"Бъдеще в бъдеще време" - след ударите на съдбата е ред на мечтите! (ВИДЕО)

"Бъдеще в бъдеще време" - след ударите на съдбата е ред на мечтите!

Снимка: Гео Калев

Филмът разказва за живота, трудностити и переспективата на деца, израснали в домове

Богомил няма семейство, но има мечти. "В тази битка си помагам сам", категоричен е младежът, израснал в социално заведение. Той е от "Надежда" и мечтае да стане готвач.

Цвети е от Ботунец, но живее в столичния "Люлин". Когато не мисли за реалността е усмихната, когато е на сцена забравя за ежедневните житейски проблеми. На сцената е друг човек, готова да полети и да твори. Цвети мечтае да стане актриса.

"Моята история? Не мога", просълзява се момичето. "Майка й умира, а баща й единствен се грижи за нея и брат й и сестра й. "Дядо ми не живее с нас, живее с втората си съпруга", връща се назад Цвети. През 2017 г.  тя попада в дом.

"Сестра ми почина на 3 години, когато аз бях на 5. След това майка ми и баба ми се разболяха и не можеха да се грижат за мен и т. н., разказва Георги. "Чувството да израстнеш без семейство е отблъскващо от другите деца. Тъпо от една страна", споделя момчето и гледа напред в бъдещето и мечтае.

Историите на тези деца са събрани в  "Бъдеще в бъдеще време". Един филм за децата, които знаят колко труден и безпощаден може да бъде животът. Деца, които вече са изпитали на гърба си превратностите на съдбата. Деца, на които им се е наложило да не бъдат деца.

Именно те са героите филмовия разказ  "Бъдеще в бъдеще време". Съдбите им, страховете и трудностите, които срещат не ги погубват. Преминали през тъмната страна на живота, те мечтаят, защото дори и лишени от семейство се борят да сбъднат мечтите си. Имат мечти и те са големи колкото сърцата им. 

Създатели на филма са режисьора Димитър Балабанов и продуцента Гео Калев, основател на Социален цирк. Лентата трябва да се гледа от хора с мнение и желание за социална промяна у нас. 

"Бъдеще в бъдеще време" е създаден с финансовата подкрепа на Програма "Права, Равенство и Гражданство" 2014-2020 г. на Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието се носи от партньорите по проект "Да изпълним (не)възможните мечти".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

В София: Шофьорка говори по телефон, показва среден пръст, с какв......

Някои хора са с уникални способности и са изключително "талантливи" особено щом седнат зад волана. Жена шофьор говори по...

Прочети още keyboard_arrow_right