За мача "Левски"- "ЦСКА": "Червени" фенове в сектори "А" и "Г", "сините" в "Б" и "В"

За мача "Левски"- "ЦСКА": "Червени" фенове в сектори "А" и "Г", "сините" в

Снимка: Столица.bg

Засилени мерки за охрана  ще има от СДВР тази събота заради футболната срещата "ЦСКА- София"- "Левски". Тя ще се проведе от 16.15 ч. на Националния стадион "Васил Левски". 
 
На стадиона няма да бъдат пускани хора с наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетните ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. На изградените КПП-та феновете ще бъдат проверявани за забранени предмети и вещи/огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Няма да бъдат допускани на стадиона лица, прекалили с алкохола. 
 
Заради противоепидемичните мерки, присъствието на зрителите на стадиона ще бъде до 50 процента от капацитета на спортното съоръжение, а хората ще бъдат настанявани най-малко през седалка. 
 
За да се избегне струпване, зрителите са помолени да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Привържениците на „ЦСКА – София” ще бъдат настанявани в секторите „А” и „Г”, а тези на „Левски” ще бъдат в секторите „В” и „Б”. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 14.15 часа.
 
От съображения за сигурност и обезпечаване на обществения ред, е взето решение при равен резултат да бъде забавено изтеглянето на агитката на гостуващия отбор - в случая "Левски". При победа на един от отборите, на стадиона ще бъда забавени феновете на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове.
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right