Времето в София

Въздухът в София

Анкета

Какво ще ползвате през зимата, за да е по-чист въздуха в София?
  • Собствения си автомобил (30%, 20 Гласове)
  • Отполение на дърва и въглища (11%, 7 Гласове)
  • Градския транспорт (58%, 38 Гласове)
  • Не ме интересува (2%, 1 Гласове)
Общо гласували: 66 Обратно към гласуване
comment 0
visibility 192
академия

Академия за мениджъри в културата отвори врати в SofiaLab

За шеста поредна година стартира Академията за мениджъри в културата. Този път неин домакин е SofiaLab.   Екипите на Гьоте Институт - София и Асоциация за развитие на София са готови за творчески дискусии с всички, които се чувстват свързани с темата.    А SofiaLab е пространство, което с подкрепата на Столична община се предоставя безплатно за събития, свързани с цифровата свързаност и иновативни културни събития.            

comment 0
visibility 389
фермерски пазар

Тахан от каменна мелница на Фермерски пазар "Пендара"

Тахан по стара българска рецепта от село Плевун, Ивайловградско, ще бъде една от изненадите на първия Фермерски пазар „Пендара“ на Женски пазар. Той започва на 12 октомври  от 10:00 до 18:00 часа и ще се провежда всяка събота. Таханът е смлян на каменна мелница и произведен от стар местен сорт червен сусам. Събитието ще подкрепя стартиращи български фермери и занаятчии, ще представя нови производители и продукти, както и иновации на основата на националното ни гастрономическо наследство. Организатори са Фондация „LocalFood.bg“ и „Пазари Възраждане“ ЕАД. Очакват се близо 50 участници - малки стартиращи български ферми и занаятчии.    Платформата на фермерски пазар „Пендара“ е с капацитет над 100 участника, разделени в два блока и три продуктови зони – „Плодове и зеленчуци“, „Млечни и месни“ и „Други храни и напитки“, които ще бъдат разположени на  Женския пазар в пространството между улиците „Симеон“ и „Кирил и Методий”.      

comment 0
visibility 224
София, камери, поръчка

Търг за 1000 нови камери за видеонаблюдение в София

Търг за доставка на 1000 нови камери за видеонаблюдение и анализ на информацията, обяви Столична община. Те са за следене на детски заведения, учебни заведения, болници, зони с висок риск. Поръчката е на стойност 6 млн. лв. без ДДС. Парите са от бюджета на общината. Срокът за изпъленние на проекта е за срок от 3 години - включва проектиране, сторителство, доставка и монтаж на камерите. Срокът на подаване на офертите е 1 ноември, а изпълнителите ще бъдат избарни най-рано в наччалото на 2020 г. Най-сериозното изискване за фирмите, които ще кандидатстват е изискването в поръчката, че всички 1000 камери трябва да имат възможност за едновременно наблюдение и реакция в реално време при засичане на нередности.

Реклама
comment 0
visibility 450
летище

Новият концесионер на летище София няма да съкращава хора

Консорциумът "Соф кънект", който спечели концесията на летище София, не планира да съкращава хора. Част от сега работещите на аерогарата 2300 човека ще преминат обучения в академията на летище Мюнхен. Операторът на аеропорта в немския град ще управлява и най-голямото родно летище. Това обясни говорителят на "Соф кънект" Щефан Верман, цитиран от "Монитор".     До 2022 година големите инвестиции, които ще забележат пасажерите на летище София, ще бъдат промененото конфигуриране на Терминал 1 и Терминал 2 с нови ръкави за качване в самолета и паркинг за автомобили. Новият Терминал 3 ще бъде изграден до 2030 година. Едва след извеждането от експлоатация на Терминал 1 на негово място ще има карго терминал. Той няма да има ръкави заради изискванията на нискотарифните превозвачи. Защото им излизало по-скъпо, обяснява Верман.  Летищните такси ще бъдат вдигнати чак след като се направи голямата инвестиция в новата сграда. Промяната обаче няма да бъде рязка.           

comment 0
visibility 241
Проекти финансиране

Компания удължи срока за приемане на проекти на НПО-та за финансиране

До 10 октомври т. г. е удълже срокът за подаване на проекти, които ще бъдат финансиране от Обществения борд на TELUS International. Общата сума от 61 000 лв. ще бъде разпределена между одобрените, а максималният размер, който може да получи проект е 7500 лв., съобщават от компанията. Предложенията могат да бъдат в сферата на екологията, образованието и здравеопазването. Това е последната покана за годината. За финансиране могат да кандидатстват НПО-та - фондации, читалища, училищни настоятелства, сдружения и други юридически лица с нестопанска цел, опериращи на територията на България. До момента на предишни две заседания през годината бордът е разпределил 108 000 лв. между 18 проекта. Както Столица.bg писа служители на TELUS от цял свят се събраха в София и преди месец обновиха пейки, поставиха нови хранилки и беседки в Столичния зоопарк. Това бе само една от социалните ангажираности на компанията.  

comment 0
visibility 391
СПАРК няма да напускат София

SPARK няма да напускат София, имат планове за развитие на пазара

Компанията за отдаване на електромобили под наем SPARK няма да напуска София и България. След редица инциденти с техни коли те предупредиха, че ако ескалира водената срещу тях организирана атака едва тогава могат да приключат дейността си в столицата. В последните месеци и дни SPARK са потърпевши от множество вандалски прояви на техните автомобили и то в различни части на София. За инциденти в кварталите "Христо Ботев" и Подуяне обаче са категорични, че няма такива случаи, в които малолетни да са чупили електромобили. Там нямаме активна зона, заяви пред Столица.bg мениджърът на компанията Боян Бакърджиев. Ако ексалират инцидентите тогава ще обмисляме напускането на пазара, заяви той. За всички инциденти със SPARK коли има заведени преписки в полицията. Дори от компанията са провели среща с директора на СДВР и се работи усилено по установяване на извършителите."Застраховката на автомобилите покриват, разбира се, щетите по счупени прозорци и др., но това е най-малкото. Защото през това време колите не се ползват, докато бъдат ремонтирани и това са пропуснати ползи за нас. Трябва да се подмени щетата, да се извадят нови клучове и т. н.", обясни Бакърджиев. Електромобилите на SPARK вдигнаха нивото на екологичния транспорт в София. С тях се насърчиха транспортните решения с нулеви емисии и се повиши отговорността към качеството на въздуха в столицата. "Имаме големи планове за България и искаме тук да развием един от основните пазари на SPARK. Целта ни е да покрием цяла София и да вдигнем качеството на услугата", заявява Бакърджиев. В момента 231 електромобила обслужват София, а до края на годината ще станат над 300. Ссамо за последните 4 дни обаче 15 от колите на ток са извън строя, като резултат от вандалски прояви. За едно денонощие има счупени 7 в различни точки на столицата. В тази статистика не са включени колите, които са спрени за обслужване в сервиз и пострадали от ПТП-та. Плановете на компанията включавт увеличаване броя на колите и през 2020 г. те да са 1000, а подробен анализ ще покаже посоката на развитие и дали в София са необходими още електромибили, споделят част от плановете си от комапнията.

comment 0
visibility 3814
Захвърлен електромобил

SPARK обмисля напускане на София, търпи големи щети (СНИМКИ)

SPARK обмисля напускане на София и страната заради вандалски действия с колите, които отдава под наем. За намерениета си съобщават в социалната мрежа. Само за 24 часа за унищожени 7 електромобила на компанията за отдаване под наем. През последните 3 дни щетите са 15 автомобила, захвърлени от недобросъвестни клиенти. Електромобилите се отдават под наем, но с тях може да се пътува и извън София. задължително обаче се анемат и връщат в столицата. Има регистрирани опити за кражби, счупени стъкла и дори умишлени катастрофи. Заради всекидневните щети от посегателства и вандалски поряви от компанията обмислят да напуснат София и страната. Засега SPARK отдават електромобили само в столицата. Преди дни в социалната мрежа бе публикувана снимка на захвърлен в храстите електромобил в столицата. По случая върви разследване и автомобилите са в полицията и не се зане кога ще бъдат освободени. От компанията все още не са отговорили на въпроса покриват ли застраховките щетите по електромобилите? Според SPARK нападението над техни автомобили е организирано и може да остане безнаказано. Ако се продължи по този начин функционирането на компанията в България е застрашено. "Загубите са сериозни и продължават да се увеличават, защото текат лизинги, застраховки и тези автомобили в момента не могат да се използват и не носят приходи за компанията", коментират от SPARK. Компанията има около 50 000 клиенти. "Вярваме, че с подкрепата на огромната общност на SPARK и на официалните власти ще успеем да съхраним София като град, в който надеждно може да се инвестира в иновативни услуги и нови бизнес модели, които подобряват градската среда за всички", написаха в социалната мрежа от компанията.

comment 0
visibility 374
бизнес

Българи, живеещи в чужбина, основно купуват имоти в София

Българи, живеещи в чужбина, са основните купувачи на имоти в столицата. Те инвестират в недвижимите собствености, за да ги дават после под наем, информира БНР.   Жилищата в столицата са поскъпнали с 5% през последната година. Това обаче не е пречка да има висок интерес към покупката на нови апартаменти. Той е подплатен от сериозна покупателна способност, ръст на средната работна заплата и ниска безработица.   Строители и брокери категорично отричат да се задава криза на имотния пазар. Аргументите им са доста фактори, които благоприятстват сделките в момента. Всеки трети апартамент е взет с кредит.  

comment 0
visibility 3418
спиране

Софийският районен съд спира 30 сайта за онлайн търговия

В рамките на 24 часа доставчиците на интернет услуги трябва да прекратят достъпа до 30 интернет страници, които предлагат без разрешение инвестиционни услуги, постанови Комисията за финансов надзор, цитирана от "Медия пул". Санкциите идват, защото въпросните сайтове не са се съобразили с разпоредбата на КФН от 17 септември в тридневен срок да спрат работа, защото нямат законовото право да предлагат такива услуги в България. След като сайтовете не са изпълнили доброволно заповедта на регулатора, Софийският районен съд издаде решение. Според него доставчиците на интернет услугите трябва да отрежат достъпа до тези до незаконните предприятия.  

comment 0
visibility 3705
телевизия

Нови собственици поемат Вulѕаtсоm

Един от най-големите телевизионни оператори у нас- Вulѕаtсоm ще има нови собственици. Това съобщи пред журналисти Maĸc Зиф, глaвeн eĸcпepт пo пpecтpyĸтypиpaнeтo и изпълнявaщ длъжнocттa глaвeн изпълнитeлeн диpeĸтop нa бългapcĸaтa ĸoмпaния. Фирмата преживя редица тежки години най-вече заради изстрелването на собствен сателит в Космоса.     Вероятно до края на този месец ще бъдат финализирани пpeгoвopитe c ĸpeдитopитe Бългapcĸa бaнĸa зa paзвитиe (ББP), Eвpoпeйcĸa бaнĸa зa paзвитиe (EБBP) и лoндoнcĸия фoнд Вlаntуrе Саріtаl, ĸoитo щe влязaт в aĸциoнepнaтa cтpyĸтypa, зaeднo c eдиния oт ocнoвaтeлитe, Πлaмeн Гeнчeв. Понеже нещата са все още в суров вид, Зиф не пожела да уточни ĸaĸъв дял щe имaт ĸpeдитopитe в oздpaвeнaтa ĸoмпaния. Той обаче каза, чe нитo eдин oт тяx нямa дa e мaжopитapeн. Гeнчeв e пoĸaнeн зa пpeдceдaтeл нa бopдa, обясняват от money.bg.   Разбра се, че ĸpeдитopитe щe дадат oщe 30 милиoнa евро, c ĸoитo дa бъдe oздpaвeнa ĸoмпaнията.  Maĸcим Зaяĸoв, втopият ocнoвaтeл нa ĸoмпaниятa, нямa oбщo c нeя oт юни минaлaтa гoдинa, ĸoгaтo напусна и се посвети изцяло на "Бългapия Caт" - ĸoмпaниятa, ĸoятo пpитeжaвa изcтpeляния caтeлит.    По думите на Зиф cтaнa яcнo, чe Вulѕаtсоm нямa дa пoлзвa ycлyгитe нa caтeлитa, a e пpoдължилa дoгoвopa cи c Неllаѕ Ѕаt, ĸoятo пoлзвaшe и дoceгa. Πoгaceни ca и зaдължeниятa пo пoдпиcaния дoгoвop. Зaпoчвa изплaщaнe и нa cyмитe ĸъм дocтaвчицитe, в ĸoитo са НВО, "Hoвa Бpoyдĸacтинг Гpyп", ЅсаlеFосuѕ и дpyги.  

comment 0
visibility 4408
Vorever 21, фалит,

Световен бранд в модата затваря магазини в София

Forever 21, верига за търговия и младежки облекла, ще затвори свои магазини и в София. От веригата обявиха, че е подала заявление за обявяване във фалит по Глава 11 от Търговския закон на САЩ. Ще се внесе предлжение за затваряне на 178 от общо 800 магазина по света. Все още не се зная на кои ще се хлопнат вратите, защото се водят преговори с наемодатели. Модният гигант от САЩ има няколко магазина в МОЛ в столицата. Той е на пазара в София от 2016 г. Основният фокус на Forever 21 е бързата мода, която е евтина, актуална и е с бързо прозведени дрехи. Нейни конкуренти са Zara, H&M и Amazon.com. По всяка вероятност веригата ще запази магазините си само на големи пазари в САЩ. Целта е в близко време да се преодоле конкуренцията на онлайн търговията. Forever 21 има пасиви между 1 млрд. и 10 млрд. долара. Според законодателството в САЩ компанията ще може да продължи да оперира, докато изработи план за изплащане на задълженията си към кредиторите. Веригата е основана през 1984 г. от южнокорейските имигранти До Уон Чанг и съпругата му Джин Сук и започва дейността си с малък магазин в Лос Анджелис. Веригата бързо се разширява в крайградските молове, в нея робатят 30 000 сружители и е предпочитана от младежите заради атрактивните си цени.

comment 0
visibility 4925
апартаменти

Столичани дават между 60 и 80 хиляди за покупка на двустаен апартамент

Хората от София са готови да дадат между 60-80 хил. лв. за покупката на двустаен апартамент в града. Цените на тристайните е напълно възможно да стигнат над 100 хил. лв, съобщи генералният мениджър в брокерска компания Галин Гавраилов, цитиран от "Монитор".   Без отстъпка от цената е всяка втора сделка в София. Според Гавраилов повечето собственици са убедени, че могат да вземат пълната стойност и това става. Но от друга страна пък купувачите не са съгласни да търгуват на всяка цена. Времето за финализиране на  сделка с имотите се удължава между 6 месеца до една година. Половината сделки се правят с кредит. Хората разчитат около и над 80% от него да се покрива от външно финансиране.   В столицата има близо 5% ръст на сключените сделки спрямо началото на миналата година.         

comment 0
visibility 1358
Фермерски пазар Оборище

Разнообразни есенни био продукти на Фермерския пазар

Началото на есента в София ще бъде отбелязано подобаващо с четвъртия Фермерски пазар - сезон Есен. Той ще се проведе в интервала от 10.30 ч. до 18.00 ч. днес зад храм „Александър Невски“, на ул. „Оборище“. Още три ще са фермерските пазари, които ще се организират до края на годината, освен днешния. Те ще са на 20 октомври, 24 ноември и 15 декември. Датите, разбира се, са винаги в неделя, от 11 до 18 ч. на едно и също място - зад храм-паметника Ал. Невски. Организатори са "Пазари ЮГ" ЕАД и Столична община. Столичани ще видят продукцията на познати и нови фермери от страната. Всеки ще може да си купи най-качествените и любими есенни продукти на производителите. На пазара по традиция ще има оформена арт зона и щандове за качествена козметика, традиции и занаяти, музика, тематични работилници за малки и големи. Забавлението е гарантирано, а почти лятното време ще допълни приятното изживяване.

comment 0
visibility 6023
Планови спирания на тока в София

Планирани прекъсвания на електрозахранването в София от 30 септември до 4 октомври

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването. Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 30.09 – 04.10.2019 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върxу които са извършвани планирани дейности. София-Град Община Банкя   На 05.10.2019 Г. /08:00 - 14:30 Ч./ - Банкя, Общ. Столична: Витоша/М.Палаузов/ 12а,22,9,4,11,6,18,5,1,7,3,5а,8,10,13,16,2,20,2а,12, Восток 6, Гургулят 1,7,11,3,8,2б,2а,5, Есперанто 20,8,3,2,12,14,5,7,18,13,18а,11,4,22,16, Петко Д.Петков 15,9,1а,20,3,7,22,12,8,14,16,26, Теменуга I 6,1,5,7,4, Христо Смирненски 16а,1,32,7,34,18,38,1а,28а,30а,13а,36,26,10а,17,3а,28,24,9,30,11,5,13,78,14,10,14а,24а,34а,15, Царибродска/Г.Димитров/ 6,13 А,8,20,17,5,15,9,10,11а,12,13,14,18,2б,11,14а,21,16,19, Юрий Гагарин 9,4а,2,12,4,5,9а,16,1а,10,3а,3,7,11,6,6а,1,14,8,6б На 05.10.2019 Г. /08:00 - 14:30 Ч./ - София: Есперанто 13 Община Витоша   На 02.10.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - Ботевград: В.З.Зелин На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Владая: 22-Ра , 22-Ра , 27-Ма 3,8 Ул.27, Алеко Константинов/К.Димитр 65,53,39,51,59,41, Амбарица 7,1,5,4,13,11,2,9,3, Балабановец № 9 А,9, Бели Брег 21,18,18 1 Етаж,14,12,22,20,11,40,16,10,8,36,9, Бор 6, Букова Гора 2, Бургийска Скала 1, Войнишко Въстание 85,89,73, Върбите 2,3,4,5,1, Горелица 3,2, Дупките 3, Ела 2,1,4,4а, Елен 3,9,4,7,6,8,1,5,7а,11,10,2, Елешница 2,7а,7,9,1,15,6,5,4,3,8, Елешница 18, Здравец 2,6,10,4,7,3,5,1, Ивето 16 Упи І - -375 Кв 85,17,19,24,13,20,22,23,18,6,3,15,16,21, К.Димитров 32,28,34,30, Китен 7,24,13,30а,32а,17,9,22,32,36,33,5,34,11,20,21,26,15,28,19,18а,30, Китен 6, Лесковец 6,13,5а,17,15,19,12,8,16,11,4, Лесковец 3,1, Любомир Миланов № 77,85,68,55,50,91,64,60,57,73,74,58,63,48,89,71,51,87,53,79,67,69,75,46,54,81,83,52,61,70,62,77,75а,59,68а,76,78,80,66,72,65, М.Владая Кв.75 Кв.75, Малка Поляна 2, Марин Чукар 16,10,7,5,34,28,8,24,25,1,12,3,38,36,26,22,4,9,6,2,14, Момина Сълза 18, Подкраище 30,13,7,8,14,11,20,17,16,10,9,29,15,6,18,2,26,4,22,12,5,3, Равнище 28,38 А,36, Реката 2,4, Реката 3,6,10,18,12а,7,9,16,12,5, Суха Лешница 4,3,5,10,2,1,2а,3,Вила,15,1,8,9, Хеброс Вила, Чаладинка 21,18,9,10,19,11,13,17,23,25,8,14,2,6,15,4,16,27,12,20,22, Червена Трева , Язбине 7,5,1,14,№11,12,15, Язбино 2, Янкино Усое 14,15,12,11,8,10,1,21,17,16,6,9, Янкино Усое 20,19,18,14 На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Александър Пушкин 83,45,65,71,47,67, Александър Пушкин Знаме На Мира,28,30, Белоток 1,2,4, Боженци/Никола Паликарски/ 9,9а,7,11,12,10, Братя Бъкстон 58,70, В.З. Владая , Велики Прелом , Ветрушка 16,1а,13,8,18а,12,17а,17,18,14,15,1,10, Воденичница /Ал.Пушкин/ 63,61,65 А,59,75,81,67,49,57,79,73,69,47, Войводина Могила 57,49,51,59,Упи Xviii-114 Кв 85,55, Войводина Могила 81,101,87а,87,99а,85,95,91,97а,97,99,89,83, Войводина Могила 134,140,146,144,142,136,132,128, Войнишко Въстание 100,92,87,91,76,85,64,72,86,79,98,115,88,101,58,103,70,94,88а,74,68,80,89а,89,84,113,93,100а,109,90а,102,78,99,99а,111,82,97,90,105,66,104,107,117, Д-Р Д.Съселов 2,2а, Доброволец 31,33, Евлия Челеби/Мара Петлякова 46, Евлия Челеби/Мара Петлякова 49, Звездица/Георги К.Дим./ 1,3, Знаме На Мира 3,4,2,1, Камчатка 5 1,7,9 А,2,6 А,8,5,11,9,4,6,5 2,7 А,1, Кв.Княжево Упи I Кв.45 Парк Княжевска Градина, Люлински Път/Народно Въстание/ 3а,3,1,2-А,2,2а, Маринковица 13а,13, Никола Петков/П.Напетов/ 32,17, Никола Петков/П.Напетов/ 1, Околовръстен Път , Планинец 1, Поибрене 6а,2,10,9,6,4, Поточе 18,24,28,22,18а,20,16,26, Проф. Дочо Леков /636-Та Р-Н Витоша/ М.Павлово-Бъкстон Кв.337, Росянка/710-Та/ 2,5,1,3, Симеон Радев/Кирил Янев/ 65,87,73,79,89,83,91,81,85, Сърнела/Паскал Иванов/ 36,8а,13,11,20,5,9,7,17,30,22,10,15,28,34,36,26,12,32,8,7а,16,1,24,5а, Цар Борис Iii 359, Цар Борис Iii/Девети Септ. 389,365,383,387,361,395,401,369,361 Княжево,393,409 А,1,403,379,399,359,385,367,377,391,405,397,375,401а, Цар Борис Iii/Девети Септ. 308,288,282,296,300,294,284,302,306,298,310,290, Цар Борис Iii/Девети Септ. 249,Ул. Ветрушка,235,229,233,239,237,255,231, Цар Борис Iii/Девети Септ. 368,1,376,378,398,390а,392,384,386,382,388,394,400,380а,366,372,370,364,390, Цар Борис III/Девети Септ. 216,180,240а,206 1,204,192,Т.354,178а,236,220 Спирка Охрид,186,224,238,214,218,240,190,232,234,242,182,184а,178,202,208,268,188 На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Александър Пушкин 83,45,65,71,47,67, Андезит 3,1а,4, Белоток 1,2,4, Боженци/Никола Паликарски/ 9,9а,7,11,12,10, Боянска /Драгалевци/ 36,32,30, Боянска /Драгалевци/ 34, Боянски Възход , Братя Бъкстон 58,70, Велики Прелом , Витошка Поляна 26,29,27, Витошко Лале /Павлово/ 7,5, Воденичница /Ал.Пушкин/ 63,61,65 А,59,75,81,67,49,57,79,73,69,47, Войводина Могила 57,49,51,59,Упи Xviii-114 Кв 85,55, Войводина Могила 134,140,146,144,142,136,132,128, Войнишко Въстание 100,92,87,91,76,85,64,72,86,79,98,115,88,101,58,103,70,94,88а,74,68,80,89а,89,84,113,93,100а,109,90а,102,78,99,99а,111,82,97,90,105,66,104,107,117, Ген. Суворов 70,72,147,96,86,76а,74,78а,90,94,78б,80,84б,82,84а,98,78, Голяма Могила 3б,7, Градина 9,7,№15,2,7а,1, Детски Мир 52,4,5а,3,1а,2а,1,5,2, Доброволец 31,33, Евлия Челеби/Мара Петлякова 49, Здравец 7, Здравец 3, Камчатка 5 1,7,9 А,2,6 А,8,5,11,9,4,6,5 2,7 А,1, Кумата 99,П-Л 293,П-Л 826,90 Упи І -826 Кв.26, Кумата 79,78,87,79,77,Ъгъл Ул.Андезит,81,83,85,79 1, Лазурна 5,3,7,1, Любляна/Й.Вишевградски/ 68 Упи Xxvii - 272 Кв 42,62а,56а 1-Тяло,56а 4-Тяло,60б,62 Гар.4,72,58в,56а 3-Тяло,53,56,56 1-Тяло,56а 6-Тяло,64,74,57,59,70,78,62,61,56 Тяло 6,66а,56 2-Тяло,56а Тяло-1,76,58,80,65, Любляна/Й.Вишевградски/ 53,45 9,43 8, Маринковица 13а,13, Местност Киноцентъра Вила,Ііі Част, Никола Петков/П.Напетов/ 32,17, Никола Петков/П.Напетов/ 4,85,9 13,7 4,9 5,3,5,11 4, Никола Петков/П.Напетов/ 13, Никола Петков/П.Напетов/ 1, Околовръстен Път , Планинец 1, Поибрене 6а,2,10,9,6,4, Поточе 18,24,28,22,18а,20,16,26, Преки Път/Димитър Монов/ 3,17,5,15а,15,7,Кв.269, Проф. Дочо Леков /636-Та Р-Н Витоша/ М.Павлово-Бъкстон Кв.337, Проф.Иван Дуйчев/Знаменосец 26, Равна/Киноцентър/ 9,8,1,6,2,14,12,4, Росянка/710-Та/ 2,5,1,3, Симеон Радев/Кирил Янев/ 65,87,73,79,89,83,91,81,85, Средорек 10 10,10,1а,1, Средорек 12 6,8 7,2 3,5,4 2,6 1, Сърнела/Паскал Иванов/ 36,8а,13,11,20,5,9,7,17,30,22,10,15,28,34,36,26,12,32,8,7а,16,1,24,5а, Упи Xi-291 Кв.26 , Цар Борис Iii/Девети Септ. 216,180,240а,206 1,204,192,Т.354,178а,236,220 Спирка Охрид,186,224,238,214,218,240,190,232,234,242,182,184а,178,202,208,268,188, Цар Борис Iii/Девети Септ. 368,1,376,378,398,390а,392,384,386,382,388,394,400,380а,366,372,370,364,390, Тупик На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Владая: 22-Ра , Амбарица 7,1,5,4,13,11,2,9,3, Букова Гора 2, Войнишко Въстание 85,89,73, Горелица 3,2, Ела 2,1,4,4а, Елен 3,9,4,7,6,8,1,5,7а,11,10,2, Елешница 2,7а,7,9,1,15,6,5,4,3,8, Елешница 18, Здравец 2,6,10,4,7,3,5,1, Китен 7,24,13,30а,32а,17,9,22,32,36,33,5,34,11,20,21,26,15,28,19,18а,30, Лесковец 6,13,5а,17,15,19,12,8,16,11,4, Лесковец 3,1, Любомир Миланов № 77,85,68,55,50,91,64,60,57,73,74,58,63,48,89,71,51,87,53,79,67,69,75,46,54,81,83,52,61,70,62,77,75а,59,68а,76,78,80,66,72,65, М.Владая Кв.75 Кв.75, Марин Чукар 16,10,7,5,34,28,8,24,25,1,12,3,38,36,26,22,4,9,6,2,14, Момина Сълза 18, Подкраище 30,13,7,8,14,11,20,17,16,10,9,29,15,6,18,2,26,4,22,12,5,3, Реката 2,4, Реката 3,6,10,18,12а,7,9,16,12,5, Суха Лешница 4,3,5,10,2,1,2а,3,Вила,15,1,8,9, Янкино Усое 14,15,12,11,8,10,1,21,17,16,6,9, Янкино Усое 20,19,18,14 На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Княжево: Вардар 1 На 02.10.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - София: Света Екатерина/Катюша/ № 3 На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: 68134.2042.2643,До Кв.9 Кв. Симеоново, Обръщалото На Автобус №67, Александър Пушкин 83,45,65,71,47,67, Балеви Ливади 11,2,8,6,4, Белоток 1,2,4, Боженци/Никола Паликарски/ 9,9а,7,11,12,10, Боянски Възход , Братя Бъкстон 58,70, В.З. Симеоново - Драгалевци , Велики Прелом , Витоша-Вец Симеоново Гробищата, Витошка Поляна 26,29,27, Витошки Езера 8,1а,3,10,5,4,2,1,3а, Витошко Лале /Павлово/ 7,5, Воденичница /Ал.Пушкин/ 63,61,65 А,59,75,81,67,49,57,79,73,69,47, Войводина Могила 57,49,51,59,Упи Xviii-114 Кв 85,55, Войнишко Въстание 100,92,87,91,76,85,64,72,86,79,98,115,88,101,58,103,70,94,88а,74,68,80,89а,89,84,113,93,100а,109,90а,102,78,99,99а,111,82,97,90,105,66,104,107,117, Ген. Суворов 70,72,147,96,86,76а,74,78а,90,94,78б,80,84б,82,84а,98,78, Доброволец 31,33, Евлия Челеби/Мара Петлякова 49, Еминица 10 Къща,43б, Зелена Гора 4,2,2а,6, Каменица 45,53а,41а,41б,36,43,37а,45а,39,51а,32а,53,36а,41в,39а,51,38,34б,41,49,47а,43б,34а,47, Камчатка 5 1,7,9 А,2,6 А,8,5,11,9,4,6,5 2,7 А,1, Кв.Симеоново Бивш Стопански Двор, План 516, Киселица /Кв.Симеоново/ 5,7а,6,7,9,13,15,11,2, Лазурна 5,3,7,1, Любляна/Й.Вишевградски/ 68 Упи Xxvii - 272 Кв 42,62а,56а 1-Тяло,56а 4-Тяло,60б,62 Гар.4,72,58в,56а 3-Тяло,53,56,56 1-Тяло,56а 6-Тяло,64,74,57,59,70,78,62,61,56 Тяло 6,66а,56 2-Тяло,56а Тяло-1,76,58,80,65, Любляна/Й.Вишевградски/ 53,45 9,43 8, М.Карпузица Упи I-77 Кв 22 , Маринковица 13а,13, Местност Стария Мост 15, Никола Петков/П.Напетов/ 1, Никола Петков/П.Напетов/ 4,85,9 13,7 4,9 5,3,5,11 4, Никола Петков/П.Напетов/ 13, Никола Петков/П.Напетов/ 32,17, Околовръстен Път , Омая/703-Та/ 10а,16,12,14,10,10 1,19, Падината 7,3,6,2,15,11,4,9,1,5,18,13,8,14,12,20,10, Планинец 1, Полк.Стойно Бачийски/Филип 1-3,5, Поточе 18,24,28,22,18а,20,16,26, Преки Път/Димитър Монов/ 3,17,5,15а,15,7,Кв.269, Проф. Дочо Леков /636-Та Р-Н Витоша/ М.Павлово-Бъкстон Кв.337, Проф.Иван Дуйчев/Знаменосец 26, Росянка/710-Та/ 2,5,1,3, Симеон Радев/Кирил Янев/ 65,87,73,79,89,83,91,81,85, Симеоново Ткзс Симеоново,Кв.Симеоново Стопански Двор/Р-, Симеоновско Шосе/Вол.Шосе/ 231,188,67,184,223,190,188а,233,С-У Апк,366,192,192а,193,Църква,194а,350,Упи Іі-818 Кв.4а,221,194,196,374,182,192б,Упи Іv-635 Кв.2а,229,225, Средорек 10 10,10,1а,1, Средорек 12 6,8 7,2 3,5,4 2,6 1, Студено Кладенче /Кв. Симеоново/ 16,9,8,7,2,22,11,10а,6,14,4,10,18,24,5,17,15,3,5а, Сърнела/Паскал Иванов/ 36,8а,13,11,20,5,9,7,17,30,22,10,15,28,34,36,26,12,32,8,7а,16,1,24,5а, Упи Vi-2227 , Цар Борис Iii/Девети Септ. 216,180,240а,206 1,204,192,Т.354,178а,236,220 Спирка Охрид,186,224,238,214,218,240,190,232,234,242,182,184а,178,202,208,268,188, Чемшир /Симеоново/ 7,5,9,3, Чифлишка 3, 1,Посл.Сп.Рейс 67 На 03.10.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - София: Деспот Слав/Дим.Сурлев/ 14а, 14б На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: 717-Та/Витоша/ 27,25,2а,31, 717-Та/Витоша/ 18а,24,18,16, 718-Та/Витоша/ 9,2,7,3,1,5,10,8, 719-Та/Витоша/ 8 Княжено,1,15,11а,10,6,22,4,5,12,11,17,9,16,21,7,23, 719-Та/Витоша/ 19,17а,11а,36,20,32,35, 720-Та/Витоша/ 7,2,6,4,5, 722-Ра/Витоша/ 11,1,2 Княжево,3,4, 724-Та/Витоша/ Вила, 776-Та 12,14,3,10,3а,8,2,1,9,4,7,5, 781-Ва/Витоша/ 12,3,10,1, Акад. Михаил Арнаудов 58а, Акад. Михаил Арнаудов 56,66, Александър Пушкин 83,45,65,71,47,67, Белмекен 13,13,36-37,20,15,16, Белоток 1,2,4, Боженци/Никола Паликарски/ 9,9а,7,11,12,10, Боянски Възход , Братя Бъкстон 58,70, Бъкстон 36-37,36,До Бл.38,38, Велики Прелом , Виден Табаков 5, Витошка Поляна 26,29,27, Витошко Лале /Павлово/ 7,5, Витошко Цвете/Княжево/ 9,13 В.З Килиите, Вихрен/Петър Тонев/ 25, Воденичница /Ал.Пушкин/ 63,61,65 А,59,75,81,67,49,57,79,73,69,47, Войводина Могила 57,49,51,59,Упи Xviii-114 Кв 85,55, Войнишко Въстание 100,92,87,91,76,85,64,72,86,79,98,115,88,101,58,103,70,94,88а,74,68,80,89а,89,84,113,93,100а,109,90а,102,78,99,99а,111,82,97,90,105,66,104,107,117, Ген. Суворов 70,72,147,96,86,76а,74,78а,90,94,78б,80,84б,82,84а,98,78, Детелина , Детелина/Княжево/ Кв 18 Вз Килиите,3 М. Килиите, Доброволец 31,33, Евлия Челеби/Мара Петлякова 49, Казбек 38, Камчатка 5 1,7,9 А,2,6 А,8,5,11,9,4,6,5 2,7 А,1, Лазурна 5,3,7,1, Любляна/Й.Вишевградски/ 68 Упи Xxvii - 272 Кв 42,62а,56а 1-Тяло,56а 4-Тяло,60б,62 Гар.4,72,58в,56а 3-Тяло,53,56,56 1-Тяло,56а 6-Тяло,64,74,57,59,70,78,62,61,56 Тяло 6,66а,56 2-Тяло,56а Тяло-1,76,58,80,65, Любляна/Й.Вишевградски/ 53,45 9,43 8, Люти Дол 7а,41, Маринковица 13а,13, Мусала 6,2,7,7,4, Никола Петков/П.Напетов/ 1, Никола Петков/П.Напетов/ 4,85,9 13,7 4,9 5,3,5,11 4, Никола Петков/П.Напетов/ 13, Никола Петков/П.Напетов/ 32,17, Околовръстен Път , Пирин 8,13, Планинец 1, Полско Цвете 29,14,28,21,9,5,15,32,7,25,8,16а,2,3,30,22,18,36,45,1,16,31,43,17,27,20,26б,38,26,12,13, Полско Цвете 54,50,107,73,36,33,48,66,50а,70,63,46д,52,22,76,27а,44,62,10а,40,101,65,24,24а,46,21,53,Вила,61,67,75,78,48a,71,16,29а,95,68, Поточе 18,24,28,22,18а,20,16,26, Преки Път/Димитър Монов/ 3,17,5,15а,15,7,Кв.269, Проф. Дочо Леков /636-Та Р-Н Витоша/ М.Павлово-Бъкстон Кв.337, Проф.Иван Дуйчев/Знаменосец 26, Роза 8,10а, Росянка/710-Та/ 2,5,1,3, Симеон Радев/Кирил Янев/ 65,87,73,79,89,83,91,81,85, Синята Скала 36, Синята Скала 64,56,80,53,32,55,21,3,52,38,60,49,82,62,64д,60б,56б,57,64г,31, Средорек 10 10,10,1а,1, Средорек 12 6,8 7,2 3,5,4 2,6 1, Сърнела/Паскал Иванов/ 36,8а,13,11,20,5,9,7,17,30,22,10,15,28,34,36,26,12,32,8,7а,16,1,24,5а, Утринна Роса 9, Утринна Роса 10,6,4,12, Цар Борис Iii/Девети Септ. 216,180,240а,206 1,204,192,Т.354,178а,236,220 Спирка Охрид,186,224,238,214,218,240,190,232,234,242,182,184а,178,202,208,268,188, Църквище 27,9,11,16а,№31,29,21,35,19,23,30,31,16,15,18,13,25,24,33,14,20,22, 9, 5,7,3 Ул.Детелина,11,16 На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Миле Попйорданов/Бр.Огън/ 4 4,4 На 04.10.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - София: Преки Път/Димитър Монов/ 39 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Владая: 22-Ра , Амбарица 7,1,5,4,13,11,2,9,3, Букова Гора 2, Войнишко Въстание 85,89,73, Горелица 3,2, Ела 2,1,4,4а, Елен 3,9,4,7,6,8,1,5,7а,11,10,2, Елешница 18, Елешница 2,7а,7,9,1,15,6,5,4,3,8, Здравец 2,6,10,4,7,3,5,1, Китен 7,24,13,30а,32а,17,9,22,32,36,33,5,34,11,20,21,26,15,28,19,18а,30, Лесковец 3,1, Лесковец 6,13,5а,17,15,19,12,8,16,11,4, Любомир Миланов № 77,85,68,55,50,91,64,60,57,73,74,58,63,48,89,71,51,87,53,79,67,69,75,46,54,81,83,52,61,70,62,77,75а,59,68а,76,78,80,66,72,65, М.Владая Кв.75 Кв.75, Марин Чукар 16,10,7,5,34,28,8,24,25,1,12,3,38,36,26,22,4,9,6,2,14, Момина Сълза 18, Подкраище 30,13,7,8,14,11,20,17,16,10,9,29,15,6,18,2,26,4,22,12,5,3, Реката 3,6,10,18,12а,7,9,16,12,5, Реката 2,4, Суха Лешница 4,3,5,10,2,1,2а,3,Вила,15,1,8,9, Янкино Усое 20,19,18,14, Янкино Усое 14,15,12,11,8,10,1,21,17,16,6,9 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: 717-Та/Витоша/ 27,25,2а,31, 717-Та/Витоша/ 18а,24,18,16, 718-Та/Витоша/ 9,2,7,3,1,5,10,8, 719-Та/Витоша/ 8 Княжено,1,15,11а,10,6,22,4,5,12,11,17,9,16,21,7,23, 719-Та/Витоша/ 19,17а,11а,36,20,32,35, 720-Та/Витоша/ 7,2,6,4,5, 722-Ра/Витоша/ 11,1,2 Княжево,3,4, 724-Та/Витоша/ Вила, 776-Та 12,14,3,10,3а,8,2,1,9,4,7,5, 781-Ва/Витоша/ 12,3,10,1, Акад. Михаил Арнаудов 58а, Акад. Михаил Арнаудов 56,66, Белмекен 13,13,36-37,20,15,16, Белоток 1,2,4, Боженци/Никола Паликарски/ 6,3,8,4, Боженци/Никола Паликарски/ 9,9а,7,11,12,10, Бъкстон 36-37,36,До Бл.38,38, Виден Табаков 5, Витошко Цвете/Княжево/ 9,13 В.З Килиите, Вихрен/Петър Тонев/ 25, Войводина Могила 57,49,51,59,Упи Xviii-114 Кв 85,55, Войводина Могила 81,101,87а,87,99а,85,95,91,97а,97,99,89,83, Войнишко Въстание 100,92,87,91,76,85,64,72,86,79,98,115,88,101,58,103,70,94,88а,74,68,80,89а,89,84,113,93,100а,109,90а,102,78,99,99а,111,82,97,90,105,66,104,107,117, Д-Р Д.Съселов 2,2а, Детелина , Детелина/Княжево/ Кв 18 Вз Килиите,3 М. Килиите, Доброволец 31,33, Евлия Челеби/Мара Петлякова 49, Звездица/Георги К.Дим./ 1,3, Казбек 38, Капка 10,5,3а,1,8,6, Кв.Княжево Упи I Кв.45 Парк Княжевска Градина, Люлински Път/Народно Въстание/ 3а,3,1,2-А,2,2а, Люти Дол 7а,41, Мусала 6,2,7,7,4, Никола Петков/П.Напетов/ 1, Пирин 8,13, Планинец 1, Полк.Стойно Бачийски/Филип 68,64,60а,52,74,62,64а,49а,47,53,49,55,59,61,58,41,70,51,43,66,62а,60,72,45, Полско Цвете 29,14,28,21,9,5,15,32,7,25,8,16а,2,3,30,22,18,36,45,1,16,31,43,17,27,20,26б,38,26,12,13, Полско Цвете 54,50,107,73,36,33,48,66,50а,70,63,46д,52,22,76,27а,44,62,10а,40,101,65,24,24а,46,21,53,Вила,61,67,75,78,48a,71,16,29а,95,68, Поточе 8,5,7,4,3,10а,12,6,10,14, Поточе 18,24,28,22,18а,20,16,26, Роза 8,10а, Росянка/710-Та/ 2,5,1,3, Синята Скала 36, Синята Скала 64,56,80,53,32,55,21,3,52,38,60,49,82,62,64д,60б,56б,57,64г,31, Сърнела/Паскал Иванов/ 34, Сърнела/Паскал Иванов/ 36,8а,13,11,20,5,9,7,17,30,22,10,15,28,34,36,26,12,32,8,7а,16,1,24,5а, Утринна Роса 9, Утринна Роса 10,6,4,12, Цар Борис Iii 359, Цар Борис Iii/Девети Септ. 389,365,383,387,361,395,401,369,361 Княжево,393,409 А,1,403,379,399,359,385,367,377,391,405,397,375,401а, Цар Борис Iii/Девети Септ. 308,288,282,296,300,294,284,302,306,298,310,290, Цар Борис Iii/Девети Септ. 216,180,240а,206 1,204,192,Т.354,178а,236,220 Спирка Охрид,186,224,238,214,218,240,190,232,234,242,182,184а,178,202,208,268,188, Църквище 27,9,11,16а,№31,29,21,35,19,23,30,31,16,15,18,13,25,24,33,14,20,22, 9, 5,7,3 Ул.Детелина,11,16 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Княжево: Ал.Стамболийски , Вардар 1 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Дупница: Бистрица 51 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Мало Бучино: Димотика 1, Упи Ii-3857.8 Кв.14а На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - Мърчево: Втора На 30.09.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ - Владая: 22-Ра , Ii-3477, Кв.916 , Буков Дол 5,6,4,3,1, Войнишко Въстание 112, Здравец 13, Кайлъка 11,3,2,15,33,1,29,35,5,31,9а,13, Лесковец 9, Марин Чукар 40,15, Ново Село 2,4,3,6,Владая,1, Пирин/Дупките/ 15а Табло 4,14 Табло 3,Табло 6,18 Табло 2,23 Табло 2,15 Табло 4,3,13 Табло 5,Табло 5,25 Табло 1,11 Табло 5, Суха Лешница Вила, Хеброс 28,10,21,13,5,37 До Казана,22,3,8,30,8а,9,11,15 На 30.09.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:15 - 16:30 Ч./ - София: 1-Ва Тп Кайлъка М. Владая, Войнишко Въстание 122,137,133,121,106а,124,139,114,106,130,132,120,123,127,118,128,129,110,135а,119,135,125,112,108,131, Здравец Трафопост /Ул.Кайлъка На 30.09.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - София: Евлия Челеби/Мара Петлякова 22, Подножие 1а Община Връбница   На 01.10.2019 Г. /09:30 - 14:00 Ч./ - Волуяк: Божур 31,18,43,16,41,22,14,39,21,24,27,23,28,В Двора На Ткзс,19,25,20,17,Бивш Стоп. Двор,35,15,№37,30,26,37,32,29,33, Огоста Мдм Тим Импекс Оод -Склад, Пламък 7, Сердика 5,Бившо Ткзс В Стоп. Двор, Упи Xv-380 Кв.30 На 01.10.2019 Г. /09:30 - 14:00 Ч./ - Мрамор, Общ. Столична: Васил Левски/Мраморско Шосе 67 На 03.10.2019 Г. /09:15 - 16:15 Ч./ - София: Връбница-2 0 6 17,636, Златен Клас Упи Iv-590,617 617, Надежда 6 636 - Хранителни Стоки,636,Со Район Връбница,617,Сладкарница В Тп На 30.09.2019 Г. /09:30 - 15:15 Ч./ - София: Обеля - Инд.Зона Кълвача Газ,Ресторант Гозба,Изопор Община Възраждане   На 02.10.2019 Г. /08:45 - 16:30 Ч./ - София: Александър Стамболийски 103, Българска Морава/Жеко Димит 15,16, Зона Б-5 До Бл.4,15,16,Кв.335, Партений Нишавски/Любо Карт 15 Община Искър   На 01.10.2019 Г. /09:30 - 13:30 Ч./ - София: Дружба 2 225,224 На 01.10.2019 Г. /10:30 - 14:30 Ч./ - София: Дружба 2 412,До Бл.412 И Бл.417,417,418,С/У 417 На 02.10.2019 Г. /10:00 - 11:00 Ч./ - София: Ул.Канала 95 Община Красно Село   На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - София: Ул.Кюстендил 52,54, Ул.Лерин 4,6,8,10,12 На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Баба Илийца 2,3, Балканджи Йово 5,9,15-19,18,20,29, Каварна 4-8,7, Лагера 42, Плиска/Д-Р Петър Вичев/ 23-27,54,56-58, Цар Борис Iii/Девети Септ. 100 На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Бузлуджа 29, Кратово 8а, Лерин 3, Свети Иван Рилски 24, Хиподрума 107,108, Цар Борис Iii/Девети Септ. 77,61, Чепино 1,1-9 Община Кремиковци   На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: Еделвайс /Кремиковци/ 13,6,8,3,15,18,14,11,16,7,1,9,2,4,10,5, Еделвайс/Общ.Надежда/ 16, Княз Борис 1 /Кремиковци/ 18,6,4,5,10,16, Кремиковци 31,38,41,33,36,37,35,32,34,40,39,44,42,11, Люляк /Кремиковци/ 3,1,4,2, Момина Сълза /Кремиковци/ 4,6,3а,3,8,5,2,7,1, Панайот Волов /Кремиковци/ 2,4, Райна Княгиня /Кремиковци/ 26,11,9,8,18,29,28,14,12,25,27,19,20,16,6,22,23,10,13а,30,15а,15,34,21,24,32,13,17, Св.Георги Победоносец /Кремиковци/ 94,81,104,93,73,75,69,85,92,67,84,79,88,91,98,83,71,88а,86, Св.Св.Кирил И Методий /Кремиковци/ 14,13,16,25,9,18,17,21,20,22,19,11,12,15,5,7,1, Света Вода /Кремиковци/ 6а,3а,5,7,8,6,4,3,1, Света Петка /Кремиковци/ 4,4а,1,2, Стефан Халачев /Кремиковци/ 20, Странджа /Кремиковци/ 9,5,3,7,1 На 02.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Кремиковци Бл.103 Вх.А На 03.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Кремиковци 103 Вх.Б Община Младост   На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - София: Ана Ахматова 1,9, Младост 1 514, Младост 1а 506а,505а,514,501,501,До Бл.514,505а,Срещу Бл.501 На 01.10.2019 Г. /08:00 - 16:15 Ч./ - София: Младост 1 Блок 23 Вх 1, Младост 1 Блок 13а Вх В На 02.10.2019 Г. /08:00 - 16:15 Ч./ - София: Младост 1 Блок 71а Вх 2 На 03.10.2019 Г. /08:00 - 16:15 Ч./ - София: Младост 1 Блок 29а Вх А,Б И В На 30.09.2019 Г. /08:00 - 16:15 Ч./ - София: Кв. Полигона Блок 43 Вх А Община Овча Купел   На 01.10.2019 Г. /09:30 - 15:30 Ч./ - София: Войводина Могила 52,52 Г На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: 668-Ма/Овча Купел/ 5,3 40, Ливада 10,1,2,6,11 11,12,2а,8,4,3,11,16, Любляна/Й.Вишевградски/ 23,23а,23а,25,19а, Народен Герой 6 10,6,6 6/Трезор/,6 10,6 Трезор,6 6,6 6, Овча Купел 2 29,029,Срещу 149 Соу,Кафе-Аперитив, Упи Iii-222,Кв.Овча Купел Община Панчарево   На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - Бистрица, Общ. Столична: 04234.6914.10 , Xvi-681,Кв.1 В.З.Косанин Дол, В.З. Косанин Дол 9, Вилна Зона Косанин Дол X-430, Кв.4,100, Горно Ливаде /В.З. Косанин Дол/ 15, Попов Извор 33,27 На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - Панчарево: В.З Косанин Дол Упи І-122 Кв.14 , Вилна Зона Градище Къща,Вила, Детски Град , Касанин Дол 2, Косана 2, Косана Упи Iii-159 39, Косанин Дол Упи Iii, Местност Косанин Дол Къща,999,Строителство,18,Барака,Упи Ххі -185 Кв 21,1,Имот 00017,Кл.А Ст.33,Упи Ix-151 Кв.39, Местност Ширините , Сини Връх 7, Упи Xix-1 Кв.6 На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - София: В.З.Косанин Дол, Упи Ххіі-201,Кв.21 , Вз Косанин Дол Упи Хххvііі-398 Кв.2, Местност Косанин Дол Вила, Търново 15, Пречиствателно Съоражение На 03.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - Бистрица, Общ. Столична: 3-Ти Март На 03.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Симеоновско Шосе 271 На 03.10.2019 Г. /08:45 - 17:00 Ч./ - Бистрица, Общ. Столична: 04234.6924.16 , 101-Ва , 114 В.З.Зли Камък, 3-Ти Март , Бистришка Четворка/68-Ма/ , Бистришко Шосе Пи 04234.6941.43 , Буйновско Ждрело 24 Вила,24 Вила,24 Вила,24 Вила, В.З Калугерово Ливаде , В.З.Калугерово Ливаде Пи 3202 , В.З.Шумако Упи Хvііі-2976, Кв.2 , Вилна Зона Бистрица Упи 11-1939 Кв.19, Вилна Зона Калфин Дол Вила,34 Ул.1-Ва,М Калугерово Ливаде, Вилна Зона Манастира Вила, Вилна Зона Шумако , М.Бялата Кал В.З Бункера , М.Калугерица , М.Калугерица Пи 2162 , М.Калугерица Упи 2433;Пи 04234.6938.2433. , Спортист/3-Та/ 18,Упи Хvі-3015 Кв. 19,Упи Іх-2462, Кв.19 На 03.10.2019 Г. /08:45 - 17:00 Ч./ - Панчарево: 04234.6930.61 ,В.З Шумако , Ii-167,236,Кв.6- Калфин Дол, 28 На 03.10.2019 Г. /08:45 - 17:00 Ч./ - София: 1-Ва 18а,22 В.З.Калфин Дол-Бистрица,27 Ул.1-Ва Отклонение Кв.4, 2-Ра /Кв.Мал.Долина-Студентски Град/ №9, 71-Ва /Кв.Симеоново/ 74, 74-Та 12, Бистрица М. Калугерово Ливаде, Бистришко Шосе 101,101 3,101 7,101 1,101 6,101 4,101 5, В.З. Калфин Дол Ул. Полежан , В.З. Калфин Дол, Ул. Правец , В.З.Калфин Дол Пи 11985 , Вилна Зона Калфин Дол , Зелен Бор /Кв. Симеоново/ 10,15,8,13,17,7,2,4,3,6,9,12,11, Калугерица С.Бистрица,Вила, М.Калфин Дол Упи I-175 Кв.20, Манастирски Ливади Вила, Симеоново 21-24 Калугерско Ливаде, Симеоновско Шосе 204, Симеоновско Шосе/Вол.Шосе/ Вила,14 Калфин Дол,412,Вила,232,204а,242,234,384,230,218,267,222,202,269,220,216,208,234а,238,233,206,200,212,237,С/У Ул1, Синьо Лято/1-Ва/ /Кв. Симеоново/ 16,34,8,24,12,10,5,9,6,28,4, Шумако / Симеоново В.З.Калфин Дол Упи Іх Кв.1,12,15,17, Вила №18,Вила,Упи Cxii,Упи 10,Къща,Вила,Бистрица - Калфин Дол,Вила На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - Железница, Общ. Столична: В.З Ярема Имот 248 Кв. 27 , В.З Ярема Упи Iii-289 Кв. 30 , В.З. Ярема Ул.9-Та 3, Упи Хvi-226, Кв.25 , Ярема/20та/ 26,Упи24 Кв27,12-25,Упи Ххvі-241, Кв.27,14-216,Вила,Упи16-24,37   Община Подуяне   На 04.10.2019 Г. /08:45 - 16:30 Ч./ - София: 1-Ва 1 Автогара Подуяне С/У Бл.18, Автогара Подуяне , Александър Екзарх 45, Ботевградско Шосе/Мизия/ Кв.148, Подуенска Автогара,Подуене Автогара,Автогара, Русалски Лък Пазар Герена,Автогара,1,2а Баничарн.,1 Автогара,2а, Сухата Река Пав.25 Пазар Герена,Пав.8 Пазар Герена,Пав.3 Пазар Герена,Пав.13 Пазар Герена,Пав.17 Пазар Герена,Пав.7 Пазар Герена,Пав.58 Пазар Герена,Пазар Герена Пав.35,Павилион 9 Пазар Герена,Пав.26-27 Пазар Герена,Т. №66 Пазар Герена,Пав.31 Пазар Герена,Пав.36 Пазар Герена,Пав.37 Пазар Герена,Пав.1 Пазар Герена,Пав.33 Пазар Герена,Пав.15-16 Пазар Герена,Пав.11 Пазар Герена,Пазар Герена,Пазар Герена,Пазара,Пав.24 Пазар Герена,Пав.45,Пав.10 Пазар Герена,Пав.21 Пазар Герена,Пав.19 Пазар Герена,Пав.34 Пазар Герена,Пав.32 Пазар Герена,Пав.23 Пазар Герена,До Стад. Герена,Пав.20 Пазар Герена,Пав.12 Пазар Герена,Пав18 Пазар Герена,Пав.14 Пазар Герена,Пав.28 Пазар Герена,Пав.29 Пазар Герена, Сухата Река 1 19,15-19,19,19-Битови Услуги, Тодорини Кукли Пазар Герена,Ключар,Пав.39/40,Пазар Герена Пав.22, Тодорини Кукли До Бл.19,1,19, Автогара Подуепазара /Герена/ На 02.10.2019 Г. /09:30 - 11:00 Ч./ - София: Резбарска 31 На 03.10.2019 Г. /09:30 - 12:30 Ч./ - София: Хаджи Димитър Бл.104 Вх.А,Б,В,Г На 04.10.2019 Г. /09:30 - 11:00 Ч./ - София: Хаджи Димитър Бл.104 Вх.Д Община Сердика   На 03.10.2019 Г. /08:00 - 16:15 Ч./ - София: 259-Та/477/Сердика/ 3, Железопътна/23-Ти Януари/ 115,111, Ком/Комсомолец/ 29d,31,29а,29, Лястовица/Сашо Кофарджиев/ 49,38а,43,57,30,16,39,19,21,32,26,43 А,47,18,28,40,42а,38,35,37,51,25,34а,41,42,36а,45,29,31,24,23,20,27,29а,33,36, Моравча/П.Щърбанов/ 31а,26,27,29,28,31,32,29а,32а,40,33,30, Петър Б.Величков 30,37б,38,27,33,36,35,37в,34а,28,37а,26,40,32,31,37,34, София 60,110,68,67,61а,58,72,62а,123,66,64,63,59,77,69,75,65,62,60а,73,61,71 Община Слатина   На 01.10.2019 Г. /09:30 - 12:00 Ч./ - София: Яворов/Ленин/ Бл.71 Вх.А,Б На 01.10.2019 Г. /10:30 - 11:30 Ч./ - София: Бетховен Л.В. 2, Едисон 19-21,15,15,17,17,17, Трудолюбие 15 Оф.2,15,15 Офис 3 На 02.10.2019 Г. /09:30 - 12:00 Ч./ - София: Яворов/Ленин/ 66,45,65,43,46,38,63,35,70,44,42,37,41,36,64 На 02.10.2019 Г. /13:00 - 14:00 Ч./ - София: Шипченски Проход Бл.240 Вх.Г На 04.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Александър Фон Хумболт 29,35-А,31,1,26 Фирма,26, Лидице 155,18,8,11,6 155,10,10 Магазин 1,13,156 На 04.10.2019 Г. /09:30 - 11:00 Ч./ - София: Шипченски Проход 47 На 04.10.2019 Г. /13:00 - 14:00 Ч./ - София: Едисон 35, 37 Община Средец   На 01.10.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Аксаков 10а,14 Втори И Трети Етаж,22,24,18,11а,16,10 Маг.,10,9 9,11,9,14,7а,12, Любен Каравелов 6 На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: Васил Левски 25 На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: Луи Леже 10 Община Студентски Град   На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - Бистрица, Общ. Столична: Шибил 8,6 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: 1-Ва/ В.З. Малинова Долина/ 38а,Вила,34,18,1а, 2-Ра /Кв.Мал.Долина-Студентски Град/ 34,56,54,46,42,В.З.Асамблея,59,Вила,36,1,23, 3-Та /Кв.Мал.Долина/Студентски Град 16,29а,15,17,33а,36,40,28,42,23,44,22,13,19,25,32,39,21,33,38,35, 4-Та Кв.Мал.Долина/Студентс 15,27,25,19 Бункера М.Дупките,21,20,21а,23,19, 5-Та /Ж.К.Бункера/ 53а, 5-Та Кв.Мал.Долина/Студентс 33,34,42,49 В.З.Асамблея,46,53,1,59,31а,48,14,36,40,25,5а,41,35,45,19,56,29,47,54,27,58,52, 8-Ма /Драгалевци/ 30 Ул.3-Та,Мал.Долина-Дупките, Бяла Река 3, Есен, Вз Малинова Долина 2 Ч. Б , Есен/В.З. Малинова Долина/ 29, Клен 36, М.Малинова Долина-Околовръстен Път , Малинова Долина Кв.12,Кв.4,Бункера Ii Лява Пресечка,Камбани Мтм, Местност Киноцентъра Ііі Част, Околовръстен Път М.Бункера, Полк.Антон Кръстев №13,20,№15, Полски Бряст 55, Полски Бряст №33 , Упи Iii-73, Кв.12 На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ На 04.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: 2-Ра /Кв.Мал.Долина-Студентски Град/ 10б, 4-Та Кв.Мал.Долина/Студентс 20а,18,23, 5-Та Кв.Мал.Долина/Студентс 5,3,9,1, 6-Та Кв.Мал.Долина/Студентс 2,3,11,8,12,20,10,5, 7-Ма Кв.Мал.Долина/Студентс 7, 8-Ма /Кв.Мал.Долина-Студентски Град/ 2,4, Климент Охридски 108,104,108а,67,110,112,102, Константин Муравиев 3а, М.Малинова Долина-Изток , Малинова Долина 5,14, Росянка/710-Та/ 9, Станимир Станимиров 10,14,6 Община Триадица   На 02.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Боянски Водопад №106,103, България 49б Секция 1,Секция 2, Луи Айер/Никола Каменов/ 136, Манастирски Ливади Бл.60а,63,9,15а ;, Тодор Джебаров/417/ 73 На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: Спас Соколов 3 Секция А,3 Секция Б На 01.10.2019 Г. /09:00 - 16:30 Ч./ - София: Христо Белчев/Гаврил Генов/ 20 На 03.10.2019 Г. /09:00 - 16:00 Ч./ - София: Доспат 42 На 30.09.2019 Г. /08:30 - 16:30 Ч./ - София: Бул. „Витоша“ 134, 22 Оу-Кратковремени Смущения , Витоша 108 ,110 ,112 ,114 ,116 ,118 ,120 ,134, Доспат 37, Тунджа 49,47 , Удово 10 ,2 ,4 ,6 ,8, Цар Асен 100 ,104 ,106 ,107 На 30.09.2019 Г. /09:00 - 16:15 Ч./ - София: България 73,81, Хайдушка Поляна 55,57-59,96  

comment 0
visibility 409
корея

Южна Корея ще инвестира в инсталацията за РДФ край София

Фирми от Република Корея да участват в изграждането на инсталацията, която от боклуците на София ще прави РДФ гориво. Това е поискал премиерът на страната Ли Нак-йон от колегата си  Бойко Борисов при лична среща в Сеул, съобщи "24 часа".     Азиатската държава желае да участва в изграждането на инсталацията, която ще е на стойност 157 млн. евро. Корейският премиер е инициатор на тази тема, обясниха от нашата делегация.   Корейското правителство ще насърчи автомобилни компании да инвестират у нас, поясни още премиерът Ли Нак-йон.