Тема: Софийска вода

comment 0
visibility 88
вода

Кремиковци, Сеславци и Долни Богров остават без вода

Планови ремонти по мрежата на „Софийска вода“ ще наложат спирането на водата на 12 ноември, вторник, в някои столични райони. Зарди ремонт на водопроводно съоръжение в кв. „Кремиковци“, от 10:00 до 16:00 ч. ще спре водатат на живеещите в района на: кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Желява, с. Яна Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска пред затвор „Кремиковци“. Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 16 -та с. Долни Богров, от 9:00  до 21:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на с. Долни Богров. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на ул.1-ва №35. Заради ремонт на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на: ул. „Стар лозенски път“, бул. „Цариградско шосе“ от № 164  до № 268 бул. „Цариградско шосе“ от № 361 до  № 433 „Институт по генетика  на растенията“ на ул. „Околовръстен път“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена вода с водоноска на ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Пирин“.    

comment 0
visibility 190
вода

Спират временно водата в Малинова долина

Планирани ремонти на „Софийска вода“ в сряда, 06 ноември, ще наложат спирането на водата в столичния квартал Малинова долина. Заради монтаж на спирателни кранове под резервоар „Колежа“, от 10:00  до 22:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на кв. „Малинова долина“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на бул.“Св. Климент Охридски“ъгъла с ул. 5; бул. „Св. Климент Охридски“ №68.

comment 0
visibility 256
вода

Част от Банишора остава без вода

Планови ремонти на „Софийска вода“ във вторник, 05 ноември, ще наложи спирането на водата в части на столицата. Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Беласица“ жк. „Банишора“, от 09:30  до 18:30 ч. ще спре водата на живеещите в района на: ул. „Струга“, ул. „Странджа“, ул. „Опълченска“, бул. „Княгиня Мария Луиза“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноска на ул.“Опълченска“ до бл. 54.

Реклама
comment 0
visibility 228
вода

Спират водата в част от „Овча купел“

Рамонтни дейности на „Софийска вода“ в сряда, 30 октомври, ще наложат спиране на вдоата в част от столичния квартал „Овча купел“. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боряна“ кв. „Овча купел“, от 10:00  до 22:00 ч ще бъде спряна водата на живеещите в района на: ул. „Боряна“ от бул. „Монтевидео“ до ул. „Народен герой“, ул. 693 ул. 686. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена вода с водоноска на ул.“Боряна“ ъгъла с ул. 693.

comment 0
visibility 1926
вода

"Овча купел" остава на сухо

Планирани ремонти на „Софийска вода“ ще наложат спирането на водата във вторник, 29 октомври, в столичния квартал „Овча купел“. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Петков“ кв. „Овча купел“, от 10:00  до 22:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на бул. „Никола Петков“ от ул. „Киевска“ до ул. „Любляна“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на бул.“Никола Петков“ ъгъла с ул. „Загребска“.

comment 0
visibility 273
вода

Прекъсват водоснабдяването в Бояна

Планови ремонти на „Софийска вода“ в петък, 25 октомври, ще наложи спирането на водата в част от столичния квартал Бояна. Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шишманова конница“ кв. „Бояна“, от 09:00  до 21:00 часа ще бъде спряна водата на живеещите в района на: ул. „Брезите“ от ул. „Матей Преображенски“ до ул. „Шишманова конница“ ул. „Шишманова конница“ от ул. „Кикиш“ до ул. „Асен Георгиев“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноска на ул.“Шишманова конница“ ъгъла с ул. „Кикиш“.

comment 0
visibility 2629
вода

Горубляне, Кремиковци и Дружба 1 остават без вода

Планови ремонтини дейности на „Софийска вода“ в четвъртък, 24 октомври, ще наложат спиране на водоподаването в някои столични райони. Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ален мак“ кв. „Горубляне“, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на кв. „Горубляне“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноски на  ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Деян Попов“; ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Цветна градина“. Заради превключване на уличен водопровод в района на помпена станция „Кремиковци“, от 10:00 до 18:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на: кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска в кв. Кремиковци“ - ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“. Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Дружба“ 1, от 09:30 до 17:30 ч. ще спре водата на живеещите в района на: ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“ бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до бул. „Копенхаген“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Обиколна“.

comment 0
visibility 357
вода

Пак спират водата в Дианабад

Ремонтни дейности на „Софийска вода“ по водопроводната мрежа в сряда, 23 октомври, ще наложат спирането на водата в столични квартал Дианабад. Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Габровски“ жк. „Дианабад“ , от 10:00  до 17:00 ч. ще спре водата на живеещите по ул. „Св. Пимен Зографски“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Русаля“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на ул.“Св. Пимен Зографски“ бл. 59.

comment 0
visibility 293
вода

Част от Дианабад остава без вода

„Софийска вода“ предприема планирани ремонти по мрежата си, което ще наложи спирането на водата в някои столични райони във вторник, 22 октомври. Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ жк. „Дианабад“, от 09:30  до 17:30 ч. ще бъде спряна водата на  живеещите в района на ул. „Тинтява“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Русаля“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигирена вода с водоноска на ул.“Тинтява“ ъгъла с ул. „Русаля“.

comment 0
visibility 254
Кална вода тече на ул. Кукуш в Захарна фабрика

Кална вода се лее в бл. 37 в "Захарна фабрика" (СНИМКИ)

Кална вода тече в бл. 37 на столичната улица "Кукуш" в кв. Захарна фабрика. От чешмите и в банята кафявата течност се лее и вече не стряска никого от живеещите в блока. Въпреки това са непримирими и продължават да търсят причината. Това е от доста време, оплакаха се граждани пред Столица.bg. Те си наливат вода за пиене, но проблемът с калната вода си остава за къпане и пране.  По сигнал на Столица.bg от "Софийска вода" бе извършена бърза проверка. "До сега при нас не е постъпвал сигнал за нередности с водата. Не е имало авария, ремонт и не е спирано водоподаването в този район", обясниха от фирмата концесионер. Тяхната проверка е установила, че всичко е наред. "Проверихме водата до отклонението - общия водомер, където водата влиза в сградата и не установихме отклонения от нормата за качеството на водата", казаха от Софийска вода. Ангажиментът на концесионера е да осигури качествена вода до общия водомер. За водата в самата сграда отговаря етажата собственост и собствениците на имоти. Въпреки че няма проблеми от софийска вода ще ввземат проби за лабораторен анализ на водата. Според експерти най-вероятната причина за калната вода в бл. 37 на ул. Кукуш е стара сградна ВиК-инсталация.

comment 0
visibility 237
вода

Без вода остават Модерно предградие и Бистрица

Планови ремонти на Софийска вода по водопроводната мрежа в петък, 18 октомври, ще наложи спирането на водата в някои столични райони. Зарди прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старата църква“ кв. „Модерно предградие“, от 10:00 до 16:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на ул. „Старата църква“ от ул. 379 до ул. „Светла“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на ул. „Старата църква“ ъгъла с ул. „Светла“. Зарди подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марина поляна“ с. Бистрица,  от 09:00 до 19:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на ул. „Марина поляна“ от ул. „Янчовска река“ до ул. „Синчец“ и ул. „Синчец“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на ул. „Марина поляна“ ъгъла с ул. „Калугерица“.

comment 0
visibility 268
вода

Спират водата в Дървеница

Планирани ремонти на Софийска вода в четвъртък, 17 октомври, ще причинят спиране на водата в част от столичния квартал Дървеница. Заради превключване на уличен водопровод на ул. „Преславска планина“ жк. „Дървеница“, от 09:00  до 21:00 ч. ще бъде спряно водоподаваенто на живеещите в района на: ул. „Равногор", ул. „Преславска планина“, ул. „Илия Димушев“  ул. „Дървенишка река"  № 10, № 13  и  № 29. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на ул.“Равногор“ ъгъла с ул. „Преславска планина“.

comment 0
visibility 353
вода

Зона Б-19 и Надежда 4 остават на сухо

Планови ремонти на Софийска вода в сряда, 16 октомври, ще наложат спирането на водата в някои столични райони. Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Зайчар“ жк. „Зона Б-19“, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на: ул. „Зайчар“ от ул. „Добри Желязков“ до бул. „Иван Иванов“ ул. „Добри Желязков“ от бул. „Константин Величков“ до ул.“Зайчар“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноска на ул. „Добри Желязков“ ъгъла с ул. „Зайчар“. Заради диагностика на уличен водопровод на ул. 236 жк. „Надежда“4, от 09:30 до 16:30 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на: ул. „Леда“ от ул. „Екзарх Стефан“ до ул. 236 ул. 236 от ул. „Леда“ до ул.“Генерал Никола Жеков“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на ул. „Леда“ ъгъла с ул. 236.

comment 0
visibility 266
вода

В с. Мърчаево остават без вода

Планирани ремонти на „Софийска вода“ ще наложат спирането на водата на 15 октомври в с. Мърчаево. Заради направата на байпасна връзка на довеждащ водопровод, захранващ резервоар „Мърчаево“, от 10:00  до 22:00 часа ще спре водата на живеещите в района на с. Мърчаево. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на площада до кметството.

comment 0
visibility 235
вода

Част от „Кръстова вада“ остава без вода

Ремонтни дейности на „Софийска вода“ в петък, 11 октомври, ще предизвикат спиране на водоснабдяването в част от столичния квартал „Кръстова вада“. Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“  кв. „Кръстова вада“, от 10:30  до 15:30 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на ул. „Борис Руменов“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Сашо Николов – Сладура“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода”, ще бъде доставена вода с водоноски на адрес: ул. „Борис Руменов“ №3.

comment 0
visibility 339
вода

Спират водата в Редута, Дианабад и Драгалевци

Планови ремонти на „Софийска вода“ в четвъртък, 10 октомври, ще наложат спирането на водоподаването в някои столични райони. Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Живко Николов“ кв. „Редута“, от 9:00  до 21:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на:   по ул. „Кобилино бранище“ от ул. „Кутловица“ до ул. „Петър Богдан“ по ул. „Живко Николов“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Юндола“ Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Дианабад“, от 10:00 до 22:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на: по ул. „Николай Хайтов“ от ул. „Крум Кюлявков“ до ул. „Тинтява“ бул. „Драган Цанков“ №46 и бл. 1 Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 24  с. Мърчаево, от 09:00 до 19:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на ул. 24, по ул. „Церова поляна“ от ул. „Цар Симеон I“ до ул. „Черешова градина“ . Зарди изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витошка зорница“  кв. „Драгалевци“, от 09:30 до 18:30 ч. спират водата на  живеещите в района на: ул. „Витошка зорница“, ул. „Света Петка Българска“, бул. „Черни връх“ №181, №181Д, №183, №185  

comment 0
visibility 246
вода

Без вода остават Житен, Доброславци и Мала кория

Планирани ремонтни дейности на „Софийска вода“ в сряда, 09 октомври, ще наложат спирането на водата в някои столични райони. Заради подмяна на спирателен кран в с. Житен, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на: -   с. Житен -   с. Доброславци -бивш стопански двор на ул. „Липа“, -   по ул. „Градинарска“ от ул. „Липа“ до ул. „Житенски път“  Ако ремонтните дейности продъжат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноска на ул. „Житница“ на площада пред кметството. Заради изместване на водомерен възел на ул. 689 вилна зона „Мала кория“, от 09:00 до 20:00 ч. ще спре водоподаването на живеещите в района на Вилна зона „Мала кория“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа „Софийска вода”, ще бъде осигурена вода с водоноска на ул. 684 ъгъла с ул. „Мала кория“. Заради превключване на уличен водопровод на ул. „Великан“ кв. „Карпузица“, от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водатат на живеещите в района на ул. „Великан“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа „Софийска вода”, ще бъде доставена вода с водоноска на ул. „Великан“ ъгъла с ул. „Княжевска“.

comment 0
visibility 484
Коли плуват в Красно село

Леки коли станаха амфибии в Красно село, кой ще плати водата? (ВИДЕО/СНИМКИ)

Леки коли се превърнаха в амфибии  и трябваше да преплуват езерото, което се бе образувало на улица в столичния квартал Красно село. За да се придвижат автомобилите успешно перодоляват образувалото се езеро. За уличния водоем съобщават граждани в социалната мрежа. Публикувано е и видео, на което се вижда как колите "елегантно" преминават водното препятствие. Големият проблем обаче си остава. Това е питейна вода, която някой трябва да плати. Езерото се е образувало при обилния дъжд на 5 октомври в София при бл. 200 в Красно село. "Преди година и нещо на два входа от този блок, от Софийска вода пратиха изравнителна сметка от 30 000 лв. Сега улицата е под вода за втори път за последните 6 месеца. Тази Вода кой ще я плати? Отводнителните каналите са идеално изчистени", написа в социалната мрежа авторът на видеото. Община Красно село ви пожелава: "Попътен вятър!", е сред най-забавните коментари в мрежата. Други съветват да се хвърля въдица, а трети се наслаждават на гледката "Как минава корабът"!    

comment 0
visibility 241
вода

Спират водата в Центъра, „Ловджийска чешма“ и Киноцентъра

Планови ремонти на „Софийска вода“ във вторник, 08 октомври, ще наложат спирането на водата в някои столични райони. Заради механично почистване и дезинфекция на резервоар „Ловджийска чешма“ община „Панчарево“, от 11:00 до 23:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на: вилна зона „Градищe“ вилна зона „Ловджийска чешма“ вилна зона „Белика“ – ул. „Славей“, ул. „Роза“, ул. „Невен“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноски на адрес: вилна зона „Градище“ – ул. „Младежка“ - ъгъла с ул .3 –та - от 23:00ч. на 08.10.2019г. вилна зона „Ловджииска чешма“ – до Ловджийската чешма - от 23:00ч. на 08.10.2019г. Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ Център, от 10:00 до 20:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на: ул. „Позитано“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Княз Борис I“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена вода  с водоноска на ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“. Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борован“ местност „Карпузица“, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спрянв аводата на живеещите в района на: ул. „Борован“ от ул. „Евлия Челеби“ до ул. „Кореняците“ ул. „Евлия Челеби“ от ул. „Дамяница“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „Сияйна“. Заради превключване на уличен водопровод на ул. „Асен Джаков“ вилна зона „Киноцентъра“, от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на: ул. „Марин Големинов“, ул. „Емануил Манолов“, ул. „Паскал Паскалев“, ул. „Нарцис“, ул. „Пчелица“ ул. „Никола Анастасов“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноска на ул. „Димитър Ненов“ ъгъла с ул. „Марин Големинов“.

comment 0
visibility 302
вода

Без вода остават Лев Толстой и Надежда 2

Планови ремонтни дейности на „Софийска вода“ в петък, 4 октомври, ще бъде спряна водатата в някои столини райони. Заради подмяна на сградно вдопроводно отклонение до бл. 43  жк. „Лев Толстой“, от 10:00  до 15:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на: жк. „Лев Толстой“ жк. „Надежда 2“- района между ул. „Дравски бой“, ул. „Ген. Никола Жеков“, бул. „Рожен“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Република“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов Джинот“ Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноски на ул. „ Йордан Хаджиконстантинов Джинот“ ъгъла с ул. „Република“.

comment 0
visibility 1129
вода

Спират водата в Хаджи Димитър, Света троица и Дружба 1

Планирани ремонти на „Софийска вода“ в четвъртък, 3 октомври, ще наложат спирането на водоподаването в някои райони на столицата. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сопот“, жк. „Хаджи Димитър“, от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водатат на живеещите в района на ул. "Сопот" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Проф. Иван Шишманов".  Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена вода с водоноски на ул. „Сопот“ пред бл. 143. Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русе“, жк. „Света троица“, от 09:00 до 19:00 ч. ще спре водоподаването на живеещите в района на: ул. "Русе" от ул. "Пловдив" до ул. "Казанлък", бл. 350, бл. 368, бл. 370, бл. 852 магазин "СБА". Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се достави вода с водоноски на ул. „Русе“ на кръстовището с ул. „Варна“. Заради ремонт на хидрофорна уредба на бл. 2, жк. „Дружба“ I, от 13:00 до 17:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в бл. 2- висока зона. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода  с водоноски пред бл. 2.

comment 0
visibility 260
вода

Спират водата в Модерно предградие и Подуяне

Планови ремонти на „Софийска вода“ ще наложат спиране на водата във вторник, 1 октомври, в някои столични райони. Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Кецкаров“, кв. „Модерно предградие“, от 09:00 до 17:00 ч. ще спре водатат на живеещите в района на ул. „Антон Кецкаров“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“. Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноски на ул. „Антон Кецкаров“ на кръстовището с ул. „Връх Манчо“. Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Пеячевич“, кв. „Подуяне“, от 09:30 до 16:30 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на ул. „Георги Пеячевич" от ул. „Марагидик" до ул. „Кобилино бранище". Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде доставена вода с водоноски на ул. „Георги Пеячевич" на кръстовището с ул. „Марагидик".

comment 0
visibility 305
вода

Без вода остават Лозенец и Бистрица

Планови ремонти в четвъртък, 26 септември, по мрежата на „Софийска вода“ ще наложат спирането на водата в някои столични райони. Зарди подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галичица“ жк. „Лозенец“, от 10:00 до 19:00 ч. ще бъде спряна водатата на живеещите в района на ул. „Галичица“ от ул. „Златовръх“  до ул. „Якубица“. Ако ремонтните дейности продължат повече  12 часа, ще бъде доставена вода с водоноски на ул. „Галичица“ на кръстовището с ул. „Бабуна планина“  Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Роза“ с. Бистрица, от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на: ул. „Детелина, ул. „Роза“ ул. „Сълзица“ от №6 до №12 Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще се осигури вода с водоноски на ул. „Янчовска река“ на кръстовището с ул. „Детелина“.