Волейболистите на ЦСКА биха с 3:0 шампиона в София

Снимка: Bgvolleyball.com

Волейболистите на ЦСКА категорично победиха шампиона Нефтохимик

ЦСКА зае второ място след 7-ия кръг в Суперлигата на България по волейбол след победа с 3:0 (25:19, 25:22, 25:23) над шампиона Нефтохимик. В столичната зала "Васил Симов" червените демонстрираха самочувствие, амбиция и мотивация за успех и го постигнаха. Загубата пък задълбочи проблемите на бургазлии, които от началото на сезона не могат да намерят играта си. Волейболистите на Сашо Попов записаха шеста победа, а за "Нефтохимик" това е трета загуба от началото на сезона. И двата тима не успяха да преодолят Добруджа 07 в началото на сезона.

Разпределителят на бургазлии Георги Братоев, който се контузи през лятото, влезе в игра в края на втория гейм, но и той не успя да помогне на тима си. Все пак е похвално, че макар и с подут глезен Братоев се опита за промени играта. Най-резултатен за червените бе пловдивчанинът Венци Георгиев с 19 точки, а за бургазлии Георги Петров с 12 т.

"Имаме спонсор и направихме боеспособен отбор. От години се опитвахме да ги победим и сега се възползвахме от факторите домакинство и колебливата игра на съперника", коментира след мача наставникът на ЦСКА Александър Попов.

"Ще има промени в отбора", лаконичен бе след загубата директорът и либеро на "Нефтохимик" Теодор Салпаров.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right