Начална страница / Столична община / Двама общински съветници днес празнуват рожден ден! Честито!

Двама общински съветници днес празнуват рожден ден! Честито!

Общинските съветници Анна Стойкова и Станил Станилов днес имат рожден ден. Двамата приемаха поздравления от колегите си преди започването на сесията на СОС. Да са здрави, щастливи и успешни бяха сред пожеланията към тях. Почерпката бе отложена след приключване на сесията.

Стойкова е член на ГЕРБ. Родена е в гр. Гоце Делчев. Завършва висшето си образование през 1988 г. във ВХТИ, София със специалност “Химична технология на дървесината”. В СОС тя е заместник-председател на постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори, член на комисия по устройство на територията, архитектура, достъпна среда и жилищна политика и на комисията за децата, младежта и спорта. Анна Стойкова има приемна в район Банкя.

Станил Станиславов Станилов навършва днес 46 години. Той е член на “Атака”, а в СОС в групата на “Патриоти за София”. Общинският съветник е магистърът по история и е член на постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, на комисията по финанси и бюджет и на комисията по здравеопазване и социална политика. Всеки петък Станилов, който е син на депутата от ОП Станислав Станилов има приемна в централата на “Атака”.

Столица.bg пожелава на рождениците да са здрави, търпеливи и успешни!

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Пристигат автобусите за линиите към Витоша

Следващата седмица в София пристигат автобусите, които ще обслужват линиите до Витоша. Те са 10 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *