Начална страница / Столична община / Кметът на София: Няма да допусна хората да се манипулират с лъжи

Кметът на София: Няма да допусна хората да се манипулират с лъжи

Няма да допусна хората да се манипулират с лъжи и неистини. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова на първата за политическия сезон сесия на СОС.  „Добре дошли на работа. За мен няма политически сезони, а има ежедневна и последователна работа“, заяви кметът след като представители на групите в СОС направиха политически изказвания.

„Приемам всяка критика и работя за преодоляване на проблемите в София. Не приемам критики с лъжи и манипулации. Трябва да сме отговорни към думите си“, заяви Фандъкова пред общинските съветници.

Кметът визираше атаката в изказването на групата на БСП, че качеството на живот в столицата е паднало. Карлос Контрера от Патриоти за София припомни, че проблемът с Витоша става все по сериозен и столичани не могат да ползват планината. „Изненадах се, че вместо да вървим напред затъваме в полуистини и мимикрия“, каза Контрера. Според него трябват действия по отношение отпушването на Витоша, а не концепции, работни групи и думи.

Представителят на патриотите бе възмутен от спекулативна информация за Витоша, в която се твърди, че можело да се прекрати концесията. Част от съоръженията да преминат към Столична община.

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Столичен инспекторат чисти графити

С царевица чистят спирки и витрини от графити

До момента няма хванат нито един злосторник, казаха пред Столица.bg от Столичния инспекторат Над 300 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *