Само за няколко дни: Над 5 хиляди са ползвали новия канал на ЦГМ във Viber

Само за няколко дни: Над 5 хиляди са ползвали новия канал на ЦГМ във Viber

Снимка: Център за градска мобилност

 
Новият канал за комуникация на Центъра за градска мобилност - интерактивен чат бот във Viber, вече е ползван от над 5 хиляди човека с днешна дата. Каналът е активен от няколко дни и всеки потребител вече може да получава новини за трафика в града, актуални разписания и маршрути на обществения транспорт, както и информация за паркирането и за видовете превозни документи.
 
За шофьорите в София: "Синята" и "Зелена" зони ще могат да се плащат и през Viber

За пръв път във Viber ще може да става и плащането на "синя" и "зелена" зона, благодарение на съвместната инициатива на комуникационната платформа, ЦГМ и Mastercard®. То може да се прави от банкова дебитна или кредитна карта след регистрация. През първите месеци на услугата картодържателите на Mastercard ще бъдат допълнително стимулирани като при 4 платени "сини", или "зелени" зони с карта Mastercard през Viber, Mastercard получават 5-то безплатно паркиране в синя или зелена зона.
 
Потребителите ще имат възможността да изтеглят и безплатния стикер пакет на ЦГМ, така те ще бъдат автоматично добавени към чат бота.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Кръпки по "Св. Наум" направиха задръстване (СНИМКИ)...

Километрично задръстване се образува по столичната улица "Свети Наум" в район Лозенец. Причаната е кърпене на настилката...

Прочети още keyboard_arrow_right