Начална страница / Столична община / Столична община и БФС организират МИНИ Световно първенство по футбол 2018 – за смесени отбори

Столична община и БФС организират МИНИ Световно първенство по футбол 2018 – за смесени отбори

Във връзка с предстоящото през тази година Световно първенство по футбол и с Международния ден на детето на 01 юни тази година, Столичната община и Българския футболен съюз като партньори ще организират и проведат МИНИ Световно първенство по футбол за смесени отбори от втори и трети клас.

Традиционно форумът се провежда така, че да представлява нещо като мини реплика на предстоящия съвсем наскоро Мондиал в Русия. Като партньори на проявата се явяват Министерството на външните работи и доста представители на различни посолства, страните на които са се класирали за участие в състезанието.

За участие в турнира е необходима заявка за участие. Трябва и да се запознаете с регламента на турнира. Необходимо е и прочитането на указанията за изработване на постер. Ще трябва и писмо до директора на училището

Турнирът ще бъде проведен в два дни (на 29 и 30 май през 2018 година) и ще се състои на Националния стадион „Васил Левски”. Повече от 340 деца от 34 различни училища на територията на град София (между които държавни, общински и частни) ще вземат участие в инициативата.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Анита Найденова

Виж също

Новините в София: Най-важното за деня, 18 октомври

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 18 октомври. И “Амфисия” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *