Тема: ревю

comment 0
visibility 404
колички

Ревю на хора с двигателни проблеми пред Народния театър (СНИМКИ)

Хора с различни двигателни проблеми станаха модели за една вечер. Те участваха в ревюто, наречено "Невидимата красота". То се проведе пред Народния театър "Иван Вазов" и е проект на фондация "МС- Мога сам". А седем млади дизайнери от класа на Мариела Гемишева направиха дрехи за всеки според конкретните му нужди. Всеки един от манекените бе с хора, които ги обичат и подкрепят. Актрисата Теодора Духовникова дойде на събитието заедно със своята приятелка Моника Георгиева, която е в инвалидна количка. За всички, които се престрашиха да дефилират с колички, имаше опънат червен килим. Пееше Белослава. И U2 макар и на запис. В ревюто нямаше нищо тъжно, напротив. И тези на двата крака, и тези на четирите колела се смяха, вълнуваха се, бяха щастливи. Подкрепена от Теди Духовникова Моника Георгиева стана от инвалидната количка и премина половината пътека на двата си крака.

comment 0
visibility 4419
Изложба на кодки

Зооревю и изложба на редки котки пленяват София този уикенд

Изложбите на котки на ЦФА се завръща в София този уикенд. Събитието ще бъде съчетано със специално Зооревю, на което ще участват вносители на храни, аксесоари и ветеринарни продукти в бранша. В изложбата ще състои на 30 и 31 март от 10 до 17 часа в хотел Рамада. В нея ще участват изключително редки породи котки, като за първи път ще видим такива от Швеция, Швейцария и дори Южна Корея, съобщават организаторите на събитието. Всеки посетил ще може да получи емоционална наслада, а също и квалифицирана информация и помощ за всичко свързано с котките и домашните любимци като цяло.  Тази изложба ще бъде една прекрасна възможност за разпускане през уикенда.

comment 0
visibility 331
Биляна Йотовска

„Деца помагат на деца“ за деца със специални потребности

По време на благотворителното събитие „Деца помагат на деца“, което се проведе днес в арт център Angel Steps на бул. „Сливница 245“ в София деца представиха спортни и официални тоалети. Водещ на ревюто беше Драгомир Драганов, а тези тоалети бяха предложени на търг. Събраните средства, ще се предоставят на Фондация „Ангелски деца“. Идеята на всичко това е да се помогне на децата да се социализират. Арт центърът ще съдейства за адаптацията на децата със специални образователни потребности. Специалисти ще могат да работят с тях ефективно и резултатите от това ще са наистина добри.