Засилено полицейско присъствие в центъра за Левски София - ЦСКА на ст. "В. Левски"

Засилено полицейско присъствие в центъра за Левски София - ЦСКА на ст. "В.

Снимка: Столица.bg

В центъра на София има засилено полицейско присъствие и железни мерки за сигурност около Националния стадион "Васил Левски" за мача Левски София - ЦСКА.

Към момента няма затворени улици за движение на автомобили и няма промяна на маршрутите на градския транспорт. Вечното дерби е от 16:30 часа на "В. Левски". Служители на СДВР ще следят за спазване на обществения ред преди, по време и след мача, за да не се допуснат инцидента на територията на София.

На КПП около стадиона полицаи ще проверяват всички посетители на мача. Вече са предприети мерки и на сатдиона няма да се допуснат фенове, които имат забрана за посещение на спортни събития. Непълнолетните трябва да са с придружител и декларация на родителите.

На стадиона няма да се допускат зрители, употребили алкохол и хора, които носят забранени предмети и вещи. Охраната на футболната среща е поверена на частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона.

От СДВР призоваха зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона от 14:30.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right