Мият улиците в Подуене, Надежда, Люлин и центъра

 • Миене на улиците в София

  Снимка: Столична община

Гражданите да не паркират по улиците, които ще бъдат измити по график. Това призовават от Столична община, тъй като за чистенето няма да се затварят за движение. Столичен инспекторат продължават с миенето на улици и булеварди в центъра на столицата и в кварталите.

За да не се затрудняват екипите на почистващите фирми и да се измият наносите в края на уличните платна не трябва да има автомобили. От Общината призовават да не се спира и паркира в часовете от 10.00 часа до 16.00 часа на ул. „Хан Крум“, от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „6-ти септември“. От 22.00 часа екипите на почистващите фирми ще мият ул. „Ангел Кънчев“, от ул. „Иван Денкоглу“ до бул. „Патриарх Евтимий“.

На 22 февруари от 22.00 часа ще бъде измита ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“, от „Княз Александър I“ до бул. „Васил Левски“. Създадена е организация за миене в дневна смяна от 10.00 часа до 16.00 часа до 22 февруари в район „Слатина“ – ул. „Асен Йорданов“, район „Подуяне“ – ул. „Васил Кънчев“, район „Сердика“ - ул. „Скопие“, и район „Люлин“. До 22 февруари организация ще има на бул. Царица Йоана“, бул. „Панчо Владигеров“, бул.„Д. Неру“, бул. „Добринова скала“.

Редактор: Александра Никова

Времето в София

Въздухът в София

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

comment 0
visibility 497
Ремонтът по ул. Каменоделска, район Сердика

В "Орландовци" недоволни от маршрута на временния автобус ТМ4

Ремонтът на ул. Каменоделска започна преди 2 дни и с него започнаха и жалбите и недоволството на жителите на кв. Орландовци, район Сердика. Въпреки че изпълнителят не е затворил цялата улица, а само един участък, гражданите пак се възмущават. Целта ни е да създаваме минимално затруднение на гражданите, заяви представител на фирма БГ Нова, която извършва ремонта. Всички граждани бяха предупредени за започващия ремонт и какви промени ще има в движението и на маршрутите на превозните средства от градския транспорт. Жителите са наясно за временните спирки, за автобусите на мястото на трамваите и всички подробности около организацията на движението. Автобус ТМ4, който бе пуснат на мястото на трамвая тръгва от автогарата на кв. Малашевци и стига центъра. Така живеещите в кв. ОРландовци остават без транспорт, оплака се пред Столица.bg Валентина Николова. "Налага се на хората от "Орландовци" да ходят километър, два пеша до новата спирка, която за слизане е предпоследна, а за качване първа. Това ни коства много нерви", пише жената. Гражданите предлагат последната спирка на автобуса да бъде на спирката на трамваите в "Орландовци". Другото им искане е маршрутът на автобуса да минава през вътрешноквартални улици. Прочети още...

Реклама

Виж също

close

50 нови автобуса бяха паркирани в гараж "Дружба"...

60 чисто нови градски автобуса бяха паркирани в гараж "Дружба" на Столичния градски транспорт, видя Столица.bg. Те са из...

Прочети още keyboard_arrow_right