Васил Божков обясни какво смята да прави с "Левски"

Васил Божков обясни какво смята да прави с "Левски"

Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

Бизнесменът Васил Божков обяви решението си за бъдещето на "Левски". Той съобщи какви са вариантите за футболния гранд в телефонен разговор от Дубай в ефира на bTV.

"Готов съм на всичко, за да бъде спасен "Левски" - бих ги подарил на феновете или бих ги продал на сериозен инвеститор. Говорил съм с Павел Колев, все пак той е директор в моя фирма. Говорих и с Тити Папазов. Казах им същото, каквото и на вас", заяви Божков. Той добави, че е инвестирал в "Левски" 25 млн. за една година.

"Клубът вървеше нагоре, но Борисов унищожи компаниите, които издържаха "Левски". Дал съм 25 милиона за една година на "Левски", добави Божков. "Невинен съм. Трябва да се прибера в България. Бих се върнал в подходящия момент. Тези неща трябва да се изчистят. Срещу мен няма нито едно съществено обвинение", обясни босът на "Левски".

"Не възнамерявам да оставам собственик на "Левски". Тук съм с Георги Попов (б.р. - мажоритарният собственик на ПФК "Левски"). Добре сме, живеем в апартамент. Онзи ден празнувахме имения му ден. Празнувахме с голяма компания наши приятели. Мога да ходя, където си поискам, но ще бъда арестуван, ако напусна Обединените арабски емирства", завърши бизнесменът.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стилияна Николова със злато на топка и сребро на обръч на СК в Со......

Златен и сребърен медал спечели грацията Стилияна Николова на Световната купа в София. Талантливата гимнастичка бе ...

Прочети още keyboard_arrow_right