Кубрат Пулев ще бъде част от спектакъл на УНСС – София

Кубрат Пулев ще бъде част от спектакъл на УНСС – София

Снимка: УНСС

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще влезе в ново амплоа. Той ще бъде участник и специален гост на спектакъла „Духът прави силата“, който се организира от УНСС – София, съобщават от висшето учебно заведение. Представлението ще се играе на 19 октомври.

Спортистът ще участва с дикторски глас, който ще прозвучи по време на спектакъла. Записът беше направен преди дни в студиото на катедра „Медии и обществени комуникации“.

„Бог е оставил свободни не само хората, но и демоните, тъй като те не вредят на човешката душа, защото не могат. Освен, ако сам човекът не поиска да навреди на душата си“, е част от текста, който на боксьорът ще изрече.

Художествено-творческото събитие ще започне в 17:00 ч. с откриването на изложба на автори от УНСС във фоайето пред аула „Максима“. Музикално-поетичният спектакъл е веднага след това – от 18:00 ч.

Събитията се организират от доц. д-р Елена Симеонова, зам.-декан по учебната работа на факултет „Международна икономика и политика".

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров е патрон на събитието. „Творчеството е мощна сила, която изгражда мостове към всички останали сфери на живота“, каза той в навечерието на спектакъла.

Самият Кубрат Пулев е възпитаник на катедра „Политология" в УНСС и тази година защити своята магистърска теза на тема „Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в ЕС“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 100 деца със специални потребности от страната и чужбина плув......

Повече от 100 деца и младежи с двигателни, ментални и сензорни затруднения от цяла България, от Сърбия и Македония се съ...

Прочети още keyboard_arrow_right