Визия за София търси стажанти за комуникации и околна среда

Визия за София

Снимка: Визия за София

От млади специалисти има нужда общинската инициатива Визия за София. Отам обявяват, че търсят двама стажанти са специалностите "комуникации" и "Околна среда". Визия за София е инициатива за дългосрочна стратегия за развитие на столицата и крайградските територии.

Обявените позиции са подходящи за студенти и млади специалисти. Стажантската програма им дава възможност да участват във всички публични и вътрешни работни срещи и събития на Визия за София. Одобрените ще могат да натрупат опит, познания и контакти в работата с общинска администрация, граждани, неправителствени организации, бизнес и инвеститори, медии и други заинтересовани групи.

За позицията "комуникации" се изисква кандидатите да следват или да имат образование в специалностите връзки с обществеността; журналистика; книгоиздаване; реклама; маркетинг. Кандидатите за стажуване на позиция "Околна среда" се изисква образование по специалностите ЕООС, биология, ландшафтна архитектура, управление на околната среда, биомениджмънт или друга еквивалентна.

И за двете позиции предимствата са владеене на чужди езици (поне английски), добро боравене с софтуерни продукти на Windows Office и ESRI GIS.

Редактор: Александра Никова

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

???????

Виж също

close

Учениците от 172-ро карат практика в шивашки завод в Локорско (......

Двадесет и двама ученици правят първите си стъпки в шивашкия бизнес и професия шивач, видя Столица.bg. Всички те са завъ...

Прочети още keyboard_arrow_right