Тема: обърната кола

comment 0
visibility 1756
обърната кола

Кола се обърна на столичния бул. "Данаил Николаев" (ВИДЕО)

Автомобил се е обърнал след катастрофа на бул. "Данаил Николаев" посока гара "Подуяне", съобщават шофьори в социалната мрежа. На място има екипи на Спешна помощ, "Пътна полиция" и пожарната.    Заради инцидента има задръстване.      

comment 0
visibility 721
обърната кола

Обърната кола на Околовръстния път посока НБУ

Катастрофа е станала на Околовръстния път след бул. "Цар Борис III" посока Нов български университет. За това съобщиха граждани в социалната мрежа. Една от колите в ПТП-то е обърната.    Заради инцидента отбиват движението. Ако някой иска да мине може да направи това само в локалното, съветват водачи от района.   На място има екип на "Пътна полиция", който уточнява детайлите около катастрофата.   

comment 0
visibility 2197
Обърната кола

Спор за паркомясто завърши с обърната кола в ''Студентски град'' (ВИДЕО)

Споровете за паркоместата в "Студентски град" мина на ново ниво. Млада жена откри автомобила си обърнат по таван, защото тя го била паркирала пред в близост до заведение. За неприятният инцидент съобщи, собственичката на автомобила в социалната мрежа. Тя е била събудена през нощта между 18 и 19 май с новината, че розовото и "Пежо" е обърнато по таван. Жената разказва,че автомобилът и е паркиран на едно и също място вече 1 месец, без да пречи или да е в нарушение. Пежото обаче се намирало пред много популярно заведение в "Студентски град", където място се регулирано с нещо като техен си закон. На място се появил доста пийнал мъж с бял риза, който обяснил за жената, че едва ли не там не можело да се паркира. Пристигнали и екипи на полицията, който опитали да потушат скандала. Собственичката обяснява,че мъжът и казал, че агитка на "Левски" е обърнала колата, а не той. Младата дама разказва,че колата има огромна сантиментална стойност за нея, но вече няма да съществува заради едни пияни чичковци, решили да си разпределят местата в района. Реално в ''Студентски град'' битката за разпределянето на паркоместа е много голяма, а шофьорите са готови на какви ли не идеи за да се справят с нея. Според множеството коментари в социалната мрежа "Студентски град" е място, на което важи Законът на джунглата, а изглежда принципът: "Който превари, той завари".  

Реклама
comment 0
visibility 837
Тежка катастрофа

Автомобил се обърна на бул. "Симеоновско шосе", посока „Околовръстен път“ (СНИМКИ)

Автомобил се обърна преди минути на бул. "Симеоновско шосе", посока „Околовръстен път“, сигнализираха хора в социалните мрежи. За момента няма данни за пострадали при инцидента. В катастрофата са участвали две коли, едната е обърната на страни до светофара, а другата е под нея. На място все още няма екипи на полицията и спешна помощ. Нанесени са материални щети и на двете коли. Движението в района все още не е затруднено, но предвид наближаващия час пик се очаква задръстване. Вероятната причина за катастрофата е не спазването на предимството и висока скорост.

comment 0
visibility 2247
Катастрофа на Цариградско шосе

Каскада по таван на Цариградско

Лек автомобил направи опасна каскада на бул.Цариградско шосе, като се обърне по таван, съобщиха очевидци.Инцидента е станал след "Интер Експо Център. Колата се е обърнала по-средата на булеварда. Няма информация за пострадали при инцидента. Очаква се на мястото на инцидента да пристигнат екипи на Пътна помощ и полицията. От МВР призовават шофьорите да са внимателни при движение в този район.