В София Христо Стоичков представи своя марка за спортни дрехи

В София Христо Стоичков представи своя марка за спортни дрехи

Снимка: Фейсбук, хотел Маринела

Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, заяви легендарният футболист

Легендарният футболист Христо Стоичков представи своя марка спортни дрехи в София, на пресконференция в хотел "Маринела". За собствената си марка H8S носителят на "Златната топка" заяви, че в основата на всичко са децата.

Той благодари на хората, които са го подкрепили и са му помогнали да осъществи своя проект. На пресконференцията участва и спортният журналист Владо Памуков, който е авторът на автобиографията на Камата. Той намекна за договор отвъд Атлантическия океан, тъй като имало огромен интерес към бестселъра "Историята. Христо Стоичков".

Христо Стоичков има нов сайт и самият той благодари на спортния журналист Боян Бойчев, които ще го поддържа.

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Искам да оставя това за спомен. Правя го за малките, нека всеки ден да могат да научават нещо. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен. Има много спортни неща, за свободно ходене", каза Стоичков.

Стоичков отказа да коментира кой би бил най-удачния избор за управлението на БФС. Като им видя платформите тогава мога да коментирам, каза Камата.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right