2 кг пластмасови бутилки и безплатно пързаляне на „Юнак“ с "RE-спортувай: Еко кънки" (СНИМКИ)

photo_library
 • 2 кг пластмасови бутилки и безплатно пързаляне на „Юнак“ с "RE-спортувай:

  Снимка: ЕКОПАК

 • 2 кг пластмасови бутилки и безплатно пързаляне на „Юнак“ с "RE-спортувай:

  Снимка: ЕКОПАК

Кампанията се организира от фирма за разделно събиране на отпадъци от опаковки

Организацията за разделно събиране на отпадъци от опаковки и пързалка „Юнак“ организират за втора година съвместна кампания за събиране на рециклируеми отпадъци, похвалиха се организаторите от ЕКОПАК България.

След като кампанията „RE-спортувай: Стъкло за кънки“ събра над 3 тона стъкло, сега двете организации разширяват обхвата й и предоставят безплатно каране на пързалката, освен срещу стъкло и срещу пластмаса - "RE-спортувай: Еко кънки".

От 10 до 14 часа на 8 януари 2023 г. всеки, който донесе 10 кг стъкло от бутилки или буркани или 2 кг пластмасови бутилки и алуминиеви кенчета ще получи безплатен билет за вход и кънки. Талонът може да се използва по всяко време от активния период на пързалката.
Пързалка „Юнак“ за поредна година работи отговорно към опазване на околната среда и събира отпадъците си разделно.

ЕКОПАК България е водещата организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки в България. Организацията създава и управлява системи за разделно събиране в над 80 общини, използвайки трицветната система от контейнери и е основен доставчик за рециклираща индустрия в страната.

Емблематичната ледената пързалка „Юнак“ в София се намира до метростанция стадион „Васил Левски“. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години преди през 2018 г. отново да заработи за посетители.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

"Топлоцентрала" показва как звучат растенията...

Столичният регионален център "Топлоцентрала" представя проект на експериментатора музикант Мирян Колев - E.U.E.R.P.I. Ко...

Прочети още keyboard_arrow_right