Тема: блъснато

comment 0
visibility 290
оперирано

Успешно мина операцията на момчето, блъснато от кола на НСО

Приключи лицево – челюстната операция на 14-годишното момче, пострадало преди няколко дни на бул. "Драган Цанков" в София, съобщиха от болница "Св.Анна"- София.  "Извършено беше мануално-инструментално наместване на носни кости, извадиха се парчетата от счупените зъби на горна челюст и беше фиксирана фрактурата на долна челюст", обясни д-р Константин Димов от клиниката по ЛЧХ на болницата. "Операцията е успешна, но няма да е последна. На пациента му предстои и зъбна рехабилитация", подчерта д-р Димов.

comment 0
visibility 1549
Катастрофа

Джип удари 10-годишно дете на Сточна гара

Джип е ударил леко 10-годишно момче на бул."Данаил Николаев" в близост до Сточна гара. Информацията бе потвърдена от МВР пред Столица.bg. Детето е пресичало на непозволено място през мантинелите на булеварда и е ударено леко. Веднага на място са пристигнали линейка и екип на полицията. Момчето е откарано в "Пирогов" за преглед. В района за кратко се е образувало задръстване. Причините за инцидента се изесняват.

comment 0
visibility 2473
Линейка

Шофьор помете дете на бул. "Александър Малинов"

Пътен инцидент е станал на бул. "Александър Малинов". Лек автомобил е блъснал дете на 12 години докато пресича на пешеходна пътека, съобщават очевидци в социалната мрежа. Информацията за тежкия инцидент е подадена около 16 часа. Шофьора е останал на място като е бил разпитан, съобщиха от пресцентъра на МВР. На мястото на инцидента е пристигнала линейка, а детето е закарано в "Пирогов". Състоянието му е било тежко, но е без опасност за живота. По първоначални данни детето е притичало на червен светофар, а шофьора не го е видял.