В "Наади Шастра" Алена разкрива границата между знанията и фантазиите

В "Наади Шастра" Алена разкрива границата между знанията и фантазиите

Снимка: Фейсбук

Всеки е свободен да вярва в каквото иска, но покрай примемливата вяра, оставете едно малко кътче за разума, препоръчва авторът

Нова книга за съдбите и човешкото пътешествие през лабиринта на мистерията - Наади Шастра, излезе на 1 април т. г. и датата не е случайна. Автор е известният астролог Светлана Тилкова-Алена.

"Книгата е с тълкувания и знания от незримия свят. В нея ще научите докъде е възможността на човека да гадае и откъде започват човешките фантазии, които могат да объркат живота ви", казва Алена за новото си издание.

"Наади Шастра е четиво за всеки, все още недокоснал се до истинското знание за незримия свят, необхватен с мащаба си спрямо зримия свят на хората с техните вярвания, истини, заблуди", представя книгата авторката.

Целта на нейния разказ е океана от измислици, полуистини, несъществуващи мистика и загадки, които Книгата на съдбите е скътала между палмовите си листа, да пусне мъничката лодка на Вселенската действителност, такава, каквато е, но все още недостъпна за земляните, се посочва в представянето на книгата.

В Индия, щата Тамил Наду, съществува библиотека от палмови листа на възраст между 7000 и 1500 години, в която се съхраняват записи с живота на всички хора, живели някога на Земята, с всичките им прераждания или поне 10 предходни, настоящия им живот и следващото им прераждане. За да откриеш своя запис, е необходимо да се даде дата, час и място на раждане, както и отпечатък от палеца – десния при мъжете и левия при жените.

Като подарък питащият узнава и часа на собствената си смърт в настоящия живот.

Наади Шастра е пъзел написан на обработени палмови листа, в който от съществуващите данни трябва да се установят правилните, позволяващи в аморфното множество записи да се открие конкретен човек. Наади четецът има задачата да намери правилната матрица, отговаряща на съответния човек. Дали такава съществува, ако съществува, дали ще бъде открита, е въпрос без точен отговор.

В тази книга Алена разказва какво е и какво не е Наади Шастра без загадки, мистика и Божествени тайни. Разказва какво представляват Акашовите записи и кой има достъп до тях. В книгата може да се намерят отговор на:

- Споделят ли кармичните половинки обща съдба?

- За живота след смъртта в полето на висшите астрални нива където душата преминава в еманацията на вечния Дух.

- Защо българите са първи братовчеди на индийските брамини и библейският им произход?

Всеки е свободен да вярва в каквото иска. Покрай примемливата вяра, оставете едно малко кътче за разума и помнете, че от Настоящето се вижда Бъдещето само когато Бъдещето е Настояще, а настоящето – Минало, защото тяхното триединство е неделимо, препоръчва Алена.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли именуването на улици и пространство в София в подкрепа на Украйна?
 • - Да, цяла Европа изразява своята солидарност (13%, 141 Гласове)
 • - Не, преименуването на алея пред Руското посолство е провокация (85%, 935 Гласове)
 • - Не мога да преценя (2%, 19 Гласове)
Общо гласували: 1095 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

БАН организира "Дни на розите и билките"...

Ботаническата градина при Българската академия на науките (БАН) организира "Дни на розите и билките", съобщи директорът ...

Прочети още keyboard_arrow_right