Тема: ЧРД

comment 0
visibility 398
Иван Бандаловски честити 72-рия рожден ден на ЦСКА

Иван Бандаловски честити 72-рия рожден ден на ЦСКА

Бившият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски честити рождения ден на армейците. Днес клубът чества 72 години от основаването му. Бандаловски бе играч на ЦСКА от 2010 до 2013 година, когато беше и капитан на тима. дебютът си с червения екип той направи на 14 ноември 2010 г. няколко дни преди да навърши 24 години.  Фейсбук припомни на футболиста, че не е забравил да поздрави бившите си съотборници и за юбилейния 70-и рожден ден.  И въпреки, че Иван Бандаловски израства в школата на в "Левски" в сърцето си той остава цесекар.

comment 0
visibility 476
ЧРД на ЦСКА, навършват се 72 години

ЧРД на ЦСКА, навършват се 72 години

Да се видим отново на нашия стадион. Това е само едно пожеланията на ръководството на футболният ЦСКА, който днес има празник, навършват се 72 години от основаването на клуба. През 1948 г. на 5 май е създаден Централен спортен клуб на армията, следо бединението на „Септември“ (София) с военния клуб ЦДВ. Първоначлно името е "Септември" при ЦДВ. "Скъпи армейци, ръководството на ПФК ЦСКА Ви поздравява със 72-годишнината от основаването на любимия ни клуб. През годините ЦСКА е имал водеща роля в българския спорт и се е утвърдил като един от най-успешните клубове в Европа със своите отличия във всички спортове. Заслугата е на нашите велики състезатели, треньори и ръководители, но и на Вас - всеотдайните привърженици, които сте били винаги неотлъчно до клуба, както при успехите, така и в тежките моменти. Убедени сме, че независимо от настоящите трудни времена за обществото ни, свързани с пандемията от COVID-19, Вие ще продължите да ни подкрепяте всеотдайно и безрезервно, както и досега. Желаем Ви здраве и вярваме, че скоро ще се видим на нашия стадион!, написаха на клубния си сайт от ръководството. В историята си ЦСКА е 31 пъти шампион на България, което до този момент е рекорд. Армейските футболисти вдигат 20 пъти националната купа на България и 4 пъти триумфират със суперкупата. Отборът има два полуфинала за Купата на европейските шампиони през сезони 1966/67, 1981/82 и един полуфинал за Купата на носителите на купи през 1988/89 година. В европейските клубни турнири ЦСКА е най-титулуваният български отбор. Отборът е на 60-то място, най-предно от всички български представители в класацията за най-добър отбор на Европа за 20 век на Международната федерация за футболна история и статистика. "Ти ни научи как да обичаме и да браним любовта си! Показа ни, че не победата е най-важна! Най-важно е да държим на принципите си! Да отстояваме себе си... на всяка цена и при всякакви условия!И винаги смело да браним нашите идеали и възгледи! Ние никога няма да те предадем! 72 години еталон за спорт!72 години слава и чест! 72 години ЦСКА!!!", написа фен на личните си профили в социалната мрежа.

comment 0
visibility 782
ЧРД на арх. Здравко Здравков

Наздраве! Главният архитект на София стана на 47

Главният архитект на София Здравко Здравков навърши 47 години  днес. По традиция посрещна личния си празник с много пожелания за здраве, успех и търпение да се справи с предизвикателствата на столицата. Арх. Здравков почерпи за здраве и продължи да отхвърля задачите за деня.  Все още освен главен архитект, той изпълнява и функциите на шеф на "Контрол по строителството" в НАГ на Столична община, след като арх. Влади Калинов бе отстранен по искане на кмета заради "Терасата Пламен Георгиев". Арх. Здравков е роден на 27 септември 1972 г. в Плевен. Завършва математическа гимназия в родния си град, а след това и висше образование в УАСГ в София. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава Наградата на Камарата на архитектите в България. Наздраве, арх. Здравков!

Реклама
comment 0
visibility 1106
Кметът на Възраждане Савина Савова

Много цветя за ЧРД на кмета на Възраждане

С огромни букети бе посрещната сутринта кметицата на столичния район Възраждане Савина Савова. Днес тя има рожден ден и навършва 43 години. Савова получи десетки пожелания за здраве и успех от служители в администрацията и граждани. За да не се нарушава работата на администрацията кметът обеща почерпката да е след работно време. Въпреки личния празник кметът на Възраждане днес бе по работа и на Московска 33 и изпълни плануваните си задачи. В сградата на Столична община тя лично прие поздравления на колегите си.

comment 0
visibility 1266
Цветя за ЧРД на Йорданка Фандъкова

Фандъкова сред гора от цветя, дървета и колеги за ЧРД

Столичният кмет Йорданка Фандъкова днес е рожденичка. Вместо празненство тя изкара личния си празник на конференцията SOFAIR  в НДК. Там бе поздравена от кметове и зам.-кметове на европейски градове, които пристигнаха в София за участие във форума за чистия въздух.  Още рано сутринта кметът е почерпил на Московска 33. Кабинетът ѝ бил препълнен от красиви букети. Вътре не можеше да се влезе от красиви цветя и ухаеше на красота, издадоха от Московска 33. Огромни букети тя получи и на конференцията, като най-забележителният бе от заместник-председателят на Европейския комитет на регионите Марку Маркула. На много фиданки се зарадва днес Йорданка Фандъкова, които  ѝ бяха подарени от приятели и партньори. В близките дни трябва да определи, къде да бъдат засадени. По-късно тази вечер столичният кмет ще отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг. Столица.bg пожелава на Йорданка Фандъкова много, много, много здраве!

comment 0
visibility 1113
Балони за Велина Влахова

Кабинетът на зам.-кмета на Студентски преля от балони и цветя (СНИМКИ)

Голяма изненада и празнично настроение създадоха служителите в администрацията на район Студентски на зам.-кметът Велина Белева-Влахова. Днес тя има рожден ден, но очевидно, че със сюрприза ще й е доста трудно да си седне на стола. Тази сутрин кабинетът й беше пълен с балони, а огромни, красиви букети я очакваха в сградата на район Студентски.  Изненадата и засвидетелстваното уважение към една от най-чаровните кметици в столицата създаде празнично настроение в кметството. Тя не скри емоциите си и пусна в социалната мрежа снимки от преливащия с балони и цветя кабинет. "Днес така ще се работи. Благодаря на най-якия екип на район Студентски! Колеги страхотни сте!", написа ражденичката. Тя е зам.-кмет от 2008 г. и отговаря за образованието. Днес тя навършва 39 години, които ще и проличат след още 20. Столица.bg й пожелава да е все така усмихната, лъчезарна и сили да се справя с проблемите в Студентски. 

comment 0
visibility 677

Арх. Здравко Здравков получи аплодисменти в СОС за ЧРД

Главният архитект на София Здравко Здравков днес става на 46 г. Общинските съветници не пропуснаха да го поздравят, тъй като и на празника си той бе сред тях - на сесия. Главният архитеккт получи бурни аплодисменти от всички в залата преди СОС да приеме докладите му по 5 точки от дневния ред. "Пожелавам си да съм здрав, но честно казано мислите ми са насочени към сина ми. Той е тийнейджър и искам да бъде успешен", призна пред Столица.bg арх. Здравков.  Честването на празника ще бъде тази вечер, а за него най-големият подарък е, че ще се съберат всичките му приятели. Арх. Здравков е роден през 1972 г. в Плевен. За главен архитект на Столична община е избран през април 2016 г., а месец по-късно встъпва в длъжност. Завършил е математическа гимназия. През 1997 г. завършва магистърската си степен в УАСГ в катедра "История и теория на архитектурата". Дипломната му работа е проект на търговски център и с нея печели Наградата на Камарата на архитектите в България. Столица.bg пожелава на арх. Здравков много здраве и много търпение, за да се справи с предизвикателствата на София.