Засилено полицейско присъствие, забранява се спирането около НС "В. Левски" заради вечното дерби

Засилено полицейско присъствие, забранява се спирането около НС "В. Левски"

Снимка: Столица.bg

Забранява се спирането и паркирането в района около Националния стадион "Васил Левски" заради вечното дерби "Левски" - ЦСКА от 17 часа. В момента в района има засилено полицейско присъствие. ОТ СДВР са взели мерки за сигурност и ще има строг контрол на влизащите на сатдиона зрители.

Няма да се затваря движението по съседните улици, но при необходимост ще се спре по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", предупредиха от полицията. 

Заради мерките срещу разпространението на COVID-19 на стадиона се очаква да присъстват около 4000 зрители, тъй като местата са ограничени. Всички трябва да са с маски и на разсотяние от 1,5 м. А за спазването е отговорен домакина - "Левски".

За днешното дерби не са предвидени шествия на феновете по софийските улици, а и от СДВР не очакват да има заради ограничения брой посетители и мерките. По спирките на градския транспорт ще има униформени служители на МВР.

В същото време ще има униформени служители по спирките на Градския транспорт в столицата, съобщи БНР. Засилено е полицейското присъствие на входовете на стадиона, защото фенове, които не са успели да си закупят билети може да искат да влязат на мача.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right