Въоръжена охрана и камери на "Герена" след побоя над Цветан Вълчев

пребит

Снимка: Столица.bg

Нивото на сигурността на стадион "Виваком Арена- Герги Аспарухов" е повишено многократно след жестокото нападение над маркетинговия директор на "Левски" Цветан Вълчев. Мерките засягат стадиона, общежитието и офиса на улица "Тодорини кукли", съобщава "Меридиан мач", цитиран от Офнюз. На "Герена" се слагат допълнителни камери, а досегашната охрана е сменена с въоръжена. Достъпът на външни лица ще бъде сведен до минимум.

Вълчев бе зверски пребит почти до смърт на място, където липсваха мерки за сигурност. Ако имаше такива подобни епизоди нямаше да бъдат позволени, а и извършителите на вандалския акт по-лесно щяха да бъдат открити. Тази дилема стои от години, но от футболния гранд още не могат да намерят решение. Причината е, че част от базата е заета от спортния клуб, който пък има нужда от по-широк достъп.

Вчера Цветан Вълчев е минал нов ядрено-магнитен резонанс, който да покаже в какво състояние са травмите му след интервенциите, направени от лекарите в ИСУЛ.
Мъжът има проблеми с дишането заради хематом. Има и счупени ребра от побоя. Медиците казват, че няма да се налагат операции на главата, въпреки, че черепът му е счупен на четири места. За кратко пострадалият се е видял с роднините си, след като са го извели от интензивното.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right