Задържане и глоби за футболни хулигани в София

хулигани

Снимка: Столица.bg

Полицията продължава да прилага сериозни мерки срещу всички футболни хулигани на срещите, играни в София. 
 
Вчера, в районни управления на СДВР са задържани шестима, а днес – още двама, държали се непристойно по време на проведената в края на септември среща между футболните клубове на „Славия“ и „Левски“. Така общият брой на задържаните към момента става 23-ма души.Очаква се и други четирима да се явят в полицията. 
 
Спрямо 12 от тях са наложени принудително-административни мерки - глоба в размер на 1000 лева и 2 години забрана за посещение на спортни мероприятия. На четирима са наложени забрани за посещение за срок от 2 години и по 60 часа общественополезен труд, а един е с наложена глоба от 1000 лева и 1 година забрана за посещение на спортни събития.
 
Един е предаден на Комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Материалите по отношение на един от установените са докладвани в съда и се очаква решение, а друг е оправдан в съда. Срещу трима от задържаните са образувани досъдебни производства по чл. 325 от НК.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right