Тема: изчезнал

comment 0
visibility 11363
намерен мъртъв

Намериха изчезналия студент Николай мъртъв в езерото в Казичене

Изчезналият преди месец студент от пазарджишкото село Сарая Николай Митов е бил намерен вчера мъртъв във водите на езерото в софийското село Казичене. Това потвърди пред "Монитор" бащата на момчето-Валентин Митов, който съкрушен, в продължение на 39 дни очакваше някаква вест за сина си.   Николай се бил прибрал в родния си дом за Коледните и Новогодишните празници, за да се види с баща си и сестра си Десислава. Майката на младежа –Иванка била починала преди десетина години. Николай си тръгнал обратно за София на 4 януари т.г., тъй като бил второкурсник в Софийския университет“ Св. Кл. Охридски“.   Преди  да се върне на село момчето изкарало курс за сервитьор в столичен ресторант и близките му очаквали да  се яви на изпит и да започне работа там, но вместо това на 6 януари той отишъл да работи в  колцентър за продажби по телефона. На новото работно място обаче останал само 4 дни и на 10 януари казал, че се отказва.   Това обаче не споменал нито на баща си, нито на своите приятели. За последен път Валентин се чува  със сина си на 19 януари. Момчето казало, че тъй като е неделя, не е на работа. “Не говорихме много. Питах го за работата и университета. Дали има пари, дали се храни”, разказва бащата. Още ме обучават на работата, отговорил Николай.     Каква е причината да не каже, че е напуснал, не е ясно. Пет дни по-късно на 24 януари, Валентин се опитва да се свърже със своя син, но се оказва, че телефонът  му е изключен. Навръх националния празник тялото на момчето е било открито. Към момента не е ясна причината за смъртта на студента. Бивши съученици и учители от Математическата гимназия „ К. Величков“ в града поставиха жалейки на профилите си в социалната мрежа в памет на намереното мъртво момче.  

comment 0
visibility 4641
търси се

Полицията издирва изчезналия в София студент Николай Митов

Столичната полиция издирва Николай Валентинов Митов, на 19 години, родом от Пазарджик. На 23 януари тази година Николай Митов е напуснала адреса, на който живее в ж.к. "Студентски град" в София, и оттогава е в неизвестност. Това съобщиха от МВР.    Николай е висок към 175 см, с нормално телосложение, кестенява коса, кафяви очи.   Умоляват се хората, които могат да дадат информация за издирвания Николай Митов, да се обадят на тел.: 112, 02/9828760, 02/9828727 или в най-близкото поделение на МВР.  

comment 0
visibility 517
Изчезнал в Костенец

Полицията шести ден търси 79-годишен мъж от Костенец

Полицията издирва 79-годишния Върбан Милков Стефанов, който около обяд на 21 декември т.г. е излязъл от дома си в Костенец. Вече шести ден мъжът е в неизвестност. Върбан Стефанов е висок около 175 см, със зелени очи. Бил е облечен с черен анцуг, черно платнено яке с цип, черна шапка - тип бейзболна, обут с черни гумени галоши. Вероятно не носи у себе си документ за самоличност. Хората, които разполагат с информация за местонахождението на мъжа, могат да сигнализират на телефони: 112, 071422171 в РУ - Костенец или в най-близкото поделение на МВР.  

Реклама
comment 0
visibility 7943
Изчезнал младеж

Откриха мъртъв, изчезнал 24-годишен мъж край с. Доброславци

Полицията откри мъртъв 24-годишен младеж в местността Лака край село Доброславци, район нови Искър, пътвърдиха от СДВР. Сигналът за изчезналия е подаден вчера в 16.40 часа,а по-късно при полицейската акция е намерено безжизненото тяло. Николай Георгиев е изчезнал на 15 декември т. г., неделя в района на Доброславци. От вкъщи излиза в 12.30 часа и повече не се връща. Бил е облечен с черно-бял суичър, син панталон, черни кубинки. Носи очила висок е горе долу 186 и тежи около 70 кг. От район Нови Искър бяха пуснали на страницата си в социалната мрежа, че Николай се издирва и ако бъде забелязан да съобщи. За съжаление младежът бе открит мъртъв. "Няма следи от насилие", казаха от СДВР. Район "Нови Искър" изказва съболезнованията си към семейството и близките на Николай! Нека почива в мир!

comment 0
visibility 3513
Издирват 93-годишен мъж

Намериха изчезналия 93-годишен дядо Найден

Найден Найденов, на 93 години, който изчезна преди два дена в София, е намерен жив и здрав, съобщава Дарик. След като на 6 ноември вечерта е слязъл от трамвай №11 е загубил ориентация и се скрил на място, което е трудно достъпно. Въпреки неколкократни обиколки в квартала, роднините му не успели да го намерят. Мъжът е в Пирогов за преглед и да бъде стабилизиран, но лекарите казват, че е в добро състояние. Близките му благодарят на полицията и за съдействието на всички в социалните мрежи, които са помогнали за намирането на възрастния човек.

comment 0
visibility 2333
Издирват 93-годишен мъж

Роднини издирват 93-годишния Найден Найденов в София

Близки и родинни на 93-годишния Найден Пенков Найденов го издирват и търсят съдействие и помощ от хората, съобщава Дарик. От семейството съобщават за изчезването му в социалната мрежа. Възрастният мъж е изчезнал от 6 ноември, след като за последно е забелязан в сряда около 11 часа. Той е бил в Клуба на пенсионера в Красна поляна, близо до бул. Никола Мушанов. Найден често е посещавал Клуба. Той е с влошено зрение и други проблеми, които са от възрастта. Именно затова близките му предупреждават, че може да изглежда неадекватен. Облечен е със сиво сако, подобно на това от снимката. При излизането от дома си в сряда е забравил мобилния си телефон, затова семейството му няма как да се свърже с него. Близките са подали сигнал и в полицията. Всеки, който е виждал възрастния мъж или има информация за него, може да се обади на телефон: 0899 932 980.

comment 0
visibility 507
Изчезнал човек

73-годишен мъж е в неизвестност от септември, издирват го

МВР издирва 73-годишния Стефан Стоянов Манчев от София, съобщиха от пресцентъра. Той е в неизвестност от 20 септември.  Стефан Манчев е висок 170 см, с кафяви очи, нормално телосложение и прошарена коса. Няма данни за облеклото му. Личният автомобил на възрастния човек също е обявен за издирване. Колата е марка "Ford-Fiesta". Телефоните, на които всеки може да се обади, ако има информация за Стефан Манчев са: 112, 02/ 9820820, 02/ 9820838 или в най-близкото районно управление на МВР.

comment 0
visibility 501

Издирват 70-годишен столичанин

Николай Павлов Костадинов, на 70 години от кв.“Бояна“ в София, е в неизвестност от 14 октомври. Мъжът е обявен за издирване. Близките му не могат да кажат къде е бил видян за последно. Предполага се, че е в района на Панорамния път на Бояна или около пазара на „Красно село“. Не е ясно какво се е случило с човека, пише 24 часа. От 6-то РПУ умоляват всеки, който има някаква информация, да се обади на тел. 112.

comment 0
visibility 524

МВР търси столичанина Васил Пашов

От Столичната полиция съобщиха, че се издирва 64 годишен столичанин. Името му е Васил Илиев Пашов и според близките му е излязъл от дома си в квартал „Филиповци“ на 5 август и не се е прибрал. Нямат никаква информация за него. Възрастният човек е 156 см. висок, има кестенява коса и тъмни очи. В деня на изчезването си е носил кафяви дънки, сива блуза с дълъг ръкав, маратонки в сиво и бяло и черен суичър, информира Фокус. Пашов има заболяване, което е причина да се придвижва трудно. Говорът му също е затруднен. Умоляват се всички, които имат някаква информация за Пашов, да се обади на: 112, 02 982 56 00, 02 982 55 64.

comment 0
visibility 542

Търсят 14-годишно момче от София

Близките на 14-годишния Тошко Надеждев Кочев споделят, че е изчезнал безследно. Той е излязъл от дома си ж.к. „Лев Толстой“ на 25 юли на обяд. Оттогава момчето е в неизвестност, информира 24 часа. Тошко е високо около 160-165 см, пълничък, с кестенява къса коса и кафяви очи. Когато е излязъл, е бил облечен с червена тениска и червени къси панталони. МВР и роднините на момчето умоляват всички, които имат информация, да се обадят на телефон 112, 02/9820838, 9820820 или в най-близкото поделение на МВР.

comment 0
visibility 460

Полицията търси столичанина Асен Асенов

Столичната полиция търси Асен Манолов Асенов от София. Той е на 72 години. Асенов е излязъл от дома в кв.“Младост3“ в следобеда на 13 юли и е изчезнал. Възрастният мъж носи очила, висок е приблизително 180 см, косата му е прошарена и късо подстригана. Облечен е бил с тъмносин анцуг, раирана блуза, кафяви обувки, информира Днес. От полицията умоляват всички, които имат някаква информация за столичанина, да се обадят на тел. 112, 02/9825310, 02/9827339 или в най близкото районно управление.