Начална страница / Райони на София / район "Младост", СО / 18 са спечелилите проекти по програма „Зелена София“ за район „Младост“

18 са спечелилите проекти по програма „Зелена София“ за район „Младост“

Временно изпълняващият длъжността кмет на район „Младост“ Румен Русев сподели в профила си в социалната мрежа, че 18 са спечелилите проекти по програма „Зелена София“ за район „Младост“ от 25 подадени за 2018г.

Той поздрави всички, които са кандидатствали и за добрите проекти, които са подготвили. Спечелилите ще облагородят околоблоковото си пространство с нови беседки и други паркови мебели, цветя, храстова растителност, дървета.

За целите на дейностите по поставянето, засаждането и поддръжката на спечелената растителност, кандидатствалите ще се сдобият и с машинно оборудване през есента.

И за да бъде опазено новооблагороденото пространство за втора поредна година, гражданите имаха възможност да кандидатстват за антипаркинг колчета за зелени площи.

„Можете да видите как изглеждат реализираните проекти на спечелилите през 2017г. от програмата – бл. 470А, бл. 28А, бл. 209А, ДГ 11, ДГ 98.“ написа Румен Русев.

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Румен Русев: Нужна е единна визия за столицата

Временно изпълняващият длъжността кмет на район „Младост“ сподели в профила си в социалната мрежа за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *