Звезди от световния шоубизнес идват на Sofia Open

Новак Джокович

Снимка: Фейсбук

Звезди от световния шоубизнес ще пристигнат в София за тенис-турнира Sofia Open, който е от серията АТП 250 и е с награден фонд €524,340. Новината съобщи директорът Горан Джокович. Имената остават изненада, но те са мои приятели и ще пристигнат в София, защото знаете, че звездите обичат тениса, каза чичото на №1 в света Нова Джокович пред Нова телевизия.

Организацията по турнира върви отлично. Бил съм директор и на такъв турнир в Белград и има сходскво. Състезанието в София ще е най-доброто. намерението ни е турнирът да стане от категория АТП 500, обещава Горан Джокович. Голяма е вероятността на тенис събитие №1 в България да пристигне и племенника Ноле, но чичото отново запази в тайна подробности, за да има изненада за всички почитатели на тениса в България.

Звездите на Sofia Open 2019 ще се возят с Мерцедес, след като фирмата в България стана официален партньор на тенис турнир. Удобството ще е за звездите,  докато пътуват из София. "Силвър Стар Моторс" е официален представител на немския концерн "Даймлер" за България.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right