Променя се движението на четири от важните кръстовища по бул. "Царица Йоанна" (СНИМКИ)

photo_library
 • Променя се движението на четири от важните кръстовища по бул. "Царица Йоанн

  Снимка: "Транспорт за София"

 • Променя се движението на четири от важните кръстовища по бул. "Царица Йоанн

  Снимка: "Транспорт за София"

 • Променя се движението на четири от важните кръстовища по бул. "Царица Йоанн

  Снимка: "Транспорт за София"

 
Променя се организацията на движение по протежението на бул. “Царица Йоанна" на 4 възлови кръстовища. Това съобщиха от "Транспорт за София". Ето и детайлите: 
 
1. Кръстовища на бул. "Вардар" и бул. "Царица Йоанна" - обособяване на допълнителна лента за "направо" за направлението по бул. "Царица Йоанна" в посока център - дейностите по реализацията на новата организация на движение вече са завършени.
 
2. Новата организация на движение/ ОД/ при кръстовището на бул. "Петър Дертлиев" и бул. "Царица Йоанна" предвижда обособяването на път с предимство за бул. "Петър Дертлиев" при кръстовището с ул. "Джавахарлал Неру", за обезпечаване на увеличените транспортни потоци по бул. "Петър Дертлиев", след пускането на новия пробив към АМ "Струма";
- Нова ОД в рамките на южния подход на кръстовището на бул. "Петър Дертлиев" и бул. "Царица Йоанна", където се обособява допълнителна лента (втора) за десен завой от бул. "Петър Дертлиев" към тунел "Люлин";
- Нова ОД в рамките на северния подход на кръстовището на бул. "Петър Дертлиев" и бул. "Царица Йоанна", където се обособява допълнителна (втора) лента за ляв завой от бул. "Петър Дертлиев" към тунел "Люлин".
 
3. Кръстовището на бул. "Царица Йоанна" и ул. "Луи Пастьор" - обособява се допълнителна лента за движение направо по бул. "Царица Йоанна" в посока "изход".
 
4. Кръстовище на бул. "Царица Йоанна" и бул. "Панчо Владигеров" - допълнителна лента за ляв завой от бул. "Панчо Владигеров" към бул. "Царица Йоанна" в посока център.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Промени по линиите на автобуси 63 и 66...

От днес, 1 октомври, се въвеждат промени по автобусни линии № 63 и 66, съобщават от ЦГМ. Разкриват се допълнителни спир...

Прочети още keyboard_arrow_right