Тема: ул. Врабча

comment 0
visibility 553
Пожар на ул. Врабча

Запали се магазинче в сграда на ул. Врабча

Малък магазин в сграда на ул. Врабча се запали, научи Столица.bg. На мястото веднага се отзоваха пожарникари и бързо потушиха пламъците. По улицата излизаха големи кълба с пушек. Няма пострадали хора. Собственикът на магазина се е опитвал да гаси и леко се е надишал с пушек. Веднага му е оказана помощ. Най-вероятната причина за пожара и късо съединение. Взети са всички мерки за безопасността на сградата и съседните.     

comment 0
visibility 1850
Кучета се биха на Врабча

Мастиф захапа чау-чау на ул. Врабча в столицата (ВИДЕО)

Мастиф нападна и окървави кротко минавощото си чау-чау на каишка със собственичката си. Кучешки лай, викове и крясъци огласиха централната улица "Врабча", която е на гърба на Столична община. В ранния слеобед там се сбиха кучета, видя Столица.bg. Кървавата гледка привлече минувачи, които бяха потресени от случващото се. Куче, порода мастиф нападна минаващото чау-чау. Животинчето от китайската порода стана жертва и бе разкървавено около муцуната. Златистата му дълга козина беше в кръв, а собственичката плачеше и се ядосваше на собственика на мастифа и негов приятел.  Агресивното куче се разхождало свободно в двора на кооперация на ул. Врабча. Жената с чау-чау пък минавала спокойно с кучето на каишка. Изведнъж мастифът изскача през отворената врата и захапва жертвата си. "Помощ, хването му задните крака! Ритнете го в главата!", викаше собственичката на чау-чау. Двамата мъже обаче не я послушаха и се опитваха да отскубнат мастифа от жертвата. След близо 3 минути борба най-накрая аграсивното куче пусна жертвата и беше прибрано. Жената падна на колене и се разплака, докато гледаше кръвта по муцуната на чау-чау. "Защо не си държите кучето вързано", скара се тя на мъжете. "То се разхожда в двора свободно", репликираха я те. Веднага се извиниха и казаха, че съжаляват за случилото се, явно осъзнавайки, че кучето им е трябвало да бъде вързано. На единият от мъжете мастифът бе разкъсал крачола на панталона, докато се опитваше да го отскубне. Жената се ядоса и заплаши собствениците на мастифа да ги съди.           

comment 0
visibility 653
Паяк за коли

Фестивал променя движението по ул. „Врабча”

Временна организацията ще има в района на ул. „Врабча” заради провеждането на традиционния летен „Вагнеров фестивал“ на Софийската опера и балет. За времето от 15 до часа на 7 юли 2019 г., от 17.00 до 24.00 часа на 10 юли 2019 г. и от 17.00 до 24.00 часа на 12 юли 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Врабча” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Париж”, съобщават от Столична община.