В Нови Искър проведоха състезание по планинско колоездене

photo_library
  • -

    Снимка: Facebook

  • -

    Снимка: Facebook

В софийското село Подгумер, район "Нови Искър" се проведе състезание по планинско колоездене, съобщиха от районната администреция.

Състезанието "BIKE CHALLENGE NOVI ISKAR 2022" се проведе за втори път. Партньор на събитието е фондация "София - Европейска столица на спорта".  Кметовете на селата Подгумер и Войнеговци Валери Динчев и Емил Алексиев гостуваха на събитието.

Участие в надпреварата, която се проведе в неделния ден, взеха 50 мъже и юноши, разделени в три категории, три жени и 21 деца.

В категория "Мастърс" миналогодишният победител Борис Първанов отстъпи първото място тази година на Илия Вълканов от велоклуб "Олимп" Разлог, който финишира и грабна златото с време от 59 минути и пет секунди, а третото място остана за Красимир Величков от "P-bike".

В категория "Мъже ЕЛИТ" първи е Александър Алексиев от "КООП" с време от малко над 53 минути. Втори е Алек Бонев от "Orlovac", а трети Емил Стойнев.

При жените първа е Йоана Вълканова от велоклуб "Олимп" Разлог с време 1:09:14, а след нея се нареждат Александра Микова и Лилия Спасова.

Първи при юношите е Мирослав Дамянов с време от 58 минути и 7 секунди. Втори е Антонио Младенов, а трети Виктор Стефанов.

При момчетата в детската категория първи е Христо Христов с време 0:14:49 на детското трасе, второ място е за Светозар Стеев - 0:15:30, а трето място за Георги Димитров - 0:16:13.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right