Времето в София

Въздухът в София

Анкета

Ще пуснете ли детето/децата си на детска градина?
  • Да, веднага. (34%, 56 Гласове)
  • Да, но когато видя как се спазват мерките. (14%, 23 Гласове)
  • Не, още има Covid-19 (23%, 37 Гласове)
  • Не, имам възможност да работя от вкъщи. (15%, 25 Гласове)
  • Нямам дете/деца (14%, 23 Гласове)
Общо гласували: 164 Обратно към гласуване
comment 0
visibility 1628
Виваком

Мегабайти за цялото лято от VIVACOM

От днес до края на август всички клиенти на VIVACOM, сключили нов договор за мобилните тарифи Smart L, L+, XL, XL+, U и i-Traffic L+, XL+, XXL+, получават допълнителни 60 000 МВ за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България. Бонус мегабайтите могат да се ползват на максимална скорост през първите 3 месеца от срока на договора - по 20 000 МВ всеки месец. Клиентите, сключили договор за мобилен интернет с MiFi устройство, също ще получат +60 000 МВ, за да бъдат постоянно свързани по време на работа или почивка далече от офиса. С бонус мегабайтите потребителите имат повече възможности да споделят своите летни преживявания, да слушат любимата си музика и да се възползват от допълнителното съдържание, независимо къде се намират. Обновените мобилни планове от VIVACOM - Smart и i- Traffic, дават възможността на клиентите сами да персонализират акаунта си в TV GO с включения към плана си месечен бюджет до 30 лв. Бюджетите се зареждат всеки месец за срока на договора, а размерът им зависи от избрания от потребителя план. Всяко плащане на месечната фактура през мобилното приложение My VIVACOM носи на клиентите 1 лв. отстъпка от сметката и подарък допълнителни 2 000 МВ, които могат да се ползват от собствения номер или да се подарят на друг абонат в мрежата на VIVACOM.

comment 0
visibility 1337
Виваком

Юбилейното десето издание на VIVACOM Техническа академия завърши успешно онлайн

В юбилейното десето издание на VIVACOM Техническа академия, успешно завършиха 18 студенти в III и IV курс от специалност  „Телекомуникации“ на Техническия университет в София. 55 % от кандидатствалите за стаж и работа бяха назначени в компанията, а допълнително за стаж е избран и един участник от миналогодишното издание на програмата. За пръв път тази година, курсовете се адаптираха и проведоха онлайн. Това се наложи заради събитията от месец март и обявяването на извънредното положение. По време на изданието участниците успяха да затвърдят теоретичните си знания с практически ориентирани курсове, както и да черпят знания от ключови служите на VIVACOM. През изминалите 10 години, VIVACOM Техническа академия се наложи като предпочитан избор на младите инженери за придобиване на специфични технически познания и ценен опит в областта на телекомуникациите. В рамките на една учебна година експерти от компанията работят със студентите и им предават практически опит чрез презентации и казуси. Участниците в програмата придобиват и полезни умения за комуникация и поведение в реална бизнес среда. Едно от най-съществените предимства за завършилите VIVACOM Техническа академия е получаването на допълнителни точки при формирането на състезателния бал за магистратура във Факултета по телекомуникации в Техническия университет, София.

comment 0
visibility 18269
Покривът на Билла на бул. България не издържа на стихията

Покривът на Билла на бул. България не издържа на стихията

Щетите в София са само материални и няма пострадали хора след снощната стихия в столицата. На мощната буря не издържа покривът на хипермаркета Билла. Буквално пороят и вятърът са разпрали по средата покрива. Снимката на щетите бе публикувана в социалната мрежа. Според коментари на граждани имало и леко пострадал човек при разцепването на покрива. Водата е заляла магазина и вътре, а стоката е проплувала. През 2006 г. пак при стихия се срути покрива на Билла в Подуяне.

Реклама
comment 0
visibility 1386
Виваком

Стартира фотоконкурсът #кодоранжево на VIVACOM и списание National Geographic България

03.07.2020 г. гр. София  В продължение на два месеца до 31 август най-оранжевият профил в Instagram – @vivacombg организира фотоконкурс „Код оранжево“. Той се организира от VIVACOM  с подкрепата на списание „National Geographic  България“. Печелившите 12 снимки ще бъдат включени в съвместния календар на оператора и легендарното списание за 2021 г., a авторите им ще спечелят екшън камера GoPro HERO 8. Всеки участник може да се включи с неограничен брой снимки, публикувани в Instagram профила му  с #кодоранжево, като специфичното условие е снимките да бъдат хоризонтално ориентирани и да съдържат оранжев елемент. От създаването си до сега хаштагът се превърна в един от най-използваните на кирилица и до момента обединява над 10 000 снимки, носещи символиката на оранжевия цвят. Неговата мисия продължава да бъде откриването на оранжевите мигове в ежедневието, на път или на почивка, които провокират въображението, носят настроение, енергия и радост и приобщават авторите към оранжевото семейство на VIVACOM. Печелившите фотографии ще бъдат избрани от специално жури в състав - Веселка Вуткова (директор Корпоративни комуникации във VIVACOM), Ваня Кирилова (дизайнер на списание „National Geographic България“) и Николай Пандев – фотограф, чиито снимки са част от календара на VIVACOM за 2020 г. Победителите ще бъдат обявени в началото на септември в профила на VIVACOM в Instagram (@vivacombg). Фотоконкурсът е продължение на мисията на компанията да стимулира въображението и креативността при запечатването на оранжевите образи. През изминалата година VIVACOM организира и две изложби, с които даде трибуна за изява на професионалисти и любители фотографи, уловили оранжевия цвят в своето ежедневие. Пълните правила за участие в конкурса може да откриете тук.

comment 0
visibility 1467
Виваком

Започна 17-тото издание на Лятната стажантска програма на VIVACOM

Първата група от участниците в лятната стажантска програма на VIVACOM постави началото на своето кариерно развитие. През следващите 3 месеца над 60 стажанти в 18 дирекции на компанията ще трупат професионален опит и практически умения. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за в бъдеще, а на голяма част от тях ще бъде предоставена и възможност за постоянна позиция в компанията. Стажантите традиционно ще преминат през обучения по корпоративна култура и бизнес етикет в компанията, презентационни и комуникационни умения, както и ще вземат участие в една от социално-отговорните инициативи на VIVACOM. По време на стажа си всеки участник има и индивидуално назначен ментор, който го подкрепя и напътства в професионалното му развитие.  Това е 17-тото поредно издание на инициативата, а наложената социална изолация доведе до промени в начина на подбор на участниците и за пръв път тази година интервютата с кандидатите се проведоха онлайн през платформата ZOOM. Въпреки липсата на физически контакт, интересът на бъдещите стажанти остана висок, а големият плюс беше, че в домашни условия студентите са значително по-спокойни и откровени за своите цели и очаквания от програмата. Лятната стажантска програма на VIVACOM цели да открие мотивирани и амбициозни младежи, които търсят професионално развитие у нас, като им предлага да разгърнат потенциала си, чрез работа по реални проекти в най-големия телеком в България по общи приходи. Сред бонусите за участниците освен придобитите умения и опит са: възможност да работят на трудов договор с конкурентно заплащане, социални придобивки и участие в различни забавни инициативи, организирани специално за тях. През годините програмата се наложи като изключително успешна и предпочитана от младежите. Едно от доказателствата за това са множеството специалисти, които започват своя кариерен път в компанията след приключването й, а впоследствие достигат до най-различни експертни и мениджърски позиции, а другото са признанията и наградите, които компанията получава за нея. За изминалата 2019 г. Лятната стажантска програма на VIVACOM спечели второ място на Годишните награди за отговорен бизнес 2019 г. в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ и трето място за Employer Branding проект на наградите Employer Branding Awards 2020.

comment 0
visibility 2073
Последен срок: Фирмаджии на гигантски опашки пред Агенцията по вписванията

Последен срок: Фирмаджии на гигантски опашки пред Агенцията по вписванията

Огромни опашки се извиха през днешния ден пред Агенцията по вписванията. Днес е последният срок за подаване на годишните отчети на дружествата, които не са имали дейност през миналата година. През 2019 г. това можеше да се прави от счетоводителите, но сега трябва да се прави лично от собствениците на фирми без дейност.   Няма опция за подаване на декларацията през интернет. Заради това доста народ чакаше от сутринта. Мерките срещу коронавируса също забавят обслужването.Чакащите се надяват да минат до края на работното време в 17:30 ч, разказват от bTV.   Срокът за отчетите на работещите фирми беше удължен до 30 септември. Днес изтича и крайният срок фирмите да декларират задълженията си към бюджета. При данъчните проблеми няма – документите се подават онлайн, а само 0,3% от фирмите чакат последния срок. Една от причините е, че така или иначе трябва да са изрядни, за да кандидатстват по мерките за подпомагане.

comment 0
visibility 6906
Вижте с колко се променят пенсиите от  първи юли

Вижте с колко се променят пенсиите от първи юли

Над 2 милиона и 90 хиляди пенсионери ще получат увеличение на пенсиите си, считано от утре-1 юли 2020 г. Осъвременяването на парите за старост , отпуснати до 31 декември 2019 г.е с 6,7 на сто по т.нар. „швейцарско правило“, информират от НОИ.   Плащането на пенсиите за юли 2020 г. от НОИ ще започне на 7 юли (вторник) и ще приключи на 20 юли (понеделник). Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще бъде по график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях. Преводите на юлските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 юли 2020 г.   Със Закона за бюджета на ДОО за тази година е определен нов минимален размер от 250 лв. на основната пенсия за осигурителен стаж и възраст. Увеличение от 1 юли ще има и пенсиите за трудова дейност, приравнени на минималния размер за съответния вид пенсия. Максималният размер на пенсиите или сбора от пенсиите, без добавките към тях, остава както досега  1200 лв.   Размерите на пенсиите, несвързани с трудова дейност, се определят в процент от размера на социалната пенсия за старост, който с Постановление на Министерския съвет № 107 от 28.05.2020 г. е увеличен от 132,74 лв. на 141,63 лв., считано от 1 юли 2020 г.   След осъвременяването и на увеличенията се очаква средният размер на пенсията на един пенсионер у нас за 2020 г. да надхвърли 415 лв, допълват от Осигурителния институт.                                   

comment 0
visibility 1705
ЧЕЗ приема самоотчети до 5 юли заради новите цени на тока

ЧЕЗ приема самоотчети до 5 юли заради новите цени на тока

Във връзка с определяне от Комисията за енергийно и водно регулиране на нови цени на електроенергията, в сила от 01 юли 2020 г., „ЧЕЗ Разпределение България“ АД ще извърши извънредно отчитане на електромерите на клиентите. Графикът на извънредния отчет е  публикуван на сайта на Дружеството www.cez-rp.bg /в секция „Графици“/. Информация за графика на извънредното отчитане може да се получи също в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на денонощната телефонна линия 0700 10 010.   С цел да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите, компанията ангажира допълнително 336 служители. Всички отчетници ще работят с удължено работно време на 01.07.2020 г.   Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същ ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени.   За гарантиране на максимална коректност при фактуриране на консумираната електроенергия, клиентите имат възможност сами да отчетат показанията на електромерите си към 30 юни 2020 г. Самоотчитането е по желание и не отменя извършването на месечен отчет от страна на Дружеството. Клиентите, които желаят да се възползват от тази възможност, следва да отчетат показанията на електромера си днес - 30 юни 2020 г. и да подадат данните към компанията между 1 и 5 юли 2020 г. през уеб-сайтовете www.cez-rp.bg (секция „Електронни услуги“) или www.cez.bg (секция „Е-услуги“) в меню „Деклариране на показания“, на имейл klienti@cez-rp.bg, на телефонна линия 0700 10 010 (меню 2) или в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. Клиентите трябва да посочат данните от електромера по всички тарифи, клиентски номер, абонатен номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показания. Подадените данни от самоотчета през този период се считат за отчетено потребление към 30.06.2020 г., включително.     Фактурите през месец юли ще съдържат информация за консумираната електроенергия  за два отчетни периода – по стари и по нови цени.     Пресцентър на ЧЕЗ в България е-mail: communications@cez.bg   

comment 0
visibility 1718
Престиж: София влезе в Топ 20 на най-добрите за инвестиции градове в Европа

Престиж: София влезе в Топ 20 на най-добрите за инвестиции градове в Европа

София влезе в челния Топ 20 на най-добрите за инвестиции, технологии, иновации и стартъпи градове в Европа. Столицата е сложена под номер 20 от 76 градове, включени в класацията Tech Cities of the Future, съобщиха от БГНЕС. Класацията е направена от списание fDi Intelligence и специализираното издание за технологии и иновации TNW (The Next Web) за пръв път през тази година.   За да се оформи групата на градовете отличници са гледани много неща:  привличане на инвестиции, наличие на квалифицирани служители и развита инфраструктура.   Номер едно в класацията е Лондон. В първите пет са още Париж, Дъблин, Амстердам и Берлин.   От балканските градове на първо място е Букурещ. София се нарежда веднага след Москва /18 място/ и Хелзинки /19 място/, които са сериозна конкуренция. Столицата ни изпреварва Милано /21 място/, Прага /22 място/ и Талин /23 място/.     

comment 0
visibility 1404
ЧЕЗ стартира мащабна реконструкция за подобряване на електрозахранването в

ЧЕЗ стартира мащабна реконструкция за подобряване на електрозахранването в Монтанско

ЧЕЗ Разпределение България стартира реконструкция на два електропровода в община Якимово, Монтанско. Ще бъдат подменени общо 122 бетонни стълба средно напрежение и 4700 кг проводници, а в обекта ще бъдат инвестирани 534 000 лв. В резултат ще бъде подобрена сигурността на електрозахранването на населените места Комощица, Дългоделци, Черни връх и Якимово. Двата електропровода захранват с електроенергия общо близо 3600 домакинства и стопански клиенти и ще осигурят доставки на електроенергия и на нова компресорна станция от трасето на „Балкански поток“. По време на изпълнението на обекта компанията ще стартира и модернизация на възловата станция в село Долно Церовене, чрез която се доставя електроенергия на 560 домакинства в населеното място. Обектът е на стойност 286 000 лв. Реконструкцията на възловата станция обхваща модернизация на всички електрически съоръжения и апарати, с което се постига оптимизиране на техническите параметри, увеличение на експлоатационния живот и повишаване на надеждността и безопасността на работа. Подменят се всички части и компоненти с нови, извършва се модернизация на съществуващите системи за защита, контрол, измерване и сигнализация и се въвежда нова система за управление от разстояние. По този начин ще се намалят времето за локализиране на аварии и прекъсванията на електрозахранването на клиентите на дружеството в посочения район. Предстои реконструкция и на останалите два електропровода в района, които захранват с електроенергия населените места Сливовик, Славотин, Долна Рикса, Клисурица, Смоляновци, Белотинци, Долно Церовене, Медковец, Расово, Аспарухово и Пишурка или общо близо 6500 домакинства и стопански клиенти. Пресцентър на „ЧЕЗ България“ ЕАДе-mail: communications@cez.bg

comment 0
visibility 1779
Онлайн доставките от Женския пазар само от фермери и производители

Онлайн доставките от Женския пазар само от фермери и производители

До месец столичани ще могат да поръчват онлайн плодове, зеленчуци, млечни продукти месо и всякакви кулинарни изкушения и продукти от най-стария и най-голям софийски пазар - Женския пазар. Усилено продължава работата и вече е на етап детайли платформата и мобилно приложение, чрез които ще се прави доставка по домовете в София, съобщиха пред Столица.bg от Столична община. Скоро ще започнат и тестовете, но това лято домакините ще спестят време и няма да се налага да пътуват до Женския пазар, а ще пазаруват от там онлайн. За новата услуга съобщи зам.-кметът по финанси на София Дончо Барбалов преди дни, когато имаше пресконференция за финансовото състояние на търговските дружества на Столична община. Тръгва приложение за пазаруване онлайн от Женския пазар В сайта на Женския пазар стоките ще бъдат само от фермери и производители. Прекупвачите отпадат, което ще се отрази и на цените на поръчаните стоки. Освен поръчки за доставка от Женския пазар на платформата ще има рецепти за кулинарни изкушения и цялостна концепция за хранене. Онлайн доставката от Женския пазар е наистана много удобно и подходящо във времето на социална дистанция и мерки срещу разпространението на COVID-19, защото хиляди столичани са свикнали да пазаруват от този емблематичен пазар, коментира пред Столица.bg столичанка. Женският пазар е част от общинското "Пазари Възраждане" и в последните две години пространството се промени изцяло, а хигиената и сигурността са приоритет на ръководството. На Женския пазар има офис на III РПУ, нови камери, осветление, санитарни зони и най-важното - има от всичко за нови кулинарни подвизи.

comment 0
visibility 14847
Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 29 юни – 3 юли 2020 г.

Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 29 юни – 3 юли 2020 г.

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 29 юни – 03 юли 2020 г, включително: ОБЛАСТ СОФИЯ ГРАД  Община Витоша  На 29.06.2020 г. /13:01 - 16:00 ч./ - София: Драгалевци Разш. Север-УПИ XXV-282 кв. 95, Драгалевци-раширение, УПИ ХII-886, кв. 95, Иван Милев кв. 95 п-л ХХІІІ-284, 18, 15, 3, кв. 954 УПИ 20-869-775/На 29.06.2020 г. /10:01 - 12:00 ч./ - София: Константин Петканов/437-ма/ 34, Проф. Васил Арнаудов 8, ул. 437 No12На 29.06.2020 г. /09:46 - 16:16 ч./ - София: 82-ра /Кв. Симеоново/ 2, 17а, 2 Св. Магдалина, Света Магдалена 19, Света Магдалина 82, ул. 60 Края, 73а, 74, УПИ III-107 кв. 30На 29.06.2020 г. /09:31 - 16:16 ч./ - София: 198/В. З. Малинова Долина/ 9, 13, 7, 14, 16, 39, 19, 41, 15, 31, 15а, 49, 26, 33, 43, 25, 29, 11, V-260, 2010, Kв. 13, Бистришко Шосе 26, 46, ъгъла ул. 198, 48, 44, 27 ул. 198 №1б ъгъла, 46а, 26 2, Малинова Долина В. З. Златна Рибка, Бункера След Лифта, до ЛифтаНа 29.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Майстор Павел от Кримин/665 7аНа 29.06.2020 г. /09:16 - 16:30 ч./ - София: Бяла Мура 4 В. З. Стадиона Драгалевци, В. З. Симеоново - Драгалевци - Стадиона/, Драгалевци под Стадиона кв. 149/, под Стадиона, под Стадиона кв. 147 П-Лх1 735/, под Стадиона кв. 148/, 5а ул. Проф. Стойко Стойков №5а, Кв, 148 пл. 11-1234/, 8 ул. Бяла Мура 8, Проф. Стойко Стойков, УПИ XII-1735, кв. 147, под стадиона ДрагалевциНа 29.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 30.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Грамос 6, 2, 4, Планинец 1, 7, Преки път/Димитър Монов/ 85, Райска Градина/Аврора/ 18, 29, 3, 23, 36а, 39, 20, 20 А, 28, 40, 34, 21, 27, 9, 36, 15, 9а, 24 2, 30, 39а, 35, 37, 32, 19, 14, 31, 1, 25, 18а, 16, 24, 5, 38, 42, 22, 16а, 24 1, 7, 17, 33, Цар Борис III/Девети Септ. 285, 283, 279в, 281На 29.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 30.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - Владая: 22-ра, Алеко Константинов/К. Димитр 1, 3, Бистър Поток 7, 6, 15, 11, 12, 19, 4, 8, 14, 10, 17, 13, 3, 16, 9, 18, 2, 5, Брезова Гора 5, 9, 15, 19, 1, 13, 10, 17, 21, 6, 3, 7, 8, 11, 4, Войнишко Въстание 59, Любомир Миланов 15, 2, 5, 11, 9, 6, 13, 4, Полски Синчец 1, 2На 29.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 30.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Войнишко Въстание 38, № 36, 36, 34а, 40, 34, 32, Лазар Михайлов/Хр. Манов/ 2На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Деспот Слав/Дим. Сурлев/ 9, Мадара 3На 29.06.2020 г. /08:31 - 16:30 ч./ - София: 17-та /Кв. Симеоново/ от Ляво, I-271 кв. 42, Ix-6, кв. А, Божур 1, Бор 6б, 4, 15, 13, 11, 18, 5, 3, 30, 2, 20, 32, 7, 24, 26, 14, 10, 20а, 2, 28, Здравец 23, 9, 17, 20, 21, 26, 18, 15, 22, 24, Здравец / Симеоново 17, 16, Момин Кладенец/Антон Недялк 15, 7, 27, 23, 1, 17, 8, 7а, 12, 10, 5а, 16, 4, 6, 19, 3, 11, 5, 21, 14, 10, 25, 13, 9, Погледец / Симеоново №10, Погледец/Марко Добрев/ 13, 19, 7, 2, 4а, 11, 8, 2, 4, 23а, 15, 6, 17, 5, 7, 9, Прека Поляна 8, Роза 1, 1, 3, 4, Симеоново, Симеоновска 7, 13, 3, ул. Божур, 12, 9, 9а, 1, 11, 10, 8, 5, 11, 4, Симеоновско Шосе/Вол. Шосе/ 150, 312, 166, 148, Теменуга 4, Теменуга / Симеоново 1, 2, 2а, 4, 3, 6, 10, 5На 29.06.2020 г. /08:31 - 16:16 ч./ - София: 197/В. З. Малинова Долина/ 15 Роза, А Роза, 25 Орхидея, 25, 15 Роза, Арх. Никола Лазаров 23 Магнолия, 21 Мимоза, 15 Роза, 21 Мимоза, 15 РозаНа 29.06.2020 г. /08:16 - 16:16 ч./ - София: Света Магдалена, Света Магдалина Астра, Орхидея, Вила Невен, --Астра, 82На 29.06.2020 г. /08:00 - 16:30 ч./ - София: 633-та/Витоша/ 14, 635-та/Витоша/ 1, 4, 6, Акад. Димитър Попов 6, 7а, 7б, Александър Пушкин 32, 66, 67, 68На 30.06.2020 г. /13:01 - 16:16 ч./ - София: 1-ва Симеоново-Драгалевци срещу Перла, 154-та /В. З. Симеоново-Драгалевци/ 5, 416/Драгалевци/ 2, Ален път кв. 91 П. 1133/, Българска Легенда/416/ /В. З. Симеоново-Драгалевци/ 59а, 5, 1, 1в, 3, Стр. Табло, 10, 4, В. З. Симеоново - Драгалевци до Та Захари Зограф, Захари Зограф 59, 78, ул. 416, Вила, Свети Горазд 27, 19На 30.06.2020 г. /12:01 - 16:30 ч./ На 03.07.2020 г. /09:16 - 16:16 ч./ - София: 203-та/Драгалевци/ 36а, 205-та /Драгалевци/ 15, 9, 5, 206-та 11 В. З. Драгалевци, 206-та/Драгалевци/ 4, 16, 18, 12, 8, 2, 12а, 15, 11, 10, 9, 20, 13, 14, 7, 3, 207-ма 24, 25, 2, 10, 20, 11, 8, 27, 30, 22, 15, 14, 7, 19, 13, 18, 28, 4, 31, 16, 32, 17, 207-ма/Драгалевци/ 12, 3, 5, 208-ма 8, 21, 34, 17, 36, 24, 48, 44, 20, 1, 23, 32, 15, 18, 27, 14а, 9, 3, 11а, 38, 14, 26, 2, 16, 22, 3 ул. 208а, 7, 46, 4, 25, 13, 208-ма/Драгалевци/ 22, 12, 309-та /Драгалевци/ 1, 3, 310-та /Драгалевци/ 5, 9, 4, 7, 311/Киноцентър/ 5, 4, 4а, 313-та /Драгалевци/ 8, 2, 4, Иван Кондов 21, 7, Лешникова Гора 104, 129, 124, 78а, 72, 123, 120, 99, 97, 108, 94, ул. 313, 103, 90, 125, ул. 206, 83, 87, 98, 81, 86, 85, 137, 100, 141, 117, 93, 106, 79а, 105, 75г, 101, 114, 75, 88, 92а, 122, 78, 93а, 112, 1, 89, 131 М. Габаро Азмата, 96, 82, 135, 119, 102, 92, 118, 127, 77, 80, 79, 121, 95, 143, Николай Бинев 10, 30, 28а, 6, 24, 36, Паскал Паскалев/Драгалевци/ 9, Проф. Атанас Иширков 5а, 21, София, Р-Н Витоша, УПИVІІ-377, кв. 7, УПИ VII-СНСНа 30.06.2020 г. /10:16 - 16:16 ч./ На 01.07.2020 г. /09:16 - 16:16 ч./ - София: 319-та 5, 11, 7, 4, 3, 9, 7, 321/Драгалевци/ 2, 2а, 4, Агличе 2, Акад. Сандерс 11, 38, под Лифта, 4, 14, 21, под Лифта, 25а, 21, Ангел Букурещлиев 23, 17, 30, 22, 19, 26, 22, 9, 21, 15, 28, 24, Боровинка 5, 1, 4, 6, 2, 2а, 3а, 10, 8, В. З. Симеоново - Драгалевци, Вз Драгалевци-Лифта под Плажа УПИ Vі-1275, кв. 14, Ген. Ковачев 6, 25, 32, 13, 38, 7, 5, 40, 27, 15а, 4, 22, 12, 20, 36, 8а, 4, 11, 34, 6а, 11, 15б, 9, 28, 18, 10, 15, 23, 16, Ген. Ковачев/Драгалевци/ 30, 34, 25, 9, Григорий Мних 8, Др-Ци под Лифта 8134. 1982. 101, Драгалевци под Лифта-, под Лифта, под Лифта-Б-3/, под Плажа 5/, под Лифта А 4/, под Лифта, под Лифта Б 2/, под Лифта 6-9/, 5 ул. Вилна зона №5 /Под Лифта/, под Плажа, Елена Снежина 14а, 13, 14а, 15, 13, 19, 17, 14, 12, 9, 16, 10, 17, 9, Камен Дял 6, 6, 3, 4а, 4а, 7, 4, 4, Крайречна 56, 42, 48, 38, 52, 44, 48, Крайречна /Драгалевци/ 54, Мавровец 1е, 7, 13 Бояна, 3, 4, Маестро Георги Атанасов 67, 46, 52, 42, 61а, 57, 71, ул. Снежанка, 48, 73, 59, 65, 69, 55, 65, 50, 51, 46, 77, 63, 81, 75, 61а, 55а, 61, 44, Перла 3, 2, ПИ 68134. 1982. 1014, Светулка и ул. Мавровец, 5, УПИ II-1259. 1330. 109, кв. 8На 30.06.2020 г. /09:31 - 16:30 ч./ - София: Симеоновско Шосе 173На 30.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Майстор Алекси Рилец/664/ 17На 30.06.2020 г. /09:01 - 13:00 ч./ - София: 311/Драгалевци/, 311/Киноцентър/ 19, 12, 22а, 8, 9, 23, 3, 7, 10а, 14, 24, 17, 22 кв. 27 УПИ -Іх, 25, 18, 21, 314-та /Драгалевци/ 5, 316-та /Драгалевци/ 5, 6, 7, 317-та 24, 4, 20, 14, 18, 6, 16, 2, 10, 318/Киноцентър/ 21, 2, 13, 11, 3, 23, 5, 4, 15, 19, 7, 8, В. З. Симеоново - Драгалевци 13 ул. 311, Драгалевци УПИ I-483, 484, кв. 24, местност Шевовица/, Захарий Княжевски №12, 8, Митрополит Климент 17, 1, Подгорица 7, 10, 6, 5, 12, 8, Цаньо Калчев 6На 30.06.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:30 ч./ - Бистрица, Общ. Столична: II-607, К15 А, В. З. Бункера, ул. Духлата 1 УПИ VIII-50, кв. 4, Духлата 18, 15, Самодивски Езера 39На 30.06.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:30 ч./ - Панчарево: Иглика/8-ма/На 30.06.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:30 ч./ - Правец: Поп Марко УПИ XIII-852, кв. 76На 30.06.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ - София: 1-ва М. Бункера кв. 20, 1-ва/ В. З. Малинова Долина/ 93, 43, 101, 51, 45, 53, 49а, 99, 93а, Бункера, 109, 61, 49, 89, 13, 87, 95, 97, 107, 63, 47, 11-та 7, 4, 6, 1, 3, 8, 13, 12-та /Ж. К. Бункера/ 7, 8, 41, 3, 2, 1, 11, Вила, 6, 13-та /Ж. К. Бункера/ 17, 17 М. Под Църквата Имот 677, 3, 6, 31, 12, 5, Вила, 15, 13, 27, 10, 23, 4, 1, 29, 8, 26, 7, 14, 18, 11, 30, 19, 21, 14-та/Бункера/ 2, 3, 4, 15-та 10, 43, 11, 29 В. З. Бункера, 13, 18, 17, 23, 27, 14, 21, 33, 7, 6, 4, 19, 15, 37, 3, 22, 20, 16, 2-ра /Ж. К. Бункера/ 61, 25-та /Ж. К. Бункера/ 39, 29-та 15-8, ул. 15-та №2, 8-ма /Кв. Мал. Долина-Студентски Град/ 147, 89, 58, 75, 67, 31, 127а, 131, 47, 49, 129б, 97, 127, 24, 23, 81/46, 44, 53, 21, 103, 95, 125, 57, 119, 129а, 29, 125а, 59, 51а, 91, 135, 55, 52, 77, 129, 115, 20, 9-та Бункера, 9-та кв. Мал. Долина/Студентс 26, 30, 32, 28, Iv-771, 1475, кв. 20, Xiv-34, 134, кв. 4. М. Бункера, Идент. 04234. 6907. 1629, Бела Дона 10, 12, 7, Бистришко шосе Бункера УПИvі кв. 20, 103, №42, 69, В. З. Бункера, Ваклинец 25, Вз Бункера УПИ I-771, 959 кв. 20, Глухарче 18, 16, 14, 10, 22, 12, 7, 8, 9, 5, 20, 11, 13, 9а, Деян Горинов 1а, 2, 1, 5, 3, 6, 4, Драгалевци ул. Папрат №16, Еленски Езера 9, 18, Здравец 4, 3, 8, 7, 6, Карнобатски Проход 3, Карнобатски Проход/Папрат, 2а, Тп До, 4, 5, 1, 2, 6а, Маестро Георги Атанасов 27, 21, 18, 23а, 20, 23, 14, 25а, 25, местност В. З. Бункера, местност В. Збункера, Папрат 10, 31, 37, 25, 37а, 35, 16, 18, 14а, 27, 14, 33, 22, 29, 10а, 8, 39, 12, УПИ I - 607, кв. 15а, УПИ ХVIII-369, кв. 36 Драгалевци, Юрушка Църква 24На 30.06.2020 г. /08:46 - 16:16 ч./ - София: I-745 кв. 15, Бистришко шосе 78а, 78б, София Скай №2На 30.06.2020 г. /08:31 - 16:30 ч./ - София: 1-ва Симеоново-Драгалевци срещу Перла, 319-та 11, 405/Драгалевци/, 415-та 3 кв. Драгалевци П. К. 9, 415/Драгалевци/ кв. 59 А, В. З. Симеоново - Драгалевци кв. 59 Парц. 12-1220, Драгалевци под Градището-Под Лифта/, За Буквите/415/ /В. З. Симеоново-Драгалевци/ 6, 7, 2, 8, 4, 1, 3б, Вила, 3а, 3, 21, Захари Зограф 5, 54, 58, ул. Захари Зограф/За Буквите, 47, 53а, 56, 46, 45, 51, 64, Крушова Градина 1, 8, 2, 11 А, 4, 11, 9, 5, 12, 3, 13, 16, 6а, 7, 14, 6, 10, 11а, Огюст Дозон/414/ /В. З. Симеоново-Драгалевци/ 3, Симеоново УПИ X 1250 Парцел X, УПИ III-1626, кв. 58, УПИ Xv-994, Kb. 92 М. Драгалевци, Хилендарски Манастир/417/В. З. Симеоново-Драгалевци/ 6, Вила, 7, 3, 7б, 2, 59а, 7а, ъгъла ул. 454 №3, 5, 1б, 1, 1а, 4На 30.06.2020 г. /08:00 - 16:30 ч./ - София: Александър Пушкин 68, 13, 15, 15б, 22, 28, 31, 39, 4, 41, 44, 65, 67, 64, 8;, Бай Михал, Белмекен, Боянски Възход, Братя Бъкстон, Будилник, Бъдеще, Бъкстон Блокове 15, 16, 17, 19, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 30, 31, 31а, 8, България 102, 88, Българска ЛегияНа 01.07.2020 г. /08:00 - 16:30 ч./ - София: Българска Легия, Бяла Акация 2, 5, Бяла Лилия 5, Бяло Поле, Василашко Езеро, Велики Прелом 7, ВетрушкаНа 01.07.2020 г. /08:46 - 16:16 ч./ - София: Рачо Петков Казанджията 17На 01.07.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Акад. Димитър Попов 6, Бояна, България Околовръстен път №1, Българска Легия 48, Бяло Поле кв. 32, Околовр. път 1, Василашко Езеро 65, 50, 48, 67, 57, 34, 60, 71, 55, 51, 42, 56, Майстор Алекси Рилец/664/ 31, 37б УПИ V-1188, кв. 66, 33, Майстор Д. Софиянлията/666/ 8, Майстор Мил. Радомирец/667/, Майстор Павел от Кримин/665 31, 35, 21, 33, 25, 27, 23, 29, Манастирски Ливади-Запад УПИ І -450 452 Кв 72, Околовръстен път 13, 15, Околовръстен път 11 до Помп. Станц, Околовръстен път, УПИ XXIX, Ралевица 69а, кв. 72, 57На 01.07.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Андезит 3, 1а, 4, Боянска /Драгалевци/ 34, Голяма Могила 3б, 7, Детски Мир 52, 4, 5а, 3, 1а, 2а, 1, 5, 2, Здравец 3, Кумата 79, 78, 87, 79, 77, Ъгъл ул. Андезит, 81, 83, 85, 79 1На 01.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 02.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - Владая: Академик Петко Стайнов 19, 12, 21, 23, 14, 9, 13, 15, 17, 1, 16, 8, 4, 22, 5, 2, 10, 20, 18, Алеко Константинов/К. Димитр 13, 55, 29, 33, 25, 33б, 4, 27, 35, ПИ 11394. 1791. 2057, 15, 24, 10, 16, 18, 45, 43, 31, 18 А, 21 А, 17, 12, 14, 11, 23, 21, 20, 8, 19, 6, Алеко Константинов/Офелиите 25, Бели Брег 8, 4, 1, 3, 6, Боровинка 5, 14, 12, 17, 11, 9, 19, 10, 15, 7, Малка Поляна 1, 5, Слънчев Залез 4, 2, 3, Спортист 7, 9, 3, 2, 5, 11 УПИ XX-331, кв. 21, 1, Тополите 12, 8, 5, 13, 1, 6, 7, 10, 9, 15, 16, 17, 3, 4На 01.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 02.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Грамос 6, 2, 4, Офелиите /Владая/, Планинец 1, 7, Преки път/Димитър Монов/ 85, Райска Градина/Аврора/ 18, 29, 3, 23, 36а, 39, 20, 20 А, 28, 40, 34, 21, 27, 9, 36, 15, 9а, 24 2, 30, 39а, 35, 37, 32, 19, 14, 31, 1, 25, 18а, 16, 24, 5, 38, 42, 22, 16а, 24 1, 7, 17, 33, Цар Борис III/Девети Септ. 285, 283, 279в, 281На 01.07.2020 г. /09:16 - 16:16 ч./ - Владая: 27-ма 8 ул. 27, Балабановец 7, 14, 2, 13, 8, №9 А, 19, 21, 1, 4, 11, 10, 5, 15, 17, 12, 6, 3, 16, 22, Бели Брег 25, 4, 36, 19, 23, 24, №22, 17, 15, Бор 8а, 3, 12, 5, 9, 2, 6, 7, 1, Боровинка 1, Бургийска Скала 7, 5, 13, 14, 2, 16, 12а, 9, 20, 10, 4, 12, 18, 3, 15, 8, 6, 17, 1, Калиница 6, Рудище 11, 8а, 5, 3, 12, 6, 2, 16, 4, 10, 1, 7, Сианит 2, 10, 8, 12, 6, Шипето 1г, 6На 01.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 02.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 03.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Ралевица 87На 01.07.2020 г. /09:46 - 16:16 ч./ - София: Бела Дона 5, 8, 14, 1, 6, 7, 4, 1а, 9, 3, 12, Горска Поляна 2а, 4, 2, 4а, 3, 7, 5, 1, Драгалевци, Драгалевци, Драган Цанков 4, 5, 3, 8, 1, 6, Калина Малина/Павел Лилов/ 6, 2, 5, 7, 4, 1, Крайречна 12, Крайречна 30, 36, Крайречна /Драгалевци/ 12, Лешникова Гора ул. Горска Поляна, 15, Маестро Георги Атанасов 10б гараж, 10а гараж, 10а Галерия, 10б, 10а, Малина / Драгалевци 1, 1а, 6, 4, 9, Папрат 20, 45, 24, 47, Цветарска 3, 5, 10, 21, 8 А, 13, 11, 2, 2а, 7, 19, 6, 15, 9, 12, 8 Б, 4, 1, 17На 01.07.2020 г. /09:46 - 16:30 ч./ - София: 1-ва Беловодски път 15\17/, Беловодски път 19, 15, 17а, 21, 5, 16, 12, 30, 10а, №19, 32, 24, 22, 28, 10в, 7, 6а, 4в, 13, 10б, 6, 10г, 10д, 18, 12а, 11, 26, 9, №21а, 10, Секвоя 6, 6а, 4, 2, Цветна 7На 02.07.2020 г. /08:00 - 16:30 ч./ - София: Вихрен/Петър Тонев/, Вихрен/Петър Тонев/ бл. 160, 25, 39а, Воденичница /Ал. Пушкин/, Габровница/639-та/, Ген. Стефан Тошев/Д. Зехтинко, Ген. Суворов, Ген. Суворов бл. 41, Гина Кунева /Павлово/, Градина, Деспот Слав/Дим. Сурлев/, Иван СусанинНа 02.07.2020 г. /08:31 - 16:16 ч./ - София: Бул. Симеоновско шосе 173, Рачо Петков Казанджията 17На 02.07.2020 г. /08:46 - 16:30 ч./ - София: Рачо Петков Казанджията 31На 02.07.2020 г. /09:16 - 16:30 ч./ - София: Петър Богдан 35На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:16 ч./ - Бистрица, Общ. Столична: 9-та 21, УПИ V-712 кв. 1/Р-Н Панчарево/На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:16 ч./ - София: 1-ва 7 Панчарево В. З. Бункера, В. З. Бункера УПИ 603 кв. 5, 1-ва/ В. З. Малинова Долина/ 65, 28, 33, 1, 36, 69, 41, 24, 16, 3, 18, 79, 8, 83, 87, 23, 39, 14а, 75, 13, 29, 20, 26, 85, 45, 73, 25, 25а, 37, 34, 35, 101-ва Ктп Бел Вали, 13-та /Ж. К. Бункера/, 2-ра /Ж. К. Бункера/ 85, 27-ма /Ж. К. Бункера/ 4, 6а, 8а УПИ Vіі -1472 Кв 1 М. Долина, 1, 6 Стр. Табло, 28-ма /Ж. К. Бункера/ 3, 12, 1, 4, 13, 8 В. З. М. Долина Ііч, 14, 36-та /Ж. К. Бункера/ 7, 1, 8, 11, 5, 9, 6, 39-та /Ж. К. Бункера/ 7, 2, 9а, 1, 9, 3, 44-та /Ж. К. Бункера/ 3, 4, 10, 6, 1, 5, 9, 12, 7, 2, 5-та /Ж. К. Бункера/ 5, 1, 3, 2, 4, 6, 6-та /Ж. К. Бункера/ 5, 39, 13, 19, 7, 29, 17, 1, 15, 31, 9, 3, 7-ма /Ж. К. Бункера/ 3, 5, 7, 8, 10, 8-ма /Драгалевци/ Бункера, 8-ма /Кв. Мал. Долина-Студентски Град/ 1, 11б, 41, 18, 15, 3, 24, 27, 7, 9, 17, 11а, 9а, 13, 25, 21, 9-та кв. Малинова Долина/Студентски 20, Имот 84, 14, 12, 18, 22, 4, 8, 6, 24, 2, V-281 кв. 3, VII-670, кв. 4, М. Малинова Долина, Бистришко шосе п-л 1327, 1-2, 81, 13, 21, В. З. Бункера 15, Вила, Копринка 19 В. З. Бункера, Луда Река /В. З. Малинова Долина/ 2, М. Бункера УПИ V170 кв. 18, Малинова Долина 5 М. Бункера, ул. 5-та, Плитвишки Езера /В. З. Бункера/ 18, Река Палакари 6, УПИ ХV-626 кв. 3, М. Бункера 20На 02.07.2020 г. /09:46 - 16:30 ч./ - София: 1-ва М. Бункера кв. 20, 1-ва/ В. З. Малинова Долина/ 93, 43, 101, 51, 45, 53, 49а, 99, 93а, Бункера, 109, 61, 49, 89, 13, 87, 95, 97, 107, 63, 47, 11-та 7, 4, 6, 1, 3, 8, 13, 12-та /Ж. К. Бункера/ 7, 8, 41, 3, 2, 1, 11, Вила, 6, 13-та /Ж. К. Бункера/ 17, 17 М. Под Църквата Имот 677, 3, 6, 31, 12, 5, Вила, 15, 13, 27, 10, 23, 4, 1, 29, 8, 26, 7, 14, 18, 11, 30, 19, 21, 14-та/Бункера/ 2, 3, 4, 15-та 10, 43, 11, 29 В. З. Бункера, 13, 18, 17, 23, 27, 14, 21, 33, 7, 6, 4, 19, 15, 37, 3, 22, 20, 16, 2-ра /Ж. К. Бункера/ 61, 25-та /Ж. К. Бункера/ 39, 29-та 15-8, ул. 15-та №2, 8-ма /Кв. Мал. Долина-Студентски Град/ 147, 89, 58, 75, 67, 31, 127а, 131, 47, 49, 129б, 97, 127, 24, 23, 81/46, 44, 53, 21, 103, 95, 125, 57, 119, 129а, 29, 125а, 59, 51а, 91, 135, 55, 52, 77, 129, 115, 20, 9-та Бункера, 9-та кв. Мал. Долина/Студентс 26, 30, 32, 28, Iv-771, 1475, кв. 20, Xiv-34, 134, кв. 4. М. Бункера, Идент. 04234. 6907. 1629, Бистришко шосе Бункера УПИ VІ кв. 20, 103, №42, 69, В. З. Бункера, Вз Бункера УПИ I-771, 959 кв. 20, Еленски Езера 9, 18, Здравец 4, 3, 8, 7, 6, местност В. З. Бункера, местност В. Збункера, УПИ I - 607, кв. 15а, Юрушка Църква 24На 02.07.2020 г. /10:01 - 14:00 ч./ - Владая: Асанова Чешма Вила, Здравец 52, Приплат Вила, 11, 12, 1На 02.07.2020 г. /10:16 - 16:16 ч./ - Владая: 22-ра, 27-ма 3, 8 ул. 27, Алеко Константинов/К. Димитр 65, 53, 39, 51, 59, 41, Балабановец №9 А, 9, Бели Брег 21, 18, 18 1 Етаж, 14, 12, 22, 20, 11, 40, 16, 10, 8, 36, 9, Бор 6, Бургийска Скала 1, Върбите 2, 3, 4, 5, 1, Дупките 3, Ивето 16 УПИ І - -375 Кв 85, 17, 19, 24, 13, 20, 22, 23, 18, 6, 3, 15, 16, 21, К. Димитров 32, 28, 34, 30, Китен 6, Малка Поляна 2, Равнище 28, 38 А, 36, Хеброс Вила, Чаладинка 21, 18, 9, 10, 19, 11, 13, 17, 23, 25, 8, 14, 2, 6, 15, 4, 16, 27, 12, 20, 22, Червена Трева, Язбине 7, 5, 1, 14, №11, 12, 15, Язбино 2На 02.07.2020 г. /10:16 - 16:16 ч./ - София: В. З. ВладаяНа 03.07.2020 г. /08:00 - 16:30 ч./ - София: Казбек 30На 03.07.2020 г. /09:16 - 16:30 ч./ - София: Акад. Петър Динеков/445-та/ 8е Ела, 8в къща Върба, 8 Б, 8а Акация, 8 Акация Север, 8а, 8 В къща Върба, 1, 8г къща Габър, 8г Габер, 8в, 8 къща Върба, 8 Дъб, 7, 8 Ат. 2, 8 Г, 8а Ж. К. Ботаника, 8, 8е, Витоша, Копитото 7, 6а, №9, 7а, 6, 8, Поп Евстати Витошки /Бр. Бък 20, 14, 8 М Бояна, 1, 10, 3, 18, 12, 4, 2На 03.07.2020 г. /09:31 - 16:30 ч./ - София: 1-ва 5 ул. Цар Крум, Здравец 1, 2а, 4, 3а, 5, 3, 2, Крайречна 12, 14, 16, 18, Лешникова Гора 3, 18, 26, 16, 1, 19, 28, 8, 5, 7, 24, 11а, 6, 23а, 7а, 16а, 11, 17б, 3а, 10, 21а, 20, 9, 13, 30, 4, 2, 21, 12, /Мащерка, 17, 15а, 14, М-Т кв. Драгалевци УПИ Xiv-126 кв. 52, Мащерка 14, Хан Крум 4, 1, 3, 2, 1а, 8, 6, 10, Хан Крум/Драгалевци/ 1, 4, 2, 3, Цветарска 25, 21На 03.07.2020 г. /09:46 - 16:16 ч./ - София: Бела Дона 10, 12, 7, Ваклинец 25, Глухарче 18, 16, 14, 10, 22, 12, 7, 8, 9, 5, 20, 11, 13, 9а, Деян Горинов 1а, 2, 1, 5, 3, 6, 4, Драгалевци ул. Папрат №16, Карнобатски Проход 3, Карнобатски Проход/Папрат, 2а, Тп До, 4, 5, 1, 2, 6а, Маестро Георги Атанасов 27, 21, 18, 23а, 20, 23, 14, 25а, 25, Папрат 10, 31, 37, 25, 37а, 35, 16, 18, 14а, 27, 14, 33, 22, 29, 10а, 8, 39, 12, УПИ ХvIIi-369, кв. 36 ДрагалевциОбщина Връбница  На 29.06.2020 г. /09:00 - 14:33 ч./ - София: УПИ Ix-819, 1333 ул. Асен ТрайковНа 29.06.2020 г. /09:31 - 12:30 ч./ - София: 3019-та/Връбница/ 3, и ул. Адам Мицкевич, магазин 2, 2, Кислородна Станция, магазин 1, 1, Адам Мицкевич/Раб. Класа/ 4, 1, Връх Манчо 19, 3, Модерно Предградие 3 ул. 3019На 29.06.2020 г. /13:31 - 16:30 ч./ - София: 3020-та/Връбница/ 31, 46, 34, Захарна Фабрика 1 кв. 5 Нпз Орион Тп. Мвр, Нпз Орион УПИ VII-824, Суходол 13, ул. 3019-та ПИ 68134. 2821. 2557На 30.06.2020 г. /09:46 - 16:00 ч./ - София: Майстор Манол №3, Сливница 90 гараж-6, 90, 92, 90 гараж 8, 92, 90 гараж-1На 02.07.2020 г. /09:31 - 12:30 ч.; 13:31 - 16:30 ч./ - София: 366-та/Връбница/ 3, 372-ра/Връбница/ 6, 8, 7, 5, 12, 3, 4, 381-ва/Връбница/ 1, 2, Антон Кецкаров 42, Братя Станиславови 45, 57, 54, 76, 53, 51, 57б, 72, 35, 63, 46, 53а, 37, 74, 70, 76а, 39, 65, 49, 38, 60, 69, 47, 68, 63, 42, 55, 59, 61, Връх Манчо 1, О 1, 1, 2, 1, Модерно Предградие 1, 1, до 1, 2, 2 2, 1, 2б, ПИ 68134. 2822. 755, Светла 23, 22, 21, Старата Църква/Йордан М. Пет 23На 03.07.2020 г. /09:31 - 12:30 ч.; 13:31 - 16:30 ч./ - София: 366-та/Връбница/ 3, 372-ра/Връбница/ 5, 4, 6, 7, 8, 3, 12, 381-ва/Връбница/ 1, 2, Антон Кецкаров 42, Братя Станиславови 35, 59, 70, 65, 54, 69, 60, 42, 72, 51, 46, 39, 38, 74, 49, 76а, 37, 68, 53, 55, 57, 57б, 61, 53а, 76, 45, 47, 63, Връх Манчо 1, 1, 2, О 1, 1, Модерно Предградие 1, 2б, до 1, 1, 2, 1, ПИ 68134. 2822. 755, Светла 23, 22Община Възраждане  На 01.07.2020 г. /09:16 - 16:31 ч./ - София: Опълченска 21, 19, 15, Осогово/Пело Пеловски/ 60 Стоматологичен Кабинет, 52 Офис, 52, 58 Автосервиз, 52 Ж. К. зона Б-5-Офис, 60 Маг. Хр. Стоки, 60, Пиротска/Трети Април/ 81, 79, 71, 77, 73, 83, 85, Тодор Александров/Н. Цанов/, Шар Планина 47, 53, 40, 46, 45, 44На 04.07.2020 г. /08:30 - 14:30 ч./ - София: Георг Вашингтон 22, Княгиня Мария Луиза/Г. Дим. 47Община Изгрев  На 30.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Младост 1 Младост 1 101 А, Б, В, ГНа 01.07.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Николай Островски 5, 6На 01.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Гагарин 27, Майор Юрий Гагарин 25а;, Майор Юрий Гагарин 30, Майор Юрий Гагарин 98 БОбщина Илинден  На 29.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Света Троица/Вълчо Иванов/ 145в, 145 В, УПИ I, кв. 8Община Искър  На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 106 Вх. А, Г, Дружба 2 блок 284 Вх. А, Б, В, Г, Д, Е, ЖНа 30.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 106 Вх. А, Г, Дружба Блок109 Вха, Дружба 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. Е, Дружба 1 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. Е, Дружба 1 89 Б, В, 85 Вх. А, 83 Вх. Д, Дружба 2 блок 284 Вх. А, Б, В, Г, Д, Е, ЖНа 01.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. Е, Дружба 1 Блок109 Вха, Дружба 1 89 Б, В, 85 Вх. А, 83 Вх. ДНа 02.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 Блок109 Вха, Дружба 1 89 Б, В, 85 Вх. А, 83 Вх. Д, Дружба 1 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. Е, Дружба 1 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. ЕНа 03.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 Блок109 Вха, Дружба 1 89 Б, В, 85 Вх. А, 83 Вх. Д, Дружба 1 83 Вх. А, 84 Ж, 89 Вх. А, 85 Вх. Г, 84 Вх. ЕОбщина Красна Поляна  На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Разсадника 22 А; 22 БНа 29.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Вардар/Яне Сандански/ 26, Възкресение/Стоян Лепоев/ 32, Разсадник Коньовица 87, Разсадника 84, 87, Пред 87, 1 87, 97, 87, 87На 30.06.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Разсадника 22 В; 22а АНа 30.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Разсадника 20б, 20, 62, Христо Благоев 25На 01.07.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Разсадника 22а Б; 22а ВНа 01.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Коньовица/Мико Папо/ 2, Надежда 1, Позитано 80, 173 80, 173 80 Б, 173 80, 76, Разсадник Коньовица 77, Разсадника 9, 76, бл. 9, Райна Княгиня 7На 02.07.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Разсадника 22а Г; 22а ДНа 02.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Александър Стамболийски 227 Офис 1, 225 Б, 205, 201, 227 Офис 2, 227, 229, 221, 219а 1, 205, 223, 225, 227 Търговски Обект, Надежда 2, 77, Позитано 145, 167, 165-167, 190 77, 169, 165-167 Шивашко Ателие, 163, 173 80, 165, 147, 159-161, Разсадник Коньовица 77, 82, Разсадника 78, Райна Княгиня 78, 79, 79 Жк. Разсадника, 1, 2, 79, 79, 2 Б, Троян 2, 4, 1, 9На 03.07.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Разсадника 22а Е; 22а ЖНа 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Възкресение/Стоян Лепоев/ 87, Красна Поляна III Част 87, Разсадника 87, Разсадника 87, Самодивско Изворче 10Община Красно Село  На 29.06.2020 г. /11:31 - 13:30 ч./ - София: Боговец 13, 22, Ж. К. Лагера бл. 48, Мокренски Проход 33На 29.06.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Кюстендил/Атанас Ненов/ 23, 54, 56, 60, 62, Нишава/Георги Аврамов/ 33, 37, 39-41, Проф. Д-Р Димитър Атанасов 11, Цар Борис III/Девети Септ. 69, 99На 29.06.2020 г. /10:00 - 14:00 ч./ - София: Битоля 6, Дойран 1, Искърски Пролом 10-12, 6, 8, 2, 4, 14, 10-12, Нишава/Георги Аврамов/ 62-70, 62, 62 Гар. 6, 55-57, 59, 61 6На 29.06.2020 г. /08:46 - 11:00 ч./ - София: Лагера 51, Мъглен/Леон Таджер/ 3, 5, 3 Маг, 5 59, 5-7, Пиърс Омахони/Ева Волицер/ 39-41а, 39-41На 30.06.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Красно Село бл. 212 Вх. Е, Кюстендил/Атанас Ненов/ 21, Лагера бл. 35, Проф. Д-Р Димитър Атанасов 9, 13На 02.07.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Завалска Китка 12, Княгиня Клементина/Д. Милано 34, Красно Село бл. 199, Пчела 4, 6, 15, Царица Елеонора/Коста Пе 9На 03.07.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Иван Йончев 5а, Карпати 6, 8, 10Община Кремиковци  На 02.07.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - Желява: 24-ти Май/Георги Димитров/ 55 Вила, 34, 30, 1 Тп-Желява 2 Стълб 26, 48, 1, 27, Бене Цендин/Мургаш/ 63, №19, 69, 1, 53, 6, 14, 8, 7а, 4, Благой Тодоров/9 Септември/ 1 къща, Васил Левски 16а, 25, 16, Ген. Николай Желявски/1 Май/ 30, 6, 10, местност Добри Дол 2 Вила, местност Лозята, Никола Петков/Карло Шабанск 22, 28, 26, Стара Планина 6, Стефан Караджа 4На 04.07.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - Бухово: Никола Бонев бл. 21а Вх. А, БОбщина Лозенец  На 29.06.2020 г. /13:01 - 15:30 ч./ - София: Д-Р Миньо Стоянов /Кръстова Вада/ 2 Смущения В Електрозахранването, Черни Връх 69, 107 Смущения В ЕлектрозахранванетоНа 29.06.2020 г. /14:16 - 16:00 ч./ - София: Велчова Завера 1, 4, 1 Бул. Хр. Смирненески, Св. Наум/Трайчо Костов/ 45, 45а, 47, 49, 51, ул. Арх. Йордан Миланов 46, Христо Смирненски 61, 63, 55, 59, 57На 30.06.2020 г. /09:16 - 11:00 ч./ - София: Лозенец Нпз Хладилника УПИ I-1705, кв. 23, Люба Величкова/497-ма/ 10б, УПИ Xxiv-1522, кв. 1, 10, 10а, УПИ II-127, кв. 23На 01.07.2020 г. /09:30 - 10:30 ч./ - София: Борис Руменов/482-ра/, Лозенец-УПИ III-1258, 610, кв. 12На 01.07.2020 г. /14:01 - 16:00 ч./ - София: Крум Попов 1, Неразделни 2На 01.07.2020 г. /14:30 - 15:00 ч./ - София: Борис Руменов 59а, 2, Филип Кутев 1 ул. Филип Кутев и Бул. Черни Връх, 5, Черни Връх 59, 59 Sls, 57, 59б, 55 53, 51. На 02.07.2020 г. /09:31 - 11:30 ч./ - София: Банат/Курск/ 16а, Козяк бл. 8, Русалийски Проход 14На 02.07.2020 г. /11:30 - 12:00 ч./ - София: Акад. Иван Буреш 10, 12, 14, Арарат 22, 20, Кръстова Вада, УПИ VIIi-890 кв. 94 М. Кръстова Вада, Флора Кънева 18, 15б, 15, 17, 19, УПИ V-1433 кв. 41, 21, Черни Връх 67На 02.07.2020 г. /12:01 - 13:30 ч./ - София: Банат/Курск/ 2, Никола Й. Вапцаров 25, 25 Маг. 8, 25 Маг. 9На 02.07.2020 г. /12:30 - 13:00 ч./ - София: Черни Връх 77 Гар. 12, 77 Гар. 3, 77 Гар. 13, 77 Гар. 10, 79, 77 Гар. 14, 77 Гар. 4, 77 Гар. 8, 77 Гар. 18, 77 Гар. 9, 77 Гар. 7, 77 Гар. 15, 77 Гар. 6, 77, 77 Гар. 2На 02.07.2020 г. /13:30 - 14:00 ч./ - София: Проф. Милчо Лалков / Лозенец / №23, 25, 27; Гет Дерма Вита КлиникНа 02.07.2020 г. /14:01 - 16:00 ч./ - София: Зелено Дърво/Митю Станев/ 9, 11, Малуша 10, 5, 16, 7, 9, 2, 11, 2-8, 12, Христо Смирненски 32, 30, 36На 02.07.2020 г. /14:20 - 15:20 ч./ - София: Акад. Иван Буреш 16, 23, Арарат 4, 1, 4 К-С Вътков, 4 К/С Вътков, 4 К-С Р. Вътков, Проф. Милчо Лалков / Лозенец / 8 1, 3, 8, 10, Светослав Минков 11, Черни Връх 69, 161 А, 69аНа 02.07.2020 г. /15:46 - 16:10 ч./ - София: ул. Србърна 9На 03.07.2020 г. /09:31 - 12:30 ч./ - София: Лозенец, бл. 1-, бл. 8-14вх. Д, Е, Ж и З, бл. 15-22(, Лозенец Рурум Черни Връх Пазар, Паркинг Метростанция, Черни Връх 79, 39, 41, срещу 41, 41 15-22, Рум, ул. Майор Томпсън, 36 41, Пре 41, 42, до Рум, Рум До, 41На 03.07.2020 г. /13:31 - 15:30 ч./ - София: Кричим/Петко Енев/ 76; 78, ул. „Бигла“ 52 Нпмг “Акад. Любомир Чакалов”, ул. Кричим 80; 82Община Люлин  На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Люлин: 004 А Асансьор; 004 А Абонатна; 004 А Общи Нужди; 006 Б Асансьор; 006 А Абонатна; 006 Б Помещение; 006 Г Общи Нужди; 006 Д Асансьор; 006 Д Общи Нужди; 009 А; 010; 014 Г 68; 014 Г 54; 014 В 32; 014 Б 27; 014 А 13; 014 А Асансьор; 024 А Асансьор; 025 Г Общи Нужди; 026 А 7; 026 А Асансьор; 026 Б Асансьор; 032а; 032а гаражи; 032а Абонатна; 033 Г 8; 033 Г магазин; 033 Г Общи Нужди; 202 Г Ап. 76; 202 Г 69; 208 Е Асансьор; 211 Обущар; 220 А Асансьор; 220 Б Асансьор; 224 В Общи Нужди; 224 В; 224 В Абонатна; 227 Г 77; 227 Г 80; 227 Г 79; 227 Г 68; 227 Г 67; 227 Г 69; 227 Г 76; 227 Г 75; 227 Г Ап. 78; 227 Г 72; 227 Г 71; 227 Г 74; 227 Г 73; 227 Г Общи Нужди; 227 Г; 229 А Асансьор; 231; 33 В; 368 15; 368 16; 368 31; 368 35; 368 36; 368 50; 368 Ап. 54; 368 57; 368 59; 368 62; 368 Стълби; 368 Асансьор; 368 Тп; 369 Общи Нужди; 369 Общи Нужди; 369 Асансьор; 369 Вентилация; гараж; до бл. 012; Пред бл. 001 Автом. На 29.06.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Люлин 7 703 БНа 29.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 30.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Люлин 10 135На 30.06.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Люлин 7 704 ВНа 30.06.2020 г. /10:01 - 16:00 ч./ - София: Банско 13 Банско шосе 13На 01.07.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Люлин: 333 На 01.07.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Люлин 7 704 ГНа 01.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Люлин 10 135 137На 01.07.2020 г. /09:31 - 16:00 ч./ - София: Гранит 22, 35, 37, 26, 14, 39, 28а, 41, 29, 16, 15, 31, 23, 16а, 21, 30, Димитровград 37, 35, 21, Европа/Баба Парашкева/ 31, 31а, 6, 29 магазин, 8, 15, 17, 15а, №37, 13 Маг. За Фаянс и Стъкло, Иван Бойчев 11а, Кореняк 4а, 11, 11а, 12а, 3, 10, 1, 5, 2, 3а, 8, 6, 6а, 12, 4, 5а, Луи Пастьор/Сим. Дим. -Шабан/ 7, 6, 2, 1, 5, Люлин 10 5, Люлин 8 Одз 139, Майски Ден 22а, 23, 20б, 43 Книжарница, 24б, 19, 15, 22б, 24а, 17, 20, 23, 18, 43, 22, 45, 43, 25, Момково 6, 1 Ж. К. Люлин 10-Строеж, Партений Зографски /Ж. К. Люлин 10/ 14, 18, 35, Сливница 1, Тома Давидов 4, 6а, 1, 6, ул. Владимир Динчев 37, Цветница/Димитър Г. Марче/ 12а, 8, 11, 4, 12, 9, 8а, 13, 10а, 17, 19, 10, 15а, 13а, 14, 15, 11а, Череша 3а, 1, 3, 2На 02.07.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Люлин 7 704 ДНа 02.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 03.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Люлин 10 137На 03.07.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Люлин 7 704 ЕОбщина Младост  На 29.06.2020 г. /08:46 - 13:00 ч./ - София: Младост 2 328, Младост 3 328На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Иван Асен 66, 68, 70;, Иван Асен 9, 13, 38, 43, 2, 12, 16, 28, 30, Иван Асен 38, 43, 27, 39, 49, 61, 71, 81, 83, 45, 47, 57, 91;, Младост 4 блок 430 Вх 2, Младост 4 Блок495 Вх А, Хан Омуртаг 88, 82, 70, 72, 40, 44, 28, 36, 22, 84, 18, На 30.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Младост 1 Младост 1 92 А, Б;, Младост 4 блок 430 Вх 3, Младост 4 Блок495 Вх БНа 30.06.2020 г. /09:16 - 13:00 ч./ - София: Младост 3 329, до 329, Тп бл. 329На 01.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 блок 468 Вх 5На 02.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Ангел Кънчев 10, 4. 12, 3, Витоша 9, 23, 25, Гурко 10, 12, 34а, А, 34 Б, В, 38, Б, Младост 4 блок 430 Вх 3, Младост 4 блок 468 Вх 5На 02.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Младост група Юг 6 МЕРКУРИЙ 99 ООДНа 02.07.2020 г. /09:31 - 13:00 ч./ - София: Инж. Георги Белов 20, Паркинг, Младост, Младост 3 срещу 353, 384, / 383, 384, ул. Инж. Г. Белов 20 А, 383, Нпз Изток УПИ 7-4093 Кв 7, 383, до Под. Ч. Вр, 353, Тп 12-371 до бл. 353На 03.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 блок 430 Вх 4 и 5, Младост 4 блок 460а В 1, 2, 3 и 4Община Надежда  На 29.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1 бл. 113 Вх. АНа 30.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Екзарх Стефан/Георги Костов 115, Надежда 2 253, 252, Надежда 4 460, 460, 461, 1 460, 461, до 461 Паркинг, 461На 30.06.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1 бл. 113 Вх. БНа 01.07.2020 г. /08:46 - 13:16 ч./ - София: Рожен 26, 41 При СкладоветеНа 01.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1 бл. 113 Вх. ВНа 01.07.2020 г. /12:01 - 16:16 ч./ - София: Джерман 7, 9а, 9, 13На 02.07.2020 г. /09:16 - 14:16 ч./ - София: Рожен 24, 41 Д, 41 УПИ Ххііі-567, 568 кв. 21На 02.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1 бл. 113 Вх. ГНа 02.07.2020 г. /13:16 - 16:16 ч./ - София: Възрожденска 10, 19, Граничар 27, 21, 25, 23, 29, Дравски Бой 7На 03.07.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Надежда 1 бл. 151 Вх. ЕНа 03.07.2020 г. /09:30 - 16:30 ч./ - София: Лев Толстой бл. 44; бл. 45; бл. 48, Лев Толстой бл. 66; бл. 68, Ломско шосе №131-145, Тец София 4, Толстой бл. 60; бл. 43; бл. 51 бл. 32Община Нови Искър  На 01.07.2020 г. /09:31 - 13:00 ч./ - Кътина: Джи Ойл ЕкспертОбщина Оборище  На 01.07.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Княгиня Мария Луиза/Г. Дим. 46, 48, Св. Св. Кирил и Методий 53, 78, 68 Ателие, 55, 47, 68 Партер, 51, 49, 68На 03.07.2020 г. /09:30 - 16:30 ч./ - София: Сердика №12; 19; 17; 21, Струма №1; 5; 4Община Овча Купел  На 29.06.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ - София: Горица 35а, 8б, 21, 23, 8, 35, Македония 170, 176, 172, Никола Петков/П. Напетов/ 2, Цар Борис III/Девети Септ. 164, 162, 174, 172, 176, 162а, 154, 166, 170На 30.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Ангел Стоянов /Суходол/ 20а, 1, Бели Брод 6 УПИ Хvі-876 1318 кв. 46, 5а, 41, 6, 20, 8, 18, 7, 10, 6 УПИ Ххvі 1318 кв. 46, 16, 22, 14а, 12, 2, 5, 4, 18а, Дъб 15, 23, 31а, 17, 9, 12, №17а, 18, 31, 7, Игрище 5а, 6, Кирил Христов 10, 18, 19, 9, 30, 20, 13, 7, 8, 16, 6а, 22, 3, 11, 4, 6, 2, 15, 5, 1, 17, 14, 26а, 21, 12, местност Суходол Сечище под Гробището, Овче Поле 2, Орех 30, 53, Перла 54, 35, Прохладен Кът 14, Станислав Ангелов 17, 20, 10, 6, 8, 2, 12, 1, 28, 18, 15, 13, 4а, 21, 22, 19, Стоичко Станиславов 11а, 12, 13, 11, 1, 1а, 10, 9, 3, 14, 7, 5, 2, 15, 23, Суходол Срещу Гробището, Стоп. Двор, Траян Танев 80, 76а, 72б, 76, 81, 71, 79, 73, 56, 64, 85, 72а, 51, 65, 49, 63, 61, 60, 51-55, 74, 726, 52, 83, 53, 72, 59, 67, 62, 77, 57, 70, 47, 78, 68а, 69, 68, 74а, 54, 66, Хi-352 кв. 44а, Христо Андонов 3, 3а, 2, 1, 7, 4На 02.07.2020 г. /10:16 - 16:16 ч./ - София: 764-та/Красна Поляна Овча К, 767-ма/Овча Купел/ 6, 1, Монтевидео/Пионерски път/ 41, Овча Купел 410, 409, Овча Купел 1 409, 409, 410, 409, 406, 407, 410, Овча Купел 2 410, 410, Промишлена 13На 03.07.2020 г. /12:31 - 18:30 ч./ - София: Со Район О. Купел Со Район О. Купел, Цар Борис 3 136На 04.07.2020 г. /08:30 - 14:30 ч./ - София: Николай Хрелков 2аОбщина Панчарево  На 30.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - Герман: 039021, Воденицата ПИ 14831. 6530. 219, Герман, Дружба/23-та/, местност Маринова къща, Околовръстен път, Патриарх Герман/9 Септември 99г, 106, 108, 83а, 97, 112а, 83, 85, 93, 99а, 89, Павилион, 101, 95, 99б, 103, 99в, 116, 87, 118 Хту, 118, 99, 112, 110, 91, 105, ПИ 14831. 6530. 122, ул. Юрмен 22На 30.06.2020 г. /10:01 - 13:00 ч./ - Лозен, Общ. Столична: Дъб/46/ 49, стопански двор Горни ЛозенНа 30.06.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Околовръстен път 1На 01.07.2020 г. /10:01 - 16:00 ч./ - Казичене: Александър Стамболийски стопански двор, Гарата, стопански двор Агромелиор, Пред Кравек. На 02.07.2020 г. /10:00 - 16:00 ч./ - Герман: 2512 М. Осоето, Вилна зона Кариерата Вила, Месност Терасите 1500, Патриарх Герман/9 Септември МанастираНа 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: II-4898На 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - Лозен, Общ. Столична: Брождан/90/ 11, 21 Помпа, 9, 15, 12, Строителство, Им. 2594, 10, 13, 20, 21, 14, 24, 17, Вилна УПИ І-3043 кв. 154а, Вилна зона Свети Димитър местност Брождан, Кайгана 5, 3, 4, 7, 9, 14, 11, 4а, 10, 1, 5а, 6, М. Брождан ПИ 44063. 6221. 3033, М. Край Село ПИ 44063. 6214. 573, ПИ 2886 Г-10-8-Б, Синчец 6, 4, 1, 2, 8, Край Село, Съединение/Георги Димитров/ 7, 11, 9, 11а, 13, 31, 33, къща, 17, 18, 24, 26, 5а, 25, 16, 8, 5, 27, 12, 20, 14, 22, 10, 21, 6, Ъгъл С Шипка, 3, 19, 23, 15, 29, УПИ Vіі-3139, 3193, кв. 154, Шипка/59/ 44, 25, 23а, 46, 11, 15, 38, 44а, 20, 23, 30, 28, 9, 13, 27, 29, 24, 22, 26Община Подуяне  На 29.06.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Хаджи Димитър бл. 19 Вх. А, БНа 30.06.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Хаджи Димитър бл. 80 Вх. Г, Хаджи Димитър бл. 98 Вх. БНа 01.07.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Хаджи Димитър бл. 81 Вх. Б, ГНа 02.07.2020 г. /08:46 - 16:30 ч./ - София: Владимир Вазов 90 Офис Сграда, Ъгълъ Кн. Тамара, 90, 19, 60, 1, Левски зона В 20, 18, 19, 1 19, 19, 20, 18, 22, Тп 18, 22, срещу 20-СкладНа 02.07.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Хаджи Димитър бл. 80 Вх. А, БНа 03.07.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: 560-та/Кв. Левски/ 36, 42, 25, 23, 35а, 31, 21, 29, 28, 27, 30, 33, 563-та/Кв. Левски/ 8, 16а, 16, 18, 6, 4, 14, 565-та/Кв. Левски/ 8, 566-та/Кв. Левски/ 25, 21, 25а, 19, 19, 23, 17, 25, 18, 567-ма/Кв. Левски/ 2, 6, 4, 8, 10, 5, 7, 568-ма/Кв. Левски/ 27, 16, 24, 22, 18, 25, 20, 15, 570-та/Кв. Левски/ 4, 2, Ген. Инзов 45, кв. Левски, Княгиня Тамара, Левски зона В 23, 26, 24, / 25, 25, Станислав Доспевски 93, 95, Христо Ботев / Филиповци, Ярослав Хашек/569 Левски/ 23а, 14, 27, 12, 17, 36, 19, 36, 11, 24, 21, 23, 25На 03.07.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Хаджи Димитър бл. 79 Вх. Б, В, ГОбщина Сердика  На 29.06.2020 г. /09:16 - 16:16 ч./ - София: VI-1032, 1032 кв. 50, Ген. Столетов 23На 29.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч.; 09:16 - 16:16 ч./ - София: Рожен кв. ИлиянциНа 29.06.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 30.06.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 01.07.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 02.07.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 03.07.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ - София: Малашевска 1 Гробища Малашевци, Т. 3, Чепинско шосе 10, 1, 5, 21, Имот 18, 22, 14, 18, 6, 3, 16, 15, 4, 19а, 13, 17На 03.07.2020 г. /09:30 - 16:30 ч./ - София: Банишора бл. 21, Сливница №179, 185 и 187, Софроний Врачански №109, 117Община Средец  На 29.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Евлоги и Христо Георгиеви, Хан Омуртаг 6, 8, Цар Иван Асен II 28, 30, 46, 50, 52, 54, 58, 60, 62, 17, 19, 23, 27, Цар Освободител/Руски/ 29, Яворов 21, 23На 30.06.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Неофит Рилски 58На 02.07.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Авицена 16, 4, 1, Аксаков 11а, 10, 28, 18, Бойчо Войвода 2. 3, Бойчо Войвода 9, 4, 11, 31, 35, Георги С. Раковски 135, 137, 123, 127, Гурко 17, 25, 19, Добромир Хриз 4 39, 31, 27, 15, 3, 10;, Евлоги Георгиев 76а, 76б. 133, 123, Загоре 3, 1, 9, Иван Вазов 38, 40, 42, 20, 24-26, МизияОбщина Студентски Град  На 29.06.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Акад. Стефан Младенов/Арсо П 1, Студентски Град Арсо Пандурски 1На 30.06.2020 г. /09:31 - 16:16 ч./ - София: 197/В. З. Малинова Долина/ 17, 11 Калина, 9 Ирис, 13 Лилия, 15. 3 Лилия, 17 Далия, 19 Камелия, 19, 13 Лилия, Арх. Никола Лазаров 13 ЛилияОбщина Триадица  На 29.06.2020 г. /08:30 - 12:00 ч./ - София: Гоце Делчев 261, Гоце Делчев/Жк Емил Марков/ 261, 261, 261, Мотописта 1, Тодор Каблешков 187а, Южен ПаркНа 29.06.2020 г. /10:16 - 15:00 ч./ - София: Ген. Иван Колев/489/ №33 33а 18, 20, Емилиан Станев 57а, Ивайло Петров 6, 1 Жилищна сграда БНа 30.06.2020 г. /09:01 - 11:30 ч./ - София: 488-ма/Триядица/ 3а, 15, Асен Йорданов/486-та/ 26, Гатьо Шишков/492-ра/ 6а, 7, УПИ 1914 кв. 56, 2, 6, 14, 12, 27, 8а, 11, 8, 10а, 10, 9б, 4, 23, 2а, №7, 13, 9, 15, Емилиян Станев/490/ 30, 30а, Иван Андонов/491-ва/ 5, 9, 8, 1, 4б, 3а, 10, 2а, 1а, 4а, 8б, 4, 3, 6, 7, 2б, местност Кръстова Вада ул. 492, Автосервиз, кв. 142, ул. Сребърна 28, П-Л318 кв. 52, Н. Крушкин Чолака 7, 7а, Сребърна/Първомайска/ 2, 27, 22, 116, ул. Асен НайденовНа 30.06.2020 г. /09:46 - 15:30 ч./ - София: Димитър Манчев 1б 2, 1в F, 1в 3, 1г 4, 1а 1, 1в 3, 1г 4, Черни Връх 138-140На 30.06.2020 г. /12:30 - 13:00 ч./ - София: Джон Атанасов/487-ма/ 6 А, Проф. Петър Шапкарев 4, ул. Флора Кънева 52, Черни Връх 115, 190б, 178 А, 172, 113, 115 А, 115-Б, 192, 115 В, 117, 192 А, 123, 186, 103 Sof 0818, 115, 119. 149 А, 180, 178, 198, 119, 182, 115а, 190а, 115в, 190На 30.06.2020 г. /13:01 - 16:00 ч./ - София: България 22, Гоце Делчев 113, 113, Гоце Делчев/Емил Марков/ 113, 115, Гоце Делчев/Жк Емил Марков/ 22, 22 А Маг4, Кестенова Гора 24, 25, Орехова Гора/Борис Чолаев/ 1 22, Стрелбище 55, 31а, 22, 22, 23, Тулча/Петър Богданов/ 42, 47, Червена Роза 34, 38-40, 38-40 гараж7, 31а, До, 44-46, 35 31 А, 38-40 32, 42-44На 30.06.2020 г. /13:31 - 14:00 ч./ - София: Акад. Иван Буреш 18, Асен Йорданов/486-та/ 8а, 6, Ген. Иван Колев/489/ 90, 30, 32, 60, 49, 58, 4, 46в, 40, 57, 42, 54, Емилиян Станев/490/ 52, 20, 42, №76а, 40, 48, 28а, Проф. Георги Йолов 12, Светослав Минков 11 къща, Черни Връх 81, 154 магазин 1, 180, 119, 154, 154 Кабинет 2, 154 Кабинет 3, 168, 105 А, 65, 154 магазин 3, 154 магазин 4, 100 А, 119в, 106, 98, 152, 154 Таван 1, 99, 154 магазин 2, 156, 122, 190, 170, 178, 154 Кабинет 1, 154 Портиер, 182На 30.06.2020 г. /14:30 - 15:00 ч./ - София: Александър Бръзицов 11, местност Кръстова Вада Иван Колев 497, Черни Връх 176На 30.06.2020 г. /15:30 - 16:00 ч./ - София Черни Връх №122 Вх А и Б бл. 122аНа 01.07.2020 г. /11:00 - 11:30 ч./ - София: ул. Марин Големинов №1, 6-8 6аНа 01.07.2020 г. /09:31 - 13:30 ч./ - София: Деде Агач 60а Маг. 2, 43 А, 43а, 60а, 60я, 43, 60 А, 43, Стрелбище 91, 91, 91б, 41, 91в, 61, 60-А, 92, Твърдишки Проход, Траянова ВратаНа 01.07.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Бъкстон бл. 5, 6, 7, Григор Пърличев №7, Дамян Груев/Ген. Христо Миха 34, 40, 42, Казбек 1 Вх. Б, В, ГНа 01.07.2020 г. /10:01 - 14:00 ч./ - София: Проф. Марин Големинов/485/ №1, 3, 5, 15 17 и жилищен Комплекс бл. FНа 01.07.2020 г. /12:00 - 12:30 ч./ - София: Асен Йорданов/486-та/ 64, 68, 8 А, 19, Асен Йорданов/Хо Ши Мин/, Аспарух Лешников/484-та/ 2, 4, 5, 3, Борис Руменов/482-ра/ 50, 31 А, 15, 44, 40, 31, С-У №48, 29, №14 до Касета, 48, 11 А, 27, 38, 37, 12, УПИ VII-1259, кв. 65, 46, 42, Джон Атанасов/487-ма/ 34, 36, 2, 6, 7, Емилиян Станев/490/ 45б, Кръстова Вада, Лозенец УПИ II-1258, 610 кв. 12 М. Кръст. Вада, М. Кръстова Вада УПИ III-461, местност Кръстова Вада кв. 32 п-л 1491, Сашо Николов-Сладура/483-та 14, 2, 5, 13, 11, 19, 23а, 23 А, 21, 18, 1, 8 А, 6, 12, 9, 16, 15, 25, 23, 20, УПИ Xx-1535, кв. 32, Хага /М. Кръстова Вада П-Н Лозенец / 4, Черни Връх 63, кв. 39-П-Л639, 65а, 71, 98, 61, 96, кв. 39, 61-63, 100а, 100, 102аНа 01.07.2020 г. /13:00 - 13:30 ч./ - София: 485-та 23, 23 кв. Мирчо Драганов, 488-ма/Триядица/ 8, 3, 4, 6-211, 212 кв. 24, Vi-2173, 2174, кв. 7, Ген. Иван Колев/489/ 6, 3, 4, 12-15, 1, 3а, 11а, Джон Атанасов/487-ма/ 2, 6 Стр. Табло, 4, 1, 21, 5, Димитър Дюлгеров 11, Екатерина Ненчева/448-ма/, Емилиян Станев/490/ 5, 64, 29, 5а, 35б, 4, 24а, 23, 23в, 30, 13, 7, 87а, 3, 80, 15, 18, 20, 28а, 21, 23а, 30-32, 9, 1, 26б, 27, 35, 78г, 19, 35а, 28б, 11, 28, 23б, 2, 25, местност Кръстова Вада, Бул. Ч. Връх УПИ V-2174, Никола Крушкин-Чолака/494-Т 2, 32-А, 22, 156, Черни Връх 94 А, 102буква ЗНа 01.07.2020 г. /14:01 - 14:30 ч./ - София: Гет ул. Асен Йорданов №58 Вх. А, Б, В;, Хага 12На 01.07.2020 г. /15:30 - 16:00 ч./ - София: Черни Връх 190На 02.07.2020 г. /09:30 - 10:00 ч./ - София: ул. Ген. Иван Колев №29, 14, 31На 02.07.2020 г. /10:01 - 13:30 ч./ - София: 1-ва Жк. Бокар бл. 36, Бокар 32, 30, 47, 40, 31, 45, 38, 39, България Жк Бокар 33, №79, 31, К-С. Бокар- 38, Комплекс Бокар 26, 34, 31, 27, Бокар бл. 29, 43, 47, 29, 44 Жилищна сграда 44, 35, 46, 36, 28, 44, 42, 34, 39, Манастирски Ливади 27, Манастирски Ливади - Б 31, 38На 02.07.2020 г. /10:30 - 11:00 ч./ - София: ул. Емилиан Станев 2 бл. 2 и бл. 9На 02.07.2020 г. /14:01 - 16:00 ч./ - София: Манастирски Ливади Изток ул. 408 №42На 03.07.2020 г. /09:20 - 10:30 ч./ - София: Акад. Вера Мутафчиева 4, 2, 1а, 5, Вили Казасян 8, Емилиян Станев/490/ 2 бл. 6, бл. 7 и бл. 8, 9, Иван Андонов/491-ва/ 7, 7а, 7бНа 03.07.2020 г. /10:31 - 11:10 ч./ - София: Акад. Вера Мутафчиева 6, Емилиян Станев/490/ 2 бл. 3, бл. 4, бл. 5На 03.07.2020 г. /10:31 - 16:00 ч./ - София: Манастирски Ливади 60б, 60а, 60а, 60б, Манастирски Ливади - Б 61, 61в, 61, 61 61, 61, 61 Апартамент, 61, 61, 61На 03.07.2020 г. /11:30 - 12:00 ч./ - София: Емилиян Станев/490/ 1бНа 03.07.2020 г. /12:30 - 13:00 ч./ - София: Вили Казасян 1, Емилиян Станев/490/ 12, 20На 03.07.2020 г. /13:31 - 14:00 ч./ - София: Акад. Вера Мутафчиева 7На 03.07.2020 г. /14:30 - 15:20 ч./ - София: ул. Ген. Иван Колев №25На 03.07.2020 г. /15:46 - 16:00 ч./ - София: Ген. Иван Колев/489/ 24а 1, 24г 4, 24в 3, 24б 2

comment 0
visibility 1374
ЧЕЗ Разпределение с извънреден отчет на електромерите заради новите цени на

ЧЕЗ Разпределение с извънреден отчет на електромерите заради новите цени на тока

Във връзка с определяне от Комисията за енергийно и водно регулиране на нови цени на електроенергията, в сила от 1 юли 2020 г., „ЧЕЗ Разпределение България“ АД ще извърши извънредно отчитане на електромерите на клиентите. Графикът на извънредния отчет ще бъде публикуван на сайта на Дружеството www.cez-rp.bg /в секция „Графици“/ на 29 юни 2020 г., понеделник. След тази дата, информация за графика на извънредното отчитане може да се получи също в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на денонощната телефонна линия 0700 10 010. С цел да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите, компанията ангажира допълнително 336 служители. Всички отчетници ще работят с удължено работно време на 01.07.2020 г. Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същ ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени. За гарантиране на максимална коректност при фактуриране на консумираната електроенергия, клиентите имат възможност сами да отчетат показанията на електромерите си към 30 юни 2020 г. Самоотчитането е по желание и не отменя извършването на месечен отчет от страна на Дружеството. Клиентите, които желаят да се възползват от тази възможност, следва да отчетат показанията на електромера си на 30 юни 2020 г. и да подадат данните към компанията между 1 и 5 юли 2020 г. през уеб-сайтовете www.cez-rp.bg (секция „Електронни услуги“) или www.cez.bg (секция „Е-услуги“) в меню „Деклариране на показания“, на имейл klienti@cez-rp.bg, на телефонна линия 0700 10 010 (меню 2) или в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. Клиентите трябва да посочат данните от електромера по всички тарифи, клиентски номер, абонатен номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показания. Подадените данни от самоотчета през този период се считат за отчетено потребление към 30.06.2020 г., включително. Фактурите през месец юли ще съдържат информация за консумираната електроенергия за два отчетни периода – по стари и по нови цени. Пресцентър на ЧЕЗ в Българияе-mail: communications@cez.bg

comment 0
visibility 1438
Още 1800 домакинства без ток зарази изкопи на строители

Още 1800 домакинства без ток зарази изкопи на строители

Несъобразени изкопни работи на строителни фирми доведоха до повреда на още два кабела, собственост на ЧЕЗ Разпределение България. Така скъсаните от трети страни кабели на дружеството през днешния ден станаха три. 200 домакинства останаха без електрозахранване в района на с. Кладница, общ. Перник за около 50 минути в 11:30 днес. По същото време, отново заради несъобразени изкопни дейности на строителна фирма, беше нарушен комфортът на още 1600 клиенти на дружеството предимно в кв. „Красно село“ в столицата, като засегнати бяха и кварталите „Гоце Делчев“, „Бъкстон“ и „Манастирски ливади“. Работата по отстраняване на повредата продължи около час. Малко по-рано днес прекъсна токът в кв. „Дианабад“ в столицата. Частично засегнати бяха и кварталите „Изток“ и „Студентски град. Наруши се спокойствието на 4000 клиенти за 50 минути. Екипи на компанията положиха усилия за максимално бързото отстраняване на нанесените повреди при трите инцидента. ЧЕЗ Разпределение България призовава фирмите да координират с компанията поне две седмици предварително къде и кога ще извършват изкопни дейности. Това може да става на телефон 0700 10 010 или на имейл кlienti@cez-rp.bg. Пресцентър ЧЕЗ Разпределение България

comment 0
visibility 1799
Заради новите цени на тока: ЧЕЗ с извънредно отчитане на електромерите

Заради новите цени на тока: ЧЕЗ с извънредно отчитане на електромерите

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД ще направи извънреден отчет на електромерите на клиентите заради определените от КЗК  нови цени на електроенергията, които влизат в сила от 1 юли тази година.    Графикът на извънредния отчет ще бъде публикуван на сайта на дружеството www.cez-rp.bg /в секция „Графици“/ на 29 юни 2020 г., понеделник. След тази дата, информация за графика на извънредното отчитане може да се получи също в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на денонощната телефонна линия 0700 10 010. За да стане отчитането бързо и качествено, компанията ангажира допълнително 336 служители. Всички отчетници ще работят с удължено работно време на 01.07.2020 г.   Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същ ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени. Фактурите през месец юли ще съдържат информация за консумираната електроенергия  за два отчетни периода – по стари и по нови цени.   За гарантиране на максимална коректност при фактуриране на консумирания ток, клиентите имат възможност сами да отчетат показанията на електромерите си към 30 юни 2020 г. Самоотчетът е по желание и не отменя извършването на месечен отчет от страна на дружеството. Клиентите, които желаят да се възползват от тази възможност, следва да отчетат показанията на електромера си на 30 юни 2020 г. и да подадат данните към компанията между 1 и 5 юли 2020 г. през уеб-сайтовете www.cez-rp.bg (секция „Електронни услуги“) или www.cez.bg (секция „Е-услуги“) в меню „Деклариране на показания“, на имейл klienti@cez-rp.bg, на телефонна линия 0700 10 010 (меню 2) или в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ.    Гражданите трябва да посочат данните от електромера по всички тарифи, клиентски номер, абонатен номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показания. Подадените данни от самоотчета през този период се считат за отчетено потребление към 30.06.2020 г., включително.      

Бизнес

Логично е бизнес атмосферата в столицата да е най-благоприятна и голям брой български и чужди фирми са се базирали тук. Фирмите, които развиват бизнеса си в София, са с изключително разнообразни дейности - от сферата на услугите до съвременни технологии и иновации.  

Ще се спрем само на няколко бизнес обекта в София.

Интер експо и конгресен център в помощ на бизнеса

Интер експо и конгресен център в помощ на бизнеса

Конгресният изложбен център, разположен в София, предоставя изложбен терен на редица компании и фирми, за да представят своята дейност пред обществото и останалите представители на бизнес обществото. Центърът има шест зали за бизнес изложби, седем конгресни зали и възможност за паркиране на 700 автомобила. Непрекъснато в Центъра има някакво бизнес изложение. Някои от изложенията имат вече своя традиция. Столичани и гостите на столицата с интерес следят бизнес изложенията Месомания, Светът на млякото, салон на виното и др. 

Конгресният център се намира на удобно място, съвсем близо до The Mall, Техномаркет, Метростанция Цариградско шосе и др.

Фермерски пазари Хранкооп в помощ на бизнеса

Фермерски пазари Хранкооп в помощ на бизнеса

Известно е, че Хранкооп полага неимоверни усилия за връщане на доверието на хората към българските ферми и малки производители, които доставят на пазара традиционна биологично чиста храна. Този бизнес остава позабравен в последните години, а това не е редно. Точно поради тази причина Хранкооп е организатор на Фермерските пазари в София. 

На тях малките производители и ферми могат лесно да представят своя бизнес и да спечелят доверието на гражданите. 

Фермерски пазар Оборище в помощ на бизнеса

Фермерски пазар Оборище в помощ на бизнеса

Фермерският пазар Оборище се провежда в центъра на столицата 4 пъти на сезон. На него фермери от цялата страна презентират бизнеса си и печелят хиляди нови доволни клиенти. Всяко издание акцентира върху конкретен бизнес и представя тематично определени малки производители от цялата страна. Заедно с бизнеса на пазара има и обособена арт зона, на която звучи музика, демонстрират се занаяти, правят се забавни работилници. 

Фермерски пазар Римската стена в помощ на бизнеса

Фермерски пазар Римската стена в помощ на бизнеса

Този фермерски пазар се организира в продължение на 6 години всяка събота. Тук е процъфтял бизнеса на десетки малки производители и ферми. Всяка събота на щандовете цари огромно разнообразие и бизнес предложения. Разбира се, гостуващите фирми не винаги имат възможност да присъстват всяка събота, затова и се предоставя възможност, ако някой си е харесал нещо от бизнес продукцията на отсъстващ производител, да си поръча продукта онлайн.

„Пазари Възраждане“ в помощ на бизнеса

„Пазари Възраждане“ е общинско дружество, което подкрепя бизнеса в столицата и прави всичко възможно, за да помага. Под опека на дружеството е бизнеса на най-старите и авторитетни столични пазари, а именно Женски пазар и пазар „Димитър Петков“. И двата терена са в централната час на София.

Дружеството си е поставило за цел изпълнението на благородна мисия – да помогне на търговците да развият бизнеса си, а пазарите да станат облагородена част от градската среда. Стремежът е пазарните площадки да са хем удобни за бизнес, в същото време да са привлекателни за клиентите с обстановката и възможността за ползотворни социални контакти. 

„Женски пазар“ и бизнеса

„Женски пазар“ и бизнеса

Според историческите данни, Женският пазар е най-стария на територията на столицата. След Освобождението той постепенно става най-авторитетния градски пазар, който предоставял много възможности за търговския бизнес. В последните години пазарът беше напълно обновен и вече умело събира павилионите и екологичните продукти, които се предлагат а тях. Бизнесът определено процъфтява. Днес тук се предлагат пресни плодове и зеленчуци. Всеки може да направи консултация с търговците. Те разбират от бизнеса, който развиват. 

Освен български стоки, на щандовете се предлагат и стоки от Близкия изток, редица екзотични подправки. На пазара функционират и заведения за бързо хранене. Така не само клиентите на пазара могат да отдъхнат и да хапнат вкусна и прясно приготвена храна, но и търговците  често отсядат там. Обособен е и детски кът. Така търговците могат да обръщат внимание на бизнеса си и клиентите без да ги притесняват детска глъч и игри. 

На територията на Женския пазар е разположена и галерия „Сердика“. Така на пазарната площадка се съчетават изкуството и бизнеса. Тъй като пазарът е традиционна дестинация не само за бизнеса, но и за туризма, търговците могат да предлагат стоките си и на туристите. 

Търговски изложения с бизнес ориентир

Търговски изложения с бизнес ориентир

Зала „Универсиада“ също често става домакин на редица бизнес изложения, станали любими и чакани с нетърпение от столичани. Родните производители ежегодно презентират своя бизнес на щандовете, подредени в залата на изложението „Произведено в България“. Интересът към българските стоки расте напрекъснато, а броят на щандовете на изложението разсте.

Особено предпочитано е изложението, наречено „Ракия фест“. Нгов домакин тази година беше НДК. На него български и чужди призводители на огнената напитка мерят сили. До момента своя бизнес са представили фирми от Албания, Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Китай, Черна Гора и др.

Бизнесът в София не веднъж подава ръка на лечебните заведения за ремонти и подмяна на оборудването. Съвсем пресен пример е финансирането на „Пирогов“ от ЧЕЗ България Инвестмънт. Финансирането е в размер на 6 млн. евро и ще се използват за ремонт на фасадите, покривите, отоплението и осветлението в лечебното заведение.  Бизнес проектът ще бъде реализиран в рамките на една година. Ремонтът ще позволи спестяването на минимум 600 000 лв на година от енергийна ефективност. 

Това не е единствената бизнес компания с големи инвестиции в столицата. Към края на миналата година стана известно, че Инвecтициoннaтa ĸoмпaния "Гaлaĸcи Инвecтмънт Гpyп" планират строежа на нов малък столичен бизнес квартала на мястото на стария завод за електрокари "Бaлĸaнĸap 6-ти Ceптeмвpи". Върху закупения вече терен се предвижда да се обособи смесена мнoгoфyнĸциoнaлнa плoщ, която ще включва търговски обекти, офиси и жилища. Идеята е интересна и доста прогресивна. Очаква се разработването на основния бизнес план и изготвяне на точни изчисления за инвестицията. Припомняме, че компанаията е собственик на xoтeлитe ІntеrСоntіnеntаl Ѕоfіа и Ніltоn Ѕоfіа. 

В края на миналата година от Vivacom демистрираха бизнес възможностите на 5G мрежата. Новата технология предлага много по-висока скорост за пренос на данни и възможност за свързване на милиони устройства на площ от 1 кв.м. Тогава още стана ясно, че новата технология е интегрирана в мрежата, а лицензът за пускането ѝ в действие трябва да бъде получен тази година. Всички сме се натъквали на всякакви спекулации за това колко вредна е 5G мрежата, а всъчщност магнитното лъчение от нейна базова станция се разнява на това на сешоар.

Интер експо и конгресен център в помощ на бизнеса

Фермерски пазари Хранкооп в помощ на бизнеса

Фермерски пазар Оборище в помощ на бизнеса

Фермерски пазар Римската стена в помощ на бизнеса

„Пазари Възраждане“ в помощ на бизнеса

„Женски пазар“ и бизнеса

Търговски изложения с бизнес ориентир

Прочетете още