Все по-малка част от ежедневието ни минава без телефон

Winbet

Снимка: Winbet

Най-вероятно не бихме отрекли факта, че все по-често мобилният ни телефон измества компютърните устройства, позволява ни да бъдем все по-близо до приятелите си, да бъдем социално активни и винаги да има какво да правим с това устройство, особено след като дори батерията стана един сериозен и налагащ се фактор. Избираме да използваме именно това средство за някои важни занимания, поради простата причина, че стана достатъчно умно, изключително защитено и след като все по-често предпочитаме да излизаме с него, вместо с портфейла си, не е трудно да заявим, че времето без мобилен телефон не само намалява, но и все по-често започваме да усещаме онази приятна абстиненция, която сякаш развиваме към това устройство.

Към тях трябва да добавим и още един популярен атрибут от онлайн средата – таблетите. С малко по-големи екрани и още по-мощни процесори, тези две технологични изпълнения са един пряк конкурент на персоналния компютър и често ще забележим, че ако можем да извършим една дейност през едно от двете, няма да се настаним на компютъра. За какво могат да ни послужат, това ще опитаме да разберем в следващите редове:

 1. Започваме със социалните мрежи и фактът, че точно тези платформи ни дават достатъчно информация за деня, световните събитие, присъствието на някои от най-интересните и приятни предложения, както и възможността да споделяме всичко, което ни вълнува, изграждайки един доста добър и огледален профил на личния си. Някои дори превърнаха това в бизнес, захващайки се с популярното инфлуенсърство.
 2. Ще открием, че има много хора, които използват телефона и таблета си за стрийм на различни филми, музика, четене на книги и още много други. Впрочем всичко изброено промени и начина по който обръщаме внимание на кино индустрията, а за тази цел ще забележим, че дори различните платформи създадоха мобилна платформа и предоставиха достатъчно възможности, включително и избиране на някои от основните решения, които могат да повлияят на филма – така нареченото интерактивно гледане.
 3. След като говорим за забавления, нека не забравяме, че редица почитатели обръщат внимание на спортните прогнози, както и онлайн казино забавленията. Тук също не трябва да се изненадваме, особено след като реномираните брандове предоставят и мобилно приложение. Анализаторите дават висока оценка на winbet мобилно приложение за забавление, контрол на профила и инкасирането на печалби, а и много често, почитателите искат да прекарат времето в движение именно с разглеждането на спортната програма, което е напълно нормално, все пак, това е индустрия, която не пести никакви ресурси.
 4. Мобилната фотография също се превърна в един особен тренд, който дава шансове на всеки истински почитател да улови момента и да го сподели много бързо с приятели. Все по-често точно тази опция предоставя доста изненадващи възможности на аудиторията и със сигурност няма да се разочароваме от крайния резултат. Производителите все по-често работят за подобряването и на тази функция.

5. Не на последно място ще говорим и за влиянието и писането на ревюта. Различните интересни платформи ни дават шанс да се възползваме от най-различни опции, които в много отношения ни дават и ясен отговор дали искаме да поръчаме вечерята си от едно място или от друго. В САЩ е популярна мрежата Yelp, в която всеки може да сложи оценка на услуга, тук най-често използваме социалните мрежи. Изборът винаги е на наша страна, а и тази опция ни позволява да влияем пряко на бизнеса и качеството на предлаганите услуги.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

За кого ще гласувате за кмет на София на балотажа в неделя?
 • Васил Терзиев (43%, 187 Гласове)
 • Ваня Григорова (36%, 160 Гласове)
 • Не подкрепям никого (13%, 55 Гласове)
 • Ще отида за гъби (9%, 38 Гласове)
Общо гласували: 440 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Контрол, Хиподил, Нова Генерация, Ревю и Милена отново на една сц......

Най-яките пънк, ска, ню уейв и рок банди от българската музикална арена нажежиха сцената в зала „Арена София&ldquo...

Прочети още keyboard_arrow_right