Млечни кухни на 7 района в София вече са във "Виртуална кухня"

Млечни кухни на 7 района в София вече са във "Виртуална кухня"

Снимка: Столица.bg

Млечните кухни за най-малките столичани  в 7 софийски района вече са част от "Виртуална кухна" на Столична община и от тази година ще бъдат улеснени още родители.

Програмният продукт „Виртуална кухня“, който Столична община ползва за 3-те общински комплекса за детско хранене, от тази година включва и 7-те районни детски млечни кухни в София. Чрез тази електронна услуга, в удобно за тях време, родителите могат да заявят ваучери за храна, да ги платят онлайн или на каса на „Изипей“. Услугата може да се ползва както през смартфон, така и от компютър.

За да ползва услугата, родителят трябва се регистрира в системата - https://vk.uslugi.io/RegisterAccount.aspx.

Абонатите на „Виртуална кухня“ получават справки по заявените и купени ваучери. Имат възможност да проследят плащанията си и изразходването на закупените ваучери. В профила си, регистриран във „Виртуална кухня“, всеки родител получава информация за дневното меню, с указани хранителни стойности и алергени за всяко ястие.

При регистрация на заявление за ползване на детската кухня, родителят трябва да се запознае с общите условия, публикувани в сайта на Столична община, където те са описани подробно. При успешно завършена регистрация, системата извежда регистрационен номер и указания за родителя – стъпките, които следват регистрацията, за ползване на „Виртуална кухня“.

Освен улеснение за родителите, административният модул на платформата дава възможност за стриктен контрол от страна на Столична община и отчетност на работата в Комплексите за детско хранене и районните млечни кухни.

Чрез продукта могат да се правят всякакви справки за всяка от кухните - да се видят закупените ваучери, реално използваните ваучери, броят абонати, начин на плащане - по банка, Ипей, или в брой.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Японска автомобилна компания откри развоен център в София...

Водеща японска компания откри в столицата голям развоен център, съобщават от Столична община. На събитието присъстваха и...

Прочети още keyboard_arrow_right