Тема: Тодор Александров

comment 0
visibility 666
три коли

Катастрофа между три коли на бул. "Тодор Александров"

Катастрофа между три автомобила е станала тази сутрин на бул. „Тодор Александров“ в района на метростанция „Вардар“. Инцидентът e затруднил движението около тунела на Люлин в посока центъра, съобщи Радио „Фокус“,цитирайки свой слушател.    Заради ПТП-то се е наложило колите да изчакват на място повече от половин час.   

comment 0
visibility 1979
катастрофа

Катастрофа с такси и БМВ на бул. "Тодор Александров"

Такси и лек автомобил са се ударили на столичния бул. "Тодор Александров", съобщават шофьори в социалната мрежа. Инцидентът е станал малко преди бул. "Мария Луиза". Според свидетели жълтата кола е излизала от ул. "Княз Борис I", а БМВ-то се е движело по "Тодор Александров". В автомобила на задната седалка е забелязано детенце на 2-3 години.    От другата страна на улицата е имало неправилно спрели две коли, които са пречили на видимостта и маневрите на шофьорите.   На мястото има екип на "Пътна полиция", който изяснява причините за ПТП-то.  Бул."Тодор Александров" от "Христо Ботев"  към "Мария Луиза" е затворен заради пътния инцидент.     

comment 0
visibility 7132
катастрофа

Катастрофа на кръстовището на "Тодор Александров" и "Димитър Петков"

Катастрофа е станала на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Димитър Петков", съобщиха шофьори със снимки в социалната мрежа. Заради ПТП-то има доста сериозно задръстване.    Екип на "Пътна полиция" е на мястото, изясняват се причините за инцидента.    Катастрофата стана причина за поредната дискусия в интернет за стотиците бързащи и нетактични водачи по софийските улици.   

Реклама
comment 0
visibility 331
катастрофа

Автомобил и мотор се удариха на "Тодор Александров"

Катастрофа между кола и мотор е станала на кръстовището на булевардите „Тодор Александров“ и „инж. Иван Иванов“ в София, съобщиха от МВР. Пострадал е мотоциклетистът. Откаран е в болница с болки в крака.На място има екип на "Пътна полиция", който регулира трафика. Прави се оглед и се изясняват причините за инцидента.