Тема: редута

comment 0
visibility 1190
стартиране

Стартира градежът на детска площадка в "Редута" (СНИМКИ)

Започна изграждането на още една детска площадка в район "Слатина". Строителството ѝ ще бъде завършено да края на септември. Мястото за игра се намира в квартал "Редута", на улиците "Димитър Софиянец", "Велчо Атанасов" и "Попова шапка". Уредите за игра са предвидени за ползване от деца до 3-годишна възраст, съобщават от администрацията на района. До края на септември се предвижда изграждането на общо пет нови площадки за игра, които ще са позиционирани на различни места в "Слатина".      

comment 0
visibility 1293
Детска площадка

Родители сами ремонтират детска площадка в "Редута"

Родители от квартал "Редута" сами ще почистят и ще боядисат детската площадка, която се намира на улица "Велчо Атанасов" на ъгъла с улица "Каймакчалан". Събитието е на 7 юли. Подкрепа дават от Сдружение "Безопасни детски площадки". Майките и татковците ще почистя тревите, ще боядисат и ремонтират пейките, ще освежат и уредите за игра. 

comment 0
visibility 856
дупка

Дупка с диаметър 3 метра се появи в „Редута”

Огромна дупка с диаметър 3 метраи дълбочина 2.50 - 3 метра зейна на оживена улица в столичния квартал „Редута”. За опасността съобщиха живеещи в района граждани пред Нова телевизия. Те са подали няколко сигнала на телефоните на общината за спешни и аварийни сигнали, но без успех. За да не стане беля доброволци сами обезопасяват дупката. Първи на място се отзовават представители на район Слатина. След което дълбокият трап е обезопасен и обграден с ограда и ленти на Софийска вода. Очаква се скоро дупката да бъде запълнена.