Три от клиниките в "Иван Рилски" с безплатни консултации по документи

Три от клиниките в "Иван Рилски" с безплатни консултации по документи

Снимка: Столица.bg

За да отбележат днешния 19 октомври – Денят на Св. Йоан Рилски Чудотворец, три от клиниките в болница „Св. Иван Рилски“ ще консултират безплатно. Това са Клиниката по хематология и онкология, Клиниката по обща и ендоскопска хирургия и Клиниката по нефрология. Заради сложната обстановка в страната, свързана с COVID-19, консултациите няма да бъдат на място в болницата, а по документи. 
 
За това е нужно от 19.10.2020 (днес) до 23.10.2020 (петък) пациентите  да изпратят своите образни и други изследвания, епикризи, свързани със заболяването им, на посочения от всяка клиника имейл. От болницата предупреждават, че консултациите се отнасят само за документи, получени в цитирания  срок и касаещи заболявания, които се лекуват в съответната клиника. 
 
„Бихме искали да направим жест не само към пациентите в София, но и към тези от провинцията, които иначе трябва да пътуват няколко пъти между столицата и своето населено място. Така те ще пътуват само веднъж, в случай, че колегите преценят, че състоянието им изисква лечение в болница“, обясни проф. Антоний Филипов, началник на Клиниката по обща и ендоскопска хирургия. Той се е ангажира лично да отговори на всички пациенти, които потърсят мнението му между 19 и 23 октомври.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Учредиха Сдружение на младите лекари към Столична лекарска колеги......

Лекари до 35-годишна въраст учредиха Сдружение на Младите Лекари към Столична Лекарска Колегия на Българския Лекарски Съ...

Прочети още keyboard_arrow_right