Две софийски болници с безплатни консултации във Viber и по документи

Две софийски болници с безплатни консултации във Viber и по документи

Снимка: Сити клиник

Видео консултациите се провеждат с предварително записване на 0700 13 127

Две софийски болници започнаха с безплатни онлайн консултации за пациенти по документи.  Болница "Младост" и Сърдечно-съдов център Сити Клиник предлагат и видео консултации във Viber.

Заради епидемията от коронавирус и съгласно предписанията за ограничаване на социални контакти, двете локации на кардиологична и онкологична болница на Сити Клиник, на ул. Околовръстен път и бул. Цариградско шосе 66 А, предоставят възможност за безплатни онлайн консултации чрез платформата Viber в направленията – кардиология, ангиология и гастроентерология, и консултации по документи за всички специалности.

Viber видео консултациите се провеждат с предварително записване през кол центъра на болницата на 0700 13 127 или кратък номер *5544 и чрез избор на съответната локация. Необходимо е само пациентът да предостави на кол центъра на болницата телефонен номер, свързан с Viber, на който лекар да му върне обаждане.

В предварително запазения час пациентът получава видео обаждане и консултацията от специалист. Може да се използва и стационарен компютър с инсталирано приложение, свързан с телефонния му номер. Пациентът има възможност да покаже медицинска документация, ако разполага с такава.

Консултацията не е еквивалентна на клиничен преглед и при необходимост може да се наложи провеждане на преглед в амбулаторни условия.

Пациентите могат да запишат час за безплатна Viber видео консултация с гастроентеролог, кардиолог и ангиолог от Болница Младост и с кардиолог от Сърдечно-съдов център.

Двете лечебни заведения предоставят възможност и за безплатна дистанционна консултация по документи чрез контактна форма на сайта. Консултацията по документи ще дава информация за видовете лечения, които са подходящи в техния конкретен случай.

Също така подробности за условията на прием, за възможностите, с които лечебното заведение разполага, както и за необходимостта от провеждане на допълнителни клинични прегледи и/или специфични изследвания, които са от значение при вземането на решение за бъдещо лечение.

Услугата има за цел да улесни пациентите в случаите, когато е затруднено физическото им присъствие – живеят в отдалечен район, включително извън страната, или по някаква причина мобилността им е ограничена. Лекарите се ангажират да предоставят персонално отношение на база съответните документи, да изготвят и предложат индивидуален план на лечение. Така че пациентът да бъде подготвен, спокоен и ориентирани при посещението впоследствие.

Онлайн консултацията се базира изцяло на предоставените документи. Поради тази причина, тяхната изчерпателност и достоверност са от изключително значение за отговора, който ще пациентът ще получи. Консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо.

След попълване и изпращане на формата от сайта на болницата пациентът получава отговор в рамките на 2 (два) работни дни на имейл адреса, който е предоставил.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще пуснете ли детето/децата си на детска градина?
 • Да, веднага. (34%, 56 Гласове)
 • Да, но когато видя как се спазват мерките. (14%, 23 Гласове)
 • Не, още има Covid-19 (23%, 37 Гласове)
 • Не, имам възможност да работя от вкъщи. (15%, 25 Гласове)
 • Нямам дете/деца (14%, 23 Гласове)
Общо гласували: 164 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Две общински АГ болници с дарена апаратура от Университетската Пъ......

Университетската Първа МБАЛ "Св. Йоан Кръстител" в столицата е дарила неонатологична апаратура на стойност 450 хил. лв н...

Прочети още keyboard_arrow_right