Обсъждат „ХИВ - 40 години по-късно“ в София

Обсъждат „ХИВ - 40 години по-късно“ в София

Снимка: Столица.bg

Събитието ще се състои в хотел Милениум

На 1 декември ще се състои хибридна пресконференция (на живо и с онлайн излъчване) по повод Световния ден за борба със СПИН.

Пресконференцията „ХИВ – 40 години по-късно“ има за цел да повиши осведомеността сред обществото за ХИВ, да развенчае митовете и да акцентира върху фактите за ХИВ, да информира за съвременни предизвикателства пред пациентите с ХИВ у нас и др. Събитието ще се състои от 14 ч. в хотел Милениум, зала Марко Поло или в онлайн платформата Zoom. В пресконференцията ще вземат участие проф. д-р Татяна Червенякова, дмн, изпълнителен директор на СБАЛИПБ „Проф. Иван Киров“ ЕАД, главен координатор на Експертния съвет по инфекциозни болести към Министерството на здравеопазването; Доц. д-р Нина Янчева, дм, Катедра по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина, МУ-София; Началник Отделение по придобита имунна недостатъчност, СБАЛИПБ“Проф.Иван Киров“ЕАД и член на Експертния съвет по инфекциозни болести към Министерството на здравеопазването.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Специализирана прокуратура разследва доставката на тестове за уче......

Материалите от проверка на КПКОНПИ относно проведени от Министерство на здравеопазването за закупуване и доставка на тес...

Прочети още keyboard_arrow_right