Тема: Данаил Николаев

comment 0
visibility 1764
обърната кола

Кола се обърна на столичния бул. "Данаил Николаев" (ВИДЕО)

Автомобил се е обърнал след катастрофа на бул. "Данаил Николаев" посока гара "Подуяне", съобщават шофьори в социалната мрежа. На място има екипи на Спешна помощ, "Пътна полиция" и пожарната.    Заради инцидента има задръстване.      

comment 0
visibility 537
мраморно брашно

Обработват с мраморно брашно "Данаил Николаев" след разлива на маслото

Стартирало е почистване на пътните артерии в София, които са засегнати от разлива на масло от цистерна тази нощ. Обработката се прави с мраморно брашно. Техниката и хората се намират на бул. "Данаил Николаев" до надлеза на "Подуяне", съобщават от Столична община. Екипите на дирекция “Аварийна помощ и превенция”, Столичен инспекторат на общината са на място. Мобилизирани са хора и средства от фирмите за почистване на района.

comment 0
visibility 1549
Катастрофа

Джип удари 10-годишно дете на Сточна гара

Джип е ударил леко 10-годишно момче на бул."Данаил Николаев" в близост до Сточна гара. Информацията бе потвърдена от МВР пред Столица.bg. Детето е пресичало на непозволено място през мантинелите на булеварда и е ударено леко. Веднага на място са пристигнали линейка и екип на полицията. Момчето е откарано в "Пирогов" за преглед. В района за кратко се е образувало задръстване. Причините за инцидента се изесняват.