Пациентка към лекарите в ИСУЛ: Едва ли ще мога да се отблагодаря някога на тези Хора

Пациентка към лекарите в ИСУЛ: Едва ли ще мога да се отблагодаря някога на

Снимка: Фейсбук, ИСУЛ

Жена, чийто живот е бил спасен от лекарите в столичната УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, е изпратила писмо до болницата, за да благодари на лекарите.

След продължително лечение, обикаляне из болници и неустановена диагноза, животът на Надя засими от едни 15 - 30 минути. И тя е спасена от двама професионалисти в ИСУЛ - д-р Димитър Пейчинов и доц. д-р доц. Бранимир Големанов.

Ето историята на Надя Кирова:

Здравейте,  Историята ми е дълга... и трудна. Първо бях в друга софийска Болница  със спукана киста на яйчника и излив на течност около яйчника.

Лекуваха ме  4 дни с антибиотици и обезболяващи, през цялото време казвах, че имам болки и в стомаха, около пъпа и в ляво, те търсеха и спукан Апендицит, защото бях с много високи левкоцити - 19 хил., но такъв нямаше.

След прегледа от лекар, който извикаха при едни от най -силните болки в стомаха, (на втория ден от приемането ми), казаха че коремът е мек и най-вероятно са черва... И продължиха с обезболяващите, а аз умирах от болка. При натиск на корема и отпускане болките бяха нетърпими.

И така до 17 февруари т. г., когато ме изписаха и казаха че гинекологично нещата изглеждат добре. Тогава след преглед ( за целия ми престой прегледите с ехограф бяха при при приемането на 13.02 и на 17.02 при изписването) на стомаха със коремен ехограф една прекрасна гинеколожка, видя раздутите черва и каза: „Вие сте за хирург!“.

Аз само помолих да ми препоръча някой доктор, който може да ме прегледа веднага, защото чувствах колко са зле нещата и нямах сили да чакам пред кабинети. Тогава тя ми каза, че познава много добър хирург и ще ми даде номера му  като преди това ще му се обади и представи случая. Така се с д-р Димитър Пейчинов, Клиника по коремна хирургия, ИСУЛ.

Изписаха ме и още не напуснала болницата се свързах с доктора, който каза да идвам. Пристигнах в ИСУЛ и д-р Пейчинов  ме прегледа веднага. Извика и  доц. Бранимир Големанов (най-добрият специалист в областта на ехографията от Клиниката по гастроентерология на ИСУЛ), който също ме прегледа на ехограф и беше категоричен: „Операция спешно! Остър перитонит и дивертикулит и голям абсцес около дебелото черво“.

Едва ли ще мога да се отблагодаря някога на Тези Хора!!!

Благодаря  от цялото си сърце на екипа и на Д-р Пейчинов, които ме спасиха! Моето семейство винаги ще бъдат благодарни, а аз докато съм жива ще разказвам за това, което преживях, за да предпазя, ако мога, някой друг и най-вече ще разказвам за прекрасните Лекари, които работят при вас. За Всички  онези Млади Хора поели по пътя на тази не лека професия! Ще имате светло бъдеще като болница с тези млади Лекари

Сега ми предстои още една операция за прибиране на дебелото черво, което е изведено на коремна стена, но Вярвам че всичко ще бъде наред, щом отново ще бъда в ръцете на най-добрите специалисти в ИСУЛ!

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (21%, 33 Гласове)
 • Няма да избере (26%, 41 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (12%, 19 Гласове)
 • Ще има нови избори (29%, 46 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (11%, 18 Гласове)
Общо гласували: 157 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

София е домакин на Международен форум за борба със сколиозата...

В рамките на Международния месец за информираност за сколиоза София става домакин на значимо събитие - Международен фору...

Прочети още keyboard_arrow_right