Стартира подготовката на проекто-бюджета на Столична община за 2021 г.

проекто- бюджет

Снимка: Столица.bg

Подготовката на проекто -бюджета за следващата календарна година вече започва. Той се прави на базата на тригодишна прогноза, за която се изисква информация по всички направления от районните кметове, директорите на дирекции и ръководителите на общински предприятия. Това съобщи в социалната мрежа заместник- кметът по финанси Дончо Барбалов. 
 
Вчера той е изпратил писмо до всички районни кметове и зам.-кметове на СО с искане за информация, необходима за разработване на средносрочна прогноза за периода 2021-2023 г. в частта за местните приходи и разходите за местни дейности.
 
Сред изискванията, които трябва да се спазват при подаване на информацията, е данните да бъдат съобразени със задълженията, произтичащи от решения на Столичния общински съвет, както и с всички фискални правила и ограничения, определени в Закона за публичните финанси.
 
Очаква се информация за необходимите капиталови разходи по дейности за периода 2021-2023 г., както и за източниците на финансиране. Справката трябва да съдържа информация и за средствата за съфинансиране и собствен принос за проекти, изпълнявани по различните оперативни програми.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 10 екипа мият улиците на София...

Над 10 екипа извършват машинно миене на пътните платна с автоцистерни с маркуч през днешния ден. Улиците се мият след ка...

Прочети още keyboard_arrow_right