Начална страница / Столична община / Сертификат по Международен стандарт за качество ISO 9001:2015 получи Столична община

Сертификат по Международен стандарт за качество ISO 9001:2015 получи Столична община

На директора на Дирекция „Административно обслужване“ Венера Милова бе връчен Сертификат за Системата за управление на Столична община ISO 9001:2015 с област на приложение „Административно, правно и информационно обслужване на физически и юридически лица“ на официална церемония.

Системата за управление на качеството (СУК) е разработена според изискванията на Международния стандарт за качество ISO 9001. Тя е документирана, стартирана и се поддържа от Столична община. Процесите и дейностите по тази система са такива, че влияят на качеството на обслужване на гражданите от администрацията на Столичната община. Освен това, чрез нея заинтересованите страни са уверени, че услугите, които им се предлагат ще бъдат съобразени с потребностите и очакванията им.

Успехите на Столична община все повече се затвърждават в направление бизнес, гостите на София и качественото обслужване на гражданите.

Политиката по управление на качеството е стратегическа цел на администрацията на Столична община. Ръководството й непрекъснато следи за подобряване на Системата за управление на качеството.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

115 хил. лв. е дала Столична община за инвитро за 3 години

Столична община е предвидила 70 000 лв. по програмата за подпомагане на двойки с репродуктивни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *