Тема: Верижна катастрофа

comment 0
visibility 779
верижна катастрофа

Верижна катастрофа на бул. "Никола Вапцаров", има задръстване

Верижна катастрофа е станала на столичния булевард „Никола Вапцаров“, съобщи БГНЕС. Инцидентът е след пресечката с бул. „Черни връх“.   Три коли са се ударили, като една от тях е блъснала и паркиран встрани автомобил. На платното са поставени аварийни триъгълници.   Автомобилите са по средата на булеварда, но движението не е блокирано. Заради заобикалянето им обаче трафикът през кръстовището е затруднен.  

comment 0
visibility 2440
Верижна катастрофа на бул. Яворов край Телевизионната кула

4-годишно дете е пострадало при верижна катастрофа на "Яворов" (СНИМКИ)

Момиченце на 4 годинки е пострадало при верижната катастрофа тази сутрин на бул. "Яворов" край телевизионната кула, научи Столица.bg. Детето е с контузия на главата и е откарано в "Пирогов" за пълни изследвания, казаха от пресслужбата на Спешна помощ. Сигналът за ПТП-то е подаден в 8.30 часа в Спешна помощ. За 8 минути на мястото е имало линейка и веднага е оказана помощ. Верижната катастрофа е между 6 автомобила и под кръговото на телевизионната кула. Продължава да е затруднено движението по централния столичен булевард. При верижния удар има и сериозни материални щети. Движението не е изцяло спряно, но продължава да е затруднено. На мястото има екип на Пътна полиция и линейка. В посока Семинарията автомобилите минават отгоре през колелото, тъй като верижната катастрофа е отдолу.

comment 0
visibility 667
Пътна полиция

Катастрофа задръсти трафика по "Яворов"

Катастрофа стана причина за поредното задръстване по бул. "Яворов". Верижният удар затрудни трафика, но не бе изцяло блокирано движението. ИНцидентът стана около телевизионната кула. За минаващите всеки ден от там не бе изненада, тъй като сутрин в пиковите часове и вечер от там запова задръстване. За щастие няма пострадали хора. щетите са само материални, уточниха очевидци пред Столица.bg. В посока към "Вапцаров" автомобилите минава през кръговото.

Реклама
comment 0
visibility 461
катастрофа

Верижна катастрофа след комплекс "Царско село" (СНИМКИ)

Верижна катастрофа е станала преди минути в бързата лента след комплекс "Царско село", видя Столица.bg. В ПТП-то участва и син джип Q7.   На място има екип на "Пътна полиция", който изяснява причините за инцидента. Според хора от района най-вероятните причини за катастрофата са или неспазена дистанция, или превишена скорост.     

comment 0
visibility 1296
катастрофа

Верижна катастрофа на "Сливница" преди "Константин Величков"

Верижна катастрофа е станала преди минути на бул. "Сливница" преди "Константин Величков" посока център. За това информират в социалната мрежа водачи. По първоначални данни няма пострадали хора, щетите са само по машините.    На място има екипи на "Пътна полиция", които регулират трафика. Изясняват се причините за инцидента.     

comment 0
visibility 1409
Катастрофа

Верижна катастрофа блокира „Цариградско шосе“ (СНИМКИ)

Верижна катастрофа с участието на такси и два дипломатически автомобила е станала преди минути близо до алея „Яворов" на Цариградско шосе, видя репортер на Столица.bg. При инцидента няма пострадали. На място няма полицейски екипи и Спешна помощ. Шофьорите изчакват пристигането на КАТ. Движението в района е блокирано, като вече има образувала се колона от коли стигаща до Орлов мост. Вероятната причина за катастрофата е не спазване на дистанция и движение с не съобразена скорост по мокрия път.

comment 0
visibility 1174
Полиция

Верижна катастрофа е станала на бул."Мадрид" и ул."Черковна"

Верижна катастрофа с участието на четири автомобила е станала на бул."Мадрид" и улица "Черковна". Инцидента се е случил късно снощи. При него 4 автомобила са се ударили един в друг, съобщават очевидци. На място веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Един мъж е пострадал по-тежко и веднага е откаран в болница. От полицията изясняват причината за тежката катастрофа. 

comment 0
visibility 1621
полиция

Верижна катастрофа блокира бул. ''Александър Малинов''

Верижна катастрофа е станала в района на бул. ''Александър Малинов'', над Околовръстното шосе, около местността "Камбаните". При инцидента автобус по линията 111 е  ударил няколко автомобила, съобщават очевидци. Към момента все още няма информация за пострадали. На място вече има екипи на полицията, които регулират движението. Нанесени са сериозни материални щети на автомобилите, щети има и по автобуса. Вероятната причина за катастрофата е неспазване на предимство. Образувало се е задръстване, като колоната е голяма. Препоръчително е да се избират алтернативни маршрути.

comment 0
visibility 558
Полицейска кола

Затруднено е движението по бул. „България“ заради верижна катастрофа

Затруднено е движението на кръстовището на столичния бул. „България“ и „Тодор Каблешков“ заради верижна катастрофа. Инцидентът е станал около 18.00 часа, информира bTV.  Няма пострадали, открити са само материални щети по превозните средства. Три коли са участвали в сблъсъка. Едната от тях се е ударила в светофарна уредба. Екипи на полицията и пътна помощвече са на място. Пътни полицаи регулират движението в района на инцидента. 

comment 0
visibility 434

Верижна катастрофа на бул. "Иван Гешов" в столицата предизвика задръстване сутринта

Тази сутрин, 22 август, е възникнала верижна катастрофа между четири коли на бул. "Иван Гешов" и ул. "Гюешево", в посока бул. "България". Причините за инцидента са в процес на изясняване, информира news.bg. Известно, че има един пострадал, който е откаран в болница с леки наранявания. Движението в момента се осъществява само в средната лента и е силно затруднено.

comment 0
visibility 684

Сигнал за верижна катастрофа на „Цариградско шосе“

Станала е верижна катастрофа на бул.“Цариградско шосе“. Има един пострадал. Това е мъж на 39-годишна възраст, информира Днес. Пострадалият е бил транспортиран до УМБАЛ "Св. Анна" - София АД, но след преглед е бил освободен.

comment 0
visibility 773

Станала е верижна катастрофа на бул."Гешов" с много коли и поне 3 пострадали (ВИДЕО)

Верижна катастрофа е станала на столичния бул. „Акад. Иван Ев. Гешов“ след тунела в посока бул. „България”. Според коментарите в социалната мрежа, поне 11 коли са пострадали. Има и ранени. Ето и видеото, публикувано във Фейсбук!