Новини от Александра Никова

comment 0
visibility 40
"Кешан" с нова настилка и подменена канализация и водопроводи

"Кешан" с нова настилка и подменена канализация и водопроводи (СНИМКИ)

Изцяло обновена е столичната улица "Кешан" в район Оборище - Столична община. До понеделник там ще приключи подмяната на паважа. Майсторите са на финалната фаза и работят по фугите на настилката, съобщиха от фейсбукгрупата "Безумията в София". Улицата днес и утре ще продължава да е затворена за движение на автомобили. Там е ремонтирана и подземната инфраструктура. На 30 юни т. г. Софийска вода направи подмяна на улични канали и водопроводи по ул. Кешан и ул. Христо Ковачев. Проектът обхвана подмяна на каналите по ул. Кешан от ул. Ангиста до ул. Христо Ковачев и по Христо Ковачев от ул. Кешан до ул. Екзарх Йосиф. Подменени са 116 м компроменентирани канализационни тръби с нови полипротиленови. 130 м са новите водопроводни тръби от канализационната мрежа.

comment 0
visibility 228
Столичният кмет: София е свободен град на свободни хора, а различията се от

Столичният кмет: София е свободен град на свободни хора, а различията се отстояват със спа...

София е свободен град на свободни хора, а различията, които имаме, не се охраняват с барикади, а с упорство в спазването на закона, написа в социалната мрежа кметът на София Йорданка Фандъкова. Столичният кмет коментира протестите и блокадите в столицата, които затрудняват норалното движение на столичния градски транспорт, както и свободното придвижване на гражданите. "Свободата на мнението и правото на протест са върховни ценности за всяка демокрация. Това са принципи, които като човек и кмет защитавам. Защитавах ги по време на протестите срещу първото правителство на Борисов, срещу правителството на Орешарски, правя го и днес. Убедена съм, че обществените процеси, които днешните протести отключиха, не могат и не трябва да бъдат спирани. Моят призив към организаторите на протеста е да спазят закона - да го заявят и провеждат по реда на Закона за събранията и митингите. Убедена съм, че от това протестът няма да загуби, напротив, ще спечели, защото ще покаже, че този, който иска законност, спазва закона. Призивът за върховенство на правото, който е основен за протеста, не значи нищо, ако не важи за тези, които го изричат. Съзнавам, че думите ми едва ли ще бъдат приети, както от организаторите на протеста, така и от тези, които са срещу тях. Но и в еуфория, в гняв и в емоции, ние продължаваме да живеем заедно. Софиянци са свободни, критични и достойни хора. И затова най-новата ни история често се пише не само на жълтите павета, но и на Орлов мост. Да, затварянето му е символ, но той не се демонстрира с прегради от контейнери и пейки, а в преминаването през него. Затова, моля, организаторите и протестиращите граждани да свалят барикадите. Промяната, която се иска, с енергията на хиляди млади хора всяка вечер, е неизбежна. И политици от целия политически спектър вече го знаят. Така че, моят "старомоден" призив е за спазване на закона. В противен случай, всеки борец за справедливост рискува да се превърне в това, срещу което твърди, че се бори", написа коментира Фандъкова в социалната мрежа.

comment 0
visibility 124
Районните в София сменят лични документи и в събота

Районните в София сменят лични документи и в събота

И в събота могат да се подават заявления за смяна на лични документи в София. Днес дежурни са Второ и Седмо районно на МВР. Заради коронавируса срокът на личните документи се удължава с 6 месеца. Днес опашка за смяна на документи за самоличност имаше пред Второ РПУ, съобщи Нова телевизия. Хората обясниха, че се чака около час докато им дойде реда. Средпо по 40 - 50 заявления се подават на ден в столичните районни. През май от МВР организираха подмяната на лични документи с мобилни екипи. От СДВР пък обявиха, че независимо от адреса заявления за смяна на документите може да се подават във всяко РПУ на столицата. На ротационен принцип деветте полицейски управление ще дават дежурства за уикендите и това вероятно ще продължи и през септември т. г. От сряда звената „Български документи за самоличност“ в столицата работят с удължено работно време, съобщиха от СДВР.  За улеснение на гражданите, в съботните дни в София заявления за подновяване на документи ще могат да бъдат подавани в по две районни управление, чиито БДС звена ще работят извънредно по график. Във всички звена БДС в СДВР се въвежда удължено работно време: делнични дни – от 07.30 часа до 17.30 часа. Съгласно предварително изготвен график, в съботните дни от 8.30 до 14.30 часа в София заявления за документи ще могат да бъдат подавани в по две районни управление, както следва: 8 август - Второ и Седмо РУ15 август - Трето и Пето РУ22 август – Шесто и Осмо РУ29 август - Първо и Девето РУ Гражданите могат да изберат да подадат заявления за нови документи за самоличност по местоживеене, по месторабота и т.н. новите документи ще се получават от същото място, от което са подали заявлението си.  Припомняме, че срокът на валидност на документите за самоличност, който изтича до 31 октомври 2020 г., се удължава с 6 месеца заради епидемията от COVID-19. За срока на удължаването документът е валиден само на територията на Република България. По желание, нов документ за самоличност може да бъде издаден и преди изтичане на удължения 6-месечен срок.

Реклама
comment 0
visibility 75
С изчистена фасана Домът на военноинвалидите в София посреща празника си

С изчистена фасада Домът на военноинвалидите в София посреща празника си (СНИМКИ)

С изчистена до блясък фасада Домът на военноинвалида в София посреща своя празник - 105-ия си рожден ден. Сградата на ул. Солунска бе почистена от псевдографити и друсканица и вече е като чисто нова. Заслугата е на специалисти от Инспектората на Столична община. Сградата е проектиран като копие на тази в Париж, съградена от Луи XIV. Домат не военноинвалида в столицата вече е бляскав и чист, както му подобава. "Работа, работа, работа, без политиканстване, купешки претенции и празни приказки. И без "няма" и "не може", категорични са експертите от Столичен инспекторат. Със специална машина фасадата бе почистена без да се нарани мазилката. Сградата е почистена по молба на военноинвалидите. От Столица.bg те разбрали, че е обновена къщата на легендарния генерал Попов, първия български губернатор на Южна Добруджа, на ул. Солунска и бул. Витоша. Мъжете на честта се обнадеждили, че и за тяхната сграда има шанс и поискали от Столичен инспекторат да се възстанови фасадата и на тяхната сграда. Тази година Домът на военноинвалида навържва 105 години от основаването си. "Беше изключително трогателно и мило, и в същото време тъжно, когато генерали и полковници се просълзиха от радост, че Домът вече е почистен. Ходеха до близките магазини да купуват бонбони за благодарност. Те не вярваха, че някой се е погрижил безплатно", разказа пред Столица.bg Иво Пенев, главният "виновник" за добрите дела. Пенев е получил покана ог роднините на ген. Попов да им гостува. Те не разрбали кой е този "магьосник", погрижил се къщата. Близките на легендарния генерал звъняли в Столична община да благодарят и лично да се запознаят с Пенев. Съвсем скоро Иво Пенев и екипът от Инспектората започват  възстановяването на паметника на танкиста на алей "Яворов" и Цариградско. Вандали са унищожили мемориалните плочи, на които са изписани имената на загиналите български танкисти. "Каменоделци предложиха безвъзмездно да възстановят плочите. Тази година танковите войски през септември навършват 85 години и ми иска там да се съберат всички", надява се Иво Пенев от Столичен инспекторат.

comment 0
visibility 591
В София 53 заразени с COVID-19 за денонощието, общо са 3954

В София 53 заразени с COVID-19 за денонощието, общо са 3954

53 са заразените с COVID-19 в София за последното денонощия от общо 195 в страната. Направените тестове за последните 24 часа са 5837, сочат данните на Единен информационен портал. Общо положителните случаи са 13 209, а 5145 са активните. 857 са хоспитаизирани, а 55 са в интензивни отделения. За последното денонощие излекуваните от коронавирус са 248, а общо броят е 7622. Починалите са 7. За последните 24 часа 27 са положителните резултати във Варна, 23 в Благоевград, Добрич - 15, Пловдив - 17. В столицата до момента общо заразените с COVID-19 са 3954, в Пловдив - 1066, Благоевград - 932, Варна - 970, Бургас - 363, Пазарджик - 536. Най-малко случай на заболели от коронавирус в страната е област Търговище - 38.

comment 0
visibility 1416
Орлов мост и Ректората са блокирани, къде се движи градския транспорт в Соф

Орлов мост и Ректората са блокирани, къде се движи градският транспорт в София

Двете възлови кръстовища Орлов мост и Ректората отново са блокирани от протестиращи граждани. това налага прояна в маршрутите на градския транспорт в София. Автобусни линии 9 и 75 обръщат на Военна академиия № 84, 184, 280 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута. № 72, 76, 204 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул. „П.Яворов“ и по маршрута двупосочно. № 94 обръща на ул. „Гурко“ и обратно по маршрута. № 213 е отклонен по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“,по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си двупосочно. Тролейбусите от линии № 4, 5, 8 и 11 в посока Орлов мост въртят преди него и обратно по маршрута. № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет „Климент Охридски“ обръщат на кино Одеон № 7 от район „Люлин“ обръща на Сточна гара № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.

comment 0
visibility 202
Времето и предстоящите събития на 8 август  2020 г. в София

Времето и предстоящите събития на 8 август 2020 г. в София

Времето на 8 август   Топло, слънчево и с променлива облачност ще е времето днес в София. В сутрешните часове температурата е 18 градуса, а през деня максималната ще достигне до 25 градуса. Ще подухва лек вятър, не се очакват превалявания от дъжд.   Предстоящи събития за 8 август   11.00 часа Продължава инициатива на Столична библиотека „Зелени библиотеки“ в парк „Заимов“ и парк „Люлин – център“.20.00 часа Представят комедията „Как да бъдеш добра съпруга” в парка зад НДК.

comment 0
visibility 1749
HMI нов магазин

„Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД откри първия си фирмен магазин в столицата (СНИМКИ/ВИД...

Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД /HMI/ oтĸpи cвoя пeти фирмен магазин в страната и първи в София, съобщиха от дружеството. Днес търговският обект отвори врати на централната столична улица “Георги С. Раковски” 159. В специализирания магазин е предложена пълната гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, както и продукти във всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали. Повече от 26 години HMI разработва и предлага ефективни решения за дезинфекция и почистване. Разрастването на магазинната мрежа е начинът на компанията да улесни максимално своите клиенти в избора им на качествени дезинфектанти и препарати за почистване. В живот по време на пандемия дезинфекцията е едно от сигурните средства за защита. Всеки един от дезинфектантите на HMI преминава редица тестове и сертифициране от държавните органи. Само тези препарати, които са преминали през този процес, са легитимни и безопасни. Всички продукти на HMI освен качество притежават и задължителната регистрация от Министерството на здравеопазването.  Благодарим специално на всички наши клиенти, които непрекъснато ни мотивират да продължим с инвестиционните си намерения. Очаквайте скоро шести пореден обект в град Бургас. Работното време на магазина е всеки ден от 9:00 до 20:00 ч.  Очакваме Ви!

comment 0
visibility 3433
Кола блъсна момичета на пешеходна пътека в София

Кола блъсна момичета на пешеходна пътека в София

Лек автомобил блъсна две момичета на пешеходна пътека на Владайско ханче в София. Извършителят е избягал от местопроизшествието, научи Столица.bg. Първи на мястото се оказва екип на "Аварийна помощ и превенция" на Столична община и парамедик оказва първа помощ на децата. Броени минути след това пристига и линейка на Спешна помощ. Пострадалите момичета са откарани в "Пирогов". Те са контактни, в момента продължават да им правят изследвания и прегледи. Автомобилът, който ги е блъсна е бил с австрийска регистрация, но шофьорът е избягал от местопроизшествието. В този участък на пътя на има камери и инцидентът е заснет.  Продължава издирването на колата и шофьора.

comment 0
visibility 17321
Нов фирмен магазин на „Хигиенно-медицинска индустрия”  отваря врати в София

Нов фирмен магазин на „Хигиенно-медицинска индустрия” отваря врати в София (ВИДЕО)

Най-големият производител у нас на дезинфектанти отваря свой представителен магазин в София. Създаването на магазинна мрежа в България има за цел да предложи и на крайния потребител пълна гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, продукти във всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали. В новия представителен магазин на ХМИ Трейд могат да се  намерят продуктите, които са способни да осигурят чистотата в дома и на работното място и дезинфекцията, необходима за превенцията срещу вирусите (включително Covid-19) и бактериите. От 1994-та  година, базираната във Велико Търново компания HMI /„Хигиенно медицинска индустрия” ООД/ разработва и внедрява професионални средства за дезинфекция, хигиена и почистване не само за българския пазар, но и за чужбина, като експортът й е концентриран на няколко континента.  HMI е създала гъвкава система за цялостно хигиенно обслужване без аналог в страната. Всички продукти са изпитани и акредитирани в лаборатории в България и света. Производственият процес се следи стриктно по предварително зададени показатели за всички суровини. Стриктно се спазват изискванията на националните и международни стандарти за качество. Доказателството за опита на компанията и качеството на продуктите е доверието на значителна част от медицинските заведения у нас, чиито първи избор са продуктите на HMI. На 7-ми август предстои откриването на петия магазин от веригата на HMI. Мястото е ул. „Георги. С. Раковски” 159,  а церемонията е предвидена за 10:00 ч.

comment 0
visibility 1294
Пуснаха движението по ремонтираната отсечка на "България"

Пуснаха движението по ремонтираната отсечка на "България"

Приключи ремонтът на отсечката по бул. България, от бул.Тодор Каблешков до бул. Гоце Делчев“в посока център. От вчера движението там е възстановено. Настилката бе разбита и обновяването беше задължително. В ремонтираната отсечка е поставена метална мрежа и нова асфалтова настилка. Трасето е продължение на обновената улица "Стоян Попандреев" в Бояна. От Столична община продължава работата по тротоарите и изграждането на велоалея. Продължава рехабилитацията по бул. България в участъка от бул.Тодор Каблешков и Околовръстното в посока Бояна.

comment 0
visibility 1993
Вдигат СПА комплекс в резиденция Лозенец, представиха проекта за ПУП

Вдигат СПА комплекс в парк "Резиденция Лозенец", представиха проекта за ПУП

СПА комплекс ще се издигне в парк "Резиденция Лозенец", район Лозенец, стана ясно днес от представянето на проекта за ПУП. Според заповедта на кмета на района Константин Павлов днес се проведе обществено обсъждане на проект за подробен устройствен план- изменение на план за регулация и застрояване (ПУП-ИПРЗ) за УПИ – I „за резиденция“, ПИ с идентификатор 68134.901.1131, кв. 145, м. „Лозенец- IIч.“ по плана на гр. София. В столичния хотел "Хемус" бе представен ПУП-ът. В резиденцията има терен, около 3 декара, който е със специален статут на зелена площ и там могат да се строят  зоопаркове, ботанически градини, мемориални комплекси и балнеоложки комплекси. В източната част на терена в резиденция Лозенец строителството ще е двуетажно, а в западната - триетажно, като ПУП-ът е съобразен с показателите на ОУП на Столична община, казаха на представянето. Проектът предвижда развитие на СПА комплекс с рекреационни процедури с плътност на застрояване 1020 кв. м и разгъната засторена площ 3050 кв. м. Височината на сградата в източната част е с кота корниз 10 м и в западната - 15 м. "Спазени са всички отстояния - 15 м от улицата и 6 м от бул. Джеймс Баучер. Има експертна оцнка от ландшафтен архитект и настоящата зеленината е описана подробно. Застрояването ще е в свободната зона, където няма растителност. Според Столична община имало проект за озеленяване и се запазва съществуващата растителност и ще има нови широколистни дървета", казаха още при представянето на проекта за ПУП за застрояването на парк "Резиденция Лозенец". Според заповедта на районния кмет Константин Павлов становища, предложения и възражения могат да се внасят в кметството на Лозенец до 7 август т. г. На 14 август ще бъде заключителната дискусия и на нея трябва да се поканят всички, които са представили писмени становища.   

comment 0
visibility 1697
2 годиши ще ремонтират 1300 м по Самоковско шосе

2 години ще ремонтират 1300 м по Самоковско шосе

Близо 2 години ще продължи ремонтът на около 1300 м отсечка по Самоковско шосе. На 18 юли т. г. по настояване на Сдружението за развитие на Панчарево и Кокаляне е направена среща на кмета на района Николай Гюров с АПИ и Софийска вода.  Поводът е бил да се предприемат мерки за лошото състояние на отсечката на Самоковско шосе, която обслужва две села. Първо от Софийска вода трябва да подменят около 1300 м тръби и после от АПИ да направят рехабилитация. И всичко това ще продължи 2 години. "Устройва ли ви 2023 г.", питат от Сдружението местните в социалната мрежа. Пешеходни пътеки ще бъдат повдигнати пред Бадемовата къща, пред кметството в Панчарево и пред банята. Това стана ясно пак на среща на кмета Гюров с представители на АПИ, КАТ и ГБС, която прави ремонтите по Самоковско шосе.  

comment 0
visibility 8523
Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 3 август – 7 август 20

Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 3 август – 7 август 2020 г.

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 3 август – 7 август 2020 г, включително: София-Град  Община Витоша  На 03.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - Владая: 22-ра , Академик Петко Стайнов 19, 12, 21, 23, 14, 9, 13, 15, 17, 1, 16, 8, 4, 22, 5, 2, 10, 20, 18, Бели Брег 8, 4, 1, 3, 6, Боровинка 5, 14, 12, 17, 11, 9, 19, 10, 15, 7, Малка Поляна 1, 5, Приплат 33, 21, 7, 11а, 15, 19, 17, 30, 27, 20, 12, 6, 5, 10, 34, 2, 26, 2 Пр, 28, 9, 14, 32, 35, 11, 31, 22, 13, 24, 9а, 8, 25, 4, 3, 29, 15а, Равнище 50, 8, 38, 20, 13, 17, 2, 46, 34, 25, 40, 36, 1, 9, 24, 11, 54, 12, 15, 6, 28, 4, 30, 32, 10, 19, 7, 48, 18, 52, 5, 22, 26, 3, Тополите 12, 8, 5, 13, 1, 6, 7, 10, 9, 15, 16, 17, 3, 4, Чаладинка 24На 03.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - Владая: Боев Рид 6, Маргаритка 14, 16, 8, 9, Морените 1, 3, Страната 8На 03.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: 101-ва 29, 111-та/Драгалевци/ 6, 203-та/Драгалевци/ 4, 204-та/Драгалевци/ 17, 19, 207-ма 20а, 209-та/457/ 13, 3-та /Кв.Мал.Долина/Студентски Град 11, 16, 305-та /Драгалевци/ 16, 307-ма /Драгалевци/ 3, 308-ма /Драгалевци/ 2, 311/Киноцентър/ 4а, 12, 315-та/Драгалевци/ 1а, 14, 16, 28, 316-та /Драгалевци/ 9, 318/Киноцентър/ 3, 15, 19, 23, 325-та /Драгалевци/ 12, 326-та /Драгалевци/ 5, 10, 4-та/Драгалевци/ 23а, 402-ра 4, 403/Драгалевци/ 9, 406-та 6, 410-та 5, 6-та/Драгалевци/ 6, 24, 9-та 3, Андрей Бачковски 2, Борован 3, 3а, Буря 1, 4, 13а, 23, 28, Ваклинец 11, Войводина Могила 53б, Войнишко Въстание 90а, 70, 61, 137, 112 ; Гербер/708-ма/ 3, 9, Лешникова Гора 62, 75а, 75д, Любляна/Й.Вишевградски/ 58в, 72, 43, 47, 61, Миле Попйорданов/Бр.Огън/ 4, 18, 20, 41, Никола Петков/П.Напетов/ 143а, Омая/703-та/ 14, Подгорица 7, 8, Подножие 15, Чемшир /Драгалевци/ 16На 03.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Войнишко Въстание 2, 35 Ул. Превалски Езера, Дрян/643-та/ 17, Офелиите /Владая/ , Панорама Бояна Сграда 3-С, Сграда 2-А, Сграда 7-D, Сграда 8-Е, Сграда 1-DНа 03.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - Владая: Алеко Константинов/К.Димитр 7а, Балабановец 1, Боровинка 4, Калиница 5, 3, 4, 1, Любомир Миланов 20, 17, 34, 33, 32, 16, 29, 27а, 25, 33а, 18, 27, 30, 31, 22, Сребрист Бор 2, Сърна 10, 11, Шипето 4, 7, 5, 2, 6, 3, 8, 9, 1На 03.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Офелиите /Владая/ 1, 14, 16На 03.08.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Братя Бъкстон 8, Бъкстон Бл.4, 5, 6, Григор Пърличев №7, Дамян Груев/Ген.Христо Миха 34, 40, 42, Казбек 1 Вх.В, Г, Тодор Каблешков 35На 03.08.2020 г. /10:31 - 14:30 ч./ - София: 1-ва 16, 18а, 70-та /Симеоново/ 3, 4, 6, 2, 1, 2 Кв.34, 71-ва /Кв.Симеоново/ 8, 7, 5, 3, 6, 1, 10, 72-ра /Кв.Симеоново/ 19, 23, 4, 8, 16, 12, 9, 17, 5, 20, 6, 11, 7, 10, 1, 10, 1а, 16, 15, 1, 14, 74-та 6, 4а, 70, 23, 7, 21, 13, 25, 19, 9, 18, 31, 28, 24, 14, 4, 41, 19, 22, 17, 20, 35, 33, 15, 27, 37 Кв.Симеоново, 26, 16, 21, 43, 5, 75-та 8а, 12, 2, 14, 4, 6, 10, Академик Димитър Ангелов 7, Извор 19, 16, 21, 13, Света Магдалина 38-А УПИ I-796, Кв.33, Синьо Лято/1-ва/ /Кв. Симеоново/ 20, 22, 24, 14, 34, 32а, 32, 30, 18а, УПИ Ix-440, Кв 35 , Ягода 19, 14, 17, 15, 11, 12, 11а, 12а, 13, 10На 04.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: 113-та 1, 8а, 201-ва 36, 212-та/Драгалевци/ 1, 16, 215/Драгалевци/ 3, 13, Акад.Сандерс 25а, Боянска /Драгалевци/ 2, 5, 17, 22, Драгалевци Под Лифта ; Здравец 7а, Казбек 47, 49, 51, 53а, 53б, 57, Кимчовец 10а, 33, Местност Ботаническа Градина УПИ І-2174 Кв.33 ;, Овча Купел 2 Гараж, Бл.19 Аб, 21, 22, 23 Околовръстен Път 3а, /Драг.Шосе ;, Родопски Извор 60На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Белоток 3, Войнишко Въстание 2, 35 Ул. Превалски Езера, Княжевска/Валентин Андреев/ №48, 50, 37, 40, Офелиите /Владая/На 04.08.2020 г. /10:01 - 12:30 ч./ - София: Вец Симеоново , Околовръстен Път 143 , 131На 04.08.2020 г. /10:30 - 15:30 ч./ - София: Акад.Сандерс №47, 33, Драгалевци Под Лифта, Драгалевци Драгалевски Манастир/, Имот 994На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Бела Дона 10, 12, 7, Ваклинец 25, Войнишко Въстание 2, 35 Ул. Превалски Езера, Глухарче 18, 16, 14, 10, 22, 12, 7, 8, 9, 5, 20, 11, 13, 9а, Деян Горинов 1а, 2, 1, 5, 3, 6, 4, Драгалевци Ул. Папрат № 16, Карнобатски Проход 3, Карнобатски Проход/Папрат, 2а, Тп До, 4, 5, 1, 2, 6а, Любляна/Й.Вишевградски/ 67, 63, 66, Люти Дол 27а, Маестро Георги Атанасов 27, 21, 18, 23а, 20, 23, 14, 25а, 25, Офелиите /Владая/ , Папрат 10, 31, 37, 25, 37а, 35, 16, 18, 14а, 27, 14, 33, 22, 29, 10а, 8, 39, 12, Смесна Китка 17, №28, УПИ ХVIII-369, Кв.36 ДрагалевциНа 06.08.2020 г. /09:01 - 12:16 ч./ - София: Xl2-702 Кв.45а 45а, България Бояна, УПИ - Х-761, 820, Кв. 50, Вз. Бояна УПИ XXXIII-884 Кв.45На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Букара/Дим.Грънчаров/ 22а, Войнишко Въстание 2, 35 Ул. Превалски Езера, Ген. Кутузов 61а, Офелиите /Владая/ , Петко Войвода 1, Студен Кладенец 13а, 6, 10 Б, 1, 7, 10, 13, 4, 10б, 8, 10 В, 11, №10б, 12а, 9, Цар Борис Iii/Девети Септ. 305На 06.08.2020 г. /09:16 - 16:16 ч./ - София: Средорек 30, 3На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Бял Нарцис/Нарцис/ 2, Войнишко Въстание 2, 35 Ул. Превалски Езера, Миле Попйорданов/Бр.Огън/ №39а, Офелиите /Владая/ , Полк.Стойно Бачийски/Филип 48б, 33, 48 Б, 48 А Община Връбница  На 07.08.2020 г. /09:31 - 16:16 ч./ - София: 367-ма/Връбница/ 13, 15, 372-ра/Връбница/ 1, 377-ма/Връбница/ 4, 4а, 1, 5, 2, 378-ма/Връбница/ 31б, 31, 379-та/Връбница/ 11а, Антон Кецкаров 60, 65, 50, 44, 57, 66, 70, 35 А, 53, 63, 55, 49, 56, 51, 64, 46, 47, 59, 57 А, 48, 35а, 58, 41, 60 А, 49 А, 52, 62, 68, 45, 72, 39, 56 А, 35, Светла 17, 15, 13, 19, Старата Църква/Йордан М.Пет 57, 54г, 59а, 52, 54б, 65, 48, 41, 43, 63а, 28, 38, 54, 67, 32, 59, 47, 63, 54в, 61а, 58, 44, 73, 54а, 56, 40, 46а, 69, 51, 34, 61, 46, 53На 04.08.2020 г. /09:01 - 13:00 ч./ - София: Кв.Обеля Ул.19 Ул.18;Ул.8На 04.08.2020 г. /13:01 - 16:30 ч./ - София: Връбница-2 0 6 17, 636, Златен Клас УПИ Iv-590, 617 617, Надежда 6 636 - Хранителни Стоки, 636, Со Район Връбница, 617, Сладкарница В ТпНа 06.08.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ На 07.08.2020 г. /09:30 - 15:00 ч./ - София: Златен Клас № 5 Вх. БНа 07.08.2020 г. /09:00 - 15:30 ч./ - София: Сливница 90 Община Възраждане  На 03.08.2020 г. /09:00 - 18:30 ч./ - София: Александър Стамболийски 27б Б ;28 ;40 ;63 ;67 89г Г ;81 ;50 ;74 ;90 ;127 А ;127 В ;96 Б ;96 В ;125 ;120 ;114 ;108 ;, Антим I 17 ;103 ;51 ;42 ;92 ;102 69-71 ;.2 Б ; 2 В ; Братя Миладинови 25 ;36 ;26 ;14 ;12 Б ;12 А ;12 ;21 А ;16 ;40 ;20 ;, Брегалница 58 ;72 ;127 ;95 ;75 ;79 ;91 ;64 ;89 ;109 ;113 ;44 ;38-40 ;30На 04.08.2020 г. /09:00 - 18:30 ч./ - София: Българска Морава/Жеко Димит 106 ;108а ;143 ;135; 102 ;88 ;80 ;66 ;62 ;84 ;91 ;105 ;104 ; 10; 16 Д ;. 16 А ; Възраждане 3 ; Тоалетна 3 ; Георг Вашингтон 22; Горнобански/Комун.Манифест 114; Гоце Делчев 61 ; Гюешево/Ламби Кандев/ 6 ;78 ; Земляне/Тинтява/ 11 ; Зона Б-5 7 Б ;7 Г ;7 А ;8 А ;8 A ;9 Б ; До Бл.9 А ;10 А ;2 Б ;3 ;6 А ;6 Б ;16 Е ;15 В ; Иларион Макариополски 17На 05.08.2020 г. /09:00 - 18:30 ч./ - София: Инж.Иван Иванов 88 ;84 ;82 ;2 ;50 ;, Кирил И Методий /Сеславци/ 119 ; Княз Борис I 138 ;120 ;107 ;134 ;115 ; Незнаен Воин 9 2 ;, Овче Поле 112 ;117 ;132-134 ;109, 111 ;137 ;144-146 ;123 ;, Одрин 145 ;126б ;118 ;154 ;107 ;105 ;93 ;. 14 Д ;82 ;72 ;67 ;№68 ;75 ;83На 06.08.2020 г. /09:00 - 18:30 ч./ - София: Сердика 20 ;18а В ;22 В ;2 Б ; 23 Б ;25 Г ;Траф. До 15-А ;18 А ; 18 В ;. 17а Б ;18 Е ;Траф.До 16 ;15 Б ;15 Ж ; 1 Б ;1 В ;8 ; 9 ;12а ; Софроний Врачански 36 ;48 ;27 ;33 ;39 ;47 ;49 ;55 ;57 ;67 ;51 ;37На 07.08.2020 г. /09:00 - 18:30 ч./ - София: Сливница 130 ;112б ;106 ;110 ;112 ;90 Б ;90 ;90 А ;92 ;88 ;Средна Гора 52 ;58 Б ;70 ;77 ; 27 В ;129 ;121 ;113 ;111 ;101 Община Илинден  На 03.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Георче Петров 120 А ;120 Б ;120 В ;120 Г ;120 ДНа 06.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Коньовица/Мико Папо/ 117 А ;117 ДНа 07.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Света Троица/Вълчо Иванов/ 118 В ;118 А Община Искър  На 03.08.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба Бл 114 Д, Дружба 1 Бл 116 БНа 04.08.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ На 05.08.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 Бл 113 Д, Дружба 1 Бл 116 БНа 07.08.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 Бл 116 ГНа 06.08.2020 г. /09:00 - 16:00 ч./ - София: Дружба 1 Бл 116 Г, Дружба 1 Бл 116 Г, Дружба 1 Бл 113 Д Община Красна Поляна  На 03.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Западен Парк/Христо Михайло 90, 99, 89, 102, 101, 93, 91, 100, 88, С/У 88На 04.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Илинден 120а 1 ;64На 05.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Илинден 64 ;64 А ;65На 05.08.2020 г. /09:31 - 15:31 ч./ - София: Красна Поляна I Част 331, О 31а, Красна Поляна Iii Част До 331а, 31, 331а, 331, 331, 31а, Никола Мушанов 31, 31, 331, УПИ I, Кв.3На 06.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Илинден 65На 06.08.2020 г. /09:31 - 15:31 ч./ - София: Горнобански/Комун.Манифест 31-А, 31а, Красна Поляна I Част 331, Красна Поляна Iii Част 329, 331, 31а, 31а, 331а, 331а, Никола Мушанов 329, Пчиня 77На 07.08.2020 г. /09:31 - 15:31 ч./ - София: Красна Поляна Iii Част 337, 37а, 337а, 337б, 37б, Уста Генчо Община Красно Село  На 04.08.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Завалска Китка 12, Княгиня Клементина/Д.Милано 34, Красно Село 199, Пчела 4, 6, 15, Царица Елеонора/Коста Пе №9На 05.08.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Иван Йончев 5а, Карпати 6, 8, 10На 06.08.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Ами Буе 2, 3, 17-23, 25, 45, Бузлуджа 2, 8, 9, 10, 18, Ген. Тотлебен 43-45, 97, Иван Йончев 5 Бл.2, Св.Георги Софийски/Георги С 1, 15а, 18, 24, 52, Свети Иван Рилски 24, Феликс Каниц 6-8 Община Кремиковци  На 03.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 04.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 05.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 06.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ - Долни Богров: 1 68, 74, 1-ва 97, 15 65, 74, 47, 62, 45, 78, 52, 76, 68, 60, 44, 64, 69, 72, 59, 48, 46, 66, 64, 56, 67, 50, 43, 50, 45а, 49, 16 48, 27, 26, 28, 54, 38, 34, 46, 25, 26, 30, 42, 32, ПИ 22304.7891.9821, 22, 19, ПИ Идент.22304.7891.9813, 68 Идент.22304.7891.678, 20 Кв.38, 13, И 31ул, 24 22, 21, 15, 26, 16, 10, 18, 39, 21, 26 9, 31 29, 33, 3, 16, 18, 27, 31, 20, Помпа, 1, 22, №14, 34, 25, 13, Парц.40, 24, 17, 26, 21, 33 3На 03.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 04.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 05.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 06.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /08:30 - 16:30 ч./ - София: Долни Богров Ул.31 Община Лозенец  На 03.08.2020 г. /14:31 - 16:00 ч./ - София: Добри Войников 4, 6, 41, 45, 37, 55, 33, 35, 39, 51, 10, 8, 49, 43, Крум Попов 22, 19, 17, 24, 26, 16, Милин Камък 21, 25, 23, Христо Смирненски 28, 40, 26, 32, 36, 38На 04.08.2020 г. /12:31 - 14:00 ч./ - София: Кричим/Петко Енев/ 12-14, 14, 14б, 12б, 12б Гараж10, 6, 14а, 12 Б, 8, Персенк 1, 7, 5, 18, 7-9, 3, 11, Трепетлика 16-20, 12-20, 13, 15, Христо Ганчев 2На 04.08.2020 г. /14:31 - 16:00 ч./ - София: Никола Й.Вапцаров 38 118, 4 38, 36, 1 36, 1 37, 36, 33 36, 38, 38На 05.08.2020 г. /10:31 - 12:00 ч./ - София: Джеймс Баучер/Антон Иванов 12, 10, 24, 22а, 28, 30, 18, 16, 14, 34, 32, 26, Димитър Димов 2, 4, 6, Милин Камък 65, Света Гора 42, 42На 05.08.2020 г. /12:31 - 14:00 ч./ - София: Джеймс Баучер/Антон Иванов 22, Димитър Димов 3, 7, 12, 5, 9, 10, 11, 8, 16, 18, 1, 20, 14, 14, Света Гора 35, 40, 35, 40, 42На 05.08.2020 г. /14:31 - 16:00 ч./ - София: Вишнева 18, 14, 22, 16б, 16, 20, Св.Наум/Трайчо Костов/ 62, 62 Офис, 64, 17, 60, 56, 58, Света Гора 17, 17На 06.08.2020 г. /10:31 - 12:00 ч./ - София: Милин Камък 66, 64, Свети Наум, 60, 64 Стом.Кабинет, Кабинет 2, Св.Наум/Трайчо Костов/ 36, 48, 30На 06.08.2020 г. /12:31 - 14:00 ч./ - София: България 49б Т.Ц.1, 49б Ресторант 2, Свети Теодосий Търновски 60, 54, Черни Връх 33е Маг. 26-27, 33е 4, 33е Кафе 1, 33е, 33е Офис 2-5, 33е Офис 6, 33е Кафе 2На 06.08.2020 г. /14:31 - 16:00 ч./ - София: Добър Юнак 9, 20, 3, 14, 7, 2, 6, 12, 11, 15, 19, 6 Блок, 4, 5, 13, 17, 8, 16-18, 16, Криволак 42, 46, 50, 48, Розова Долина 10, 12, 9, 11, Цанко Церковски 83На 07.08.2020 г. /09:31 - 11:00 ч./ - София: Бряст/Любчо Баръмов/ 15, 12, 11, 16, 8, 4, 22, 14, 20, 8-10, 13, 1, 9, 18, Св.Наум/Трайчо Костов/ 37, 41, 35, 39, Света Гора 18, 20, 15, 13На 07.08.2020 г. /10:00 - 16:16 ч./ - София: Бигла 52, 55, 57, Васил Кирков 3, 6, 7, 9, 17, 25, Ведрина 10, Вишнева 3, 7, 9, 14, 18, Златовръх/Лука Кунин/ 34, Кораб Планина/Илия Филипов/ 50, 52, 64, Св.Наум/Трайчо Костов/ 43, 49, Симеоново 1, 19, 21, Якубица №13, 25На 07.08.2020 г. /11:31 - 13:00 ч./ - София: Криволак 2, 8, 9, 7, 4, 10, 6, 1, 3, 5, Миджур 7, 3, 2, Христо Смирненски 44, 46 34, 15, 48, 9, 50, 46, 52, 46 Видеотека, Цанко Церковски 43, 44, 54, 40, 48, 50, 40а, 46, 42, 52, Янко Соф. Войвода 10, 14 Община Люлин  На 03.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 04.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 05.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Люлин 9 984На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:00 ч./ - София: Джавахарлал Неру 41, С. Ц-Ър, 31, 30 До Тп Бл.605, С/У Силвър Център, Люлин 6 47 Одз, Пред Бл.602, До 604, 605, До 605 Трафопост, 604, До 603, 604, 605, До 605, 0 До Бл.606, 606, Филиал На 47-Мо Одз, 609, 604, Временно Стр. Табло, Люлин 6, Инд.68134.4360.646На 06.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ На 07.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Люлин 9 986 Община Младост  На 06.08.2020 г. /09:01 - 13:00 ч./ - Бистрица, Общ. Столична: X-159.2548 , В.З.Косанин Дол УПИ XXXV-608.2202 Кв.6, Вилна Зона Косанин Дол УПИ V-141, Кв.40а, Есенни Мотиви 11, ПИ 04234.6915.2730За Периода 03-04.08.2020 г. /00:01 - 16:30 ч./ - София: Полигона Тп 5, Биц ИзотНа 03.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 Блок 476 ВхаНа 04.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 Блок 476 Вх БНа 05.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - Панчарево: 55419.6702.1030 М.Детски ГрадНа 05.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - София: Детски Град 1На 05.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 Блок 476 Вх ВНа 06.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - София: Младост 2 254а, 256а, 270, 256бНа 06.08.2020 г. /09:01 - 13:00 ч./ - Панчарево: Xvii-2912, Кв.10а , Xx-2298 , Косанин Дол , В.З.Касанин Дол, Упи Х-148, Кв.39 , В.З.Косанин Дол , Забел 13, Косанин Дол ПИ 55419.6704.2078, Местн.Косанин Дол , Местност Косанин Дол УПИ 2205 Кв.10 Р-Н Панчарево, Упи9-158 Кв. 40, Упи 16-155 Кв.39, 11 Сграда 1, Упи 6-3005 Кв.39, Кв.40а, Ул. Забел 11, ПИ 2888, 11 Сграда №1, 11 Сграда 1, 12 Сграда 2, 12 Сграда №2, Местност Ширините 7 Къща 1, 10 Пл № 2145, 6, 7 Къща 9, 7, 7 Къща 2, 7 Къща 10, 5, П2816 Кв465, 27, 31, 2, 3, 3, 1, 1а, 4, 1б, 1, 11 Сграда 1, ШиринитеНа 06.08.2020 г. /09:01 - 13:00 ч./ - София: Местност Косанин Дол Вила, ВилаНа 06.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - Панчарево: 55419.6702.289 М.Детски Град, 55419.6703.152 Ул.Симеоновско Шосе, 55419.6703.270 , 68134.6723.147 , Детски Град Строително Табло, Фургон, Лъката Строителство, Водна Помпа, М. Градина ПИ 68134.6722.74 , М.Лозето-Знаме На Мира УПИ Ii-189, Кв.1/Пи 68134.6722.8, Местн.Лъката , Самоковско Шосе Склад За Строителни Материали, 167, 110, Тенис Корт, Лозето, Черешова Градина 1, 3а, 3На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:30 ч./ - София: Горубляне ПИ 68134.6722.39, Крайречна 5, 10 А, 1 А, 3, 12, 10, Крушите 1, 3, 5, 7, 9, Лазар Плачков 4, 5, 8, 3, 7, 1, 2, 6, 6 А, 7а, Малина / Горубляне 1, 5, Градина Изток, 27, 3, Околовръстен Път 11, 8, 290, 323, 9, 10, 319, 12, 7, 6, До Кпп За Панчарево, Самоковско Шосе До Бензиностанция Омв; В Поко, 97, 82, 149, 97 А, 87, 99 Горубляне, 101, 107, Царица 14, 12, Черешова ГрадинаНа 06.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 Блок 476 Вх ГНа 07.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - София: Андрей Сахаров 70а, Младост 1 70аНа 07.08.2020 г. /09:16 - 16:30 ч./ - София: Младост 3 До 363, 362, 359, Тп Бл.341, Имот N 01152, До Бл.367, 361, 363, До Бл.342На 07.08.2020 г. /09:30 - 16:00 ч./ - София: Младост 4 Блок 476 Вх Д Община Надежда  На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Надежда 2 220, 21, 219а, 217, 219, 2 221, 221, 218, 223 Община Нови Искър  На 03.08.2020 г. /09:46 - 12:30 ч./ - Доброславци: V-824, 825 , Бригадирска 5, 6, 4, 3, 7, Бяла Земя 4, 2, 1, Гелкова Падина/Стефан Петро 7, Временно Строително Табло, 3, 2, 11, 9, 4, 5, 6, 1, Градище 5, 8, 14, 6, 10, 1, 12, 4, 7, 3, Доброславско Шосе/Гергин Ил 7а, 17, 27, 2, 6, 42, 22, 18, 13, 32, 36, 30, 5, 16а, 8, 12, 23, 26, 24, 10, 16, 15, 4, 2б, 14, 40, 9, 19, 44, 20, До Кметството, 38, Доброславци УПИ 847 Кв. 46 , Житенски Път 15, Здравец/Първан ПИжов/ 9, 7, 5, 2б, 11, 1, 13, Кръста 3, 1, Мегдана 3, 1, 6а, 4, Монова Могила/Симеон Ангелк 3, 10, 1, 2, 8, 4а, 12, 4, 5, 7, Паметника 2, ПИ 21662.4842.10 , ПИ № 097027 М.Руля , Стадион 1, Станислав Денков 7, 2, 4, 1, 3, 5, Типченица 4, Ул. Стадион УПИ Xiv-718 , УПИ Iv, Кв 14, Р-Н Н.Искър , УПИ XII-858 , Кв.46 , Ширината 1На 03.08.2020 г. /09:31 - 12:30 ч./ - Нови Искър: Кременица/Работническа/ 10, 12На 03.08.2020 г. /09:46 - 12:30 ч./ - Нови Искър: Стадион 1аНа 04.08.2020 г. /09:46 - 12:16 ч./ - Мировяне: 48393.4989.570 , Алеко Константинов/Васил На 11, Васил Левски /Асен Белев/ 7, 9, 1, 14, 4, 5, 3, 11, Вишновска 4, Иглика 11, 8, 5, 3, 13, 1, 6, 12, 2, Канала 1, 3, Каптажа 17, 6, 4, 2, 13, Козлодуйски Бряг 6, 5, 17, 2, 19, 11, 1, 10, 13, 9, 15, 8, 3, Леденика 2, Леярна 4, 6, 3, 2а, 8, 1, Любимец 1, Мировско Шосе 21, 2, 21а, Момина Сълза/Партизан/ 9, Орлин 29, 25, 28, 11, 10а, 21, 23, 17, 33, 7, 1, 16, 22, 18, 10, 3, 14, 9, 20, 13, 32, 15, 12, 31, 19, 5, 27, Парашутист 19, 37, Перуника/1 Май/ 20, 8б, 18, 16 Къща, 2, 24, 22, 1, 28, 12, 14, 18а, 6, 10, 4, 8, Спортист 31, Христо Ботев/Капитан Гастел 14, 1, 10, До Кметството, 6, 4, 12, 2, 16, 8, 14а, Чавдар Войвода/Чавдар/ 2, 1, 1 Читалище-Христо Ботев, Ястреб 12, 13, 3, 2, 14, 12, 11, 10, 4, 16, 7, 8, 7а, 5На 04.08.2020 г. /13:16 - 16:16 ч./ - Нови Искър: 127-ма , Бъдеще 5, 16, 15, 9, 7а, 14, 6, 18, 7, 22, 24, 4, 14-18, 32, 11, 12, 3, 14а, 13, 8, 18а, 2, Велико Търново 5, 4, 4а, 10, 1, 3а, 5а, 3, 8, 7, 11, 10а, 2, 9, Върбовка 11, Гина Кунчева/Шопска Комуна/ 77, 74, Грозданка 4, 3, 2, 10, 6, 1, 15, 7, 5, УПИ 7-174, Димитър Вачев/Сърп и Чук/ 30, 32, 19, 45, 16, 41, 27, 37, 28, 33, 35, 18, 29, 26, 21, 43, 14, 22, 24, 34, 13, 23, 39, 31, 25, 20, Заводско Шосе 12, 15, 26, 13, 38, 46, 48, 7, 14, 10, 19, 16, 42, 11, 8, 18, 40, 17, 9, 44, Искърско Дефиле 165, 157, 155, 181, 159, 161, 163, 151, 153, Кумарица , Лозарски Път 9, 20, 30, 31, 1, 5, 9б, 15, 24, 44, 9а, 8, 19, 7, 3, 17, 29, 18, 16, 22, 11, 40, 10, 34, 23, 36, 48, 26, 46, 25, 50, 32, 38, 28, 12, 42, 9 Б, 13, 14, 19а, Оборище 10, Оброчище/Гранична/ 11, 16, 10, 6, 1, 12, 20, 13, 24, 28, 2, 9, 7, 8, 18, 26, 22, 14, Отдих 29 А Кумарица, 25, 27, 23, Първа Шопска Дивизия/Дружба 5, Строеж на Жилищна Сграда, 14, 9, 1, 19, 21, 16, 18, 12, 2, 17, 4, 11, 7, 13, 23, 10, 3, 15, 8, 6, Спас Бенев/Червена Звезда/ 18, 21, 17, 19, 3, 11, 14, 26, 7, 10, 5, 22, 12, 8, 24, 15, 9, 6, 13На 04.08.2020 г. /13:16 - 16:16 ч./ - София: Малобученски Пътупи Xv-133кв.7 47На 05.08.2020 г. /09:31 - 16:16 ч./ - Нови Искър: Вировете 2а, Вуте Велев 8, 10, 5, 6, 6а, 11, 12, 4а, 7, 3, 9, 2, Черква, 4, Две Могили 34, 29, 33а, 10, 15а, 26, 28, 27, 33, 30, 32, 35, 37, 31, Деко Бебев/Ремсист/ 19, 15, 12а, 10, 13, 21, 17, 12, Димитър Иванов/Никола Деков 25, 3, 17, 23а, 12, 27, 15, 8, 19, 23, 2, 4, 9, 14, 18, 14а, 11, 16, 21, 13, 16а, 5, 10, 7, 6, Дядо Стоил 17, 11, 13, 15, Йеромонах Теодоси Кумаришки 2, 12, 5, 1, 10, №12, 3, 7, 4, 9, 6, Коце Петров Бургов/Антон Ив 2, 3, 4, 8, 1, Кумарица 44, 17, 19, 31а, 26, 34, 28, 37, 40а, 48, 21, 22а, 22, 51, 29, 32а, 25, 27, 49, 42а, 53, 52, 54, 36, 24, 31, 45, 30, 41, 40, 50а, 23, 36а, 43, 47, 42, 38, 39, 32, 35, Леярска 15, 3, 1а, 5, Люляк 8, 14, 6, 2, 10, 4, 1, 12, Миролюбива 3, №3, 1, Незабравка 1а, 3, 1, 2а, 2, 4, Поп Боне Найденов/Павел Даш 2а, 4, 16, 1, 8, 23, 11а, 19, 14, 9, 4а, 10, 13, 21, 20, 11, 7, 25, 2б, 17, 5, 15а УПИ Х-803 Кв.213, 3, 6, 18, 12, 21 Къща, Свещ.Юрдан Ангелов/Владимир 1а, 4, 6, 1, 2, Спортист 9, Стадион 8, 12, 2, УПИ Xi-804 Кв.213 , Хаджи Димитър/Бузлуджа/ 27, 33, 29 Община Овча Купел  На 03.08.2020 г. /09:01 - 14:00 ч./ - Мало Бучино: Малобучински Път/Ман.Дол/ 73, Милин Камък/В.З.Симоница/ , Разсадника/В.З.Ман.Дол/ 4, Рила 21На 03.08.2020 г. /09:01 - 14:00 ч./ - София: 1-ва М.Шевовица Ул.Малина, Бор Кв.1, 4 Мало Бучино, 31, 19, Йордан Бакалов-Стубел/419/ 16 М Шевовица П- Л050016, Липа В.З. Манилов Дол, 37 Мест. Манилов Дол, 17 М. Манилов Дол, М Малинов Дол , Упи Ііі-19, Кв 1 , М.Малинов Дол , Малина / Симеоново 5, Малобученски Пътупи Xv-133кв.7 47, Малобучински Път 19, 94, 12, 9, 81 М.Манилов Дол, 24, 13, 21, До Язовира, 14, 53, Медвен/Маргарита Георгиева/ Имот №050010, Местност Манилов Дол Вила, 252, 34а, Манилов Дол, Т.595036, 10, 39, 21, 92, 100, 43а, 32, 34, М.Шевовица Им.05007, 37, 64, 111, 9, 30, 154, Голяма Могила, До Колите, Строеж, 35, Местност Суходол Път За Банкя До Язовира, До Болницата, 26, Местност Суходолско Землище Вила, Манилов Дол, 21, 71, Овча Купел М. Шевовица, М.Шевовица П-Л 50012, М.Шевовица, Разсадника , Суходол Кв.Манилов Дол 16-18, Суходолски Път Вила, УПИ VIII-13, Кв.7 Малобучински Път №63, УПИ-III-232 , УПИ-X-153 Кв.3 , Филиповци М. Манилов Дол- Шевовица, М. Манилов ДолНа 03.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 05.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: 647-ма/560/Овча Купел/ 3, 1, 5, 4, 7, 6, Кв.61, 8, 740-та/Овча Купел/ 5а, 747-ма/Овча Купел/ 1, 5, 2, 3, 749-та/Овча Купел/ 2, 1, 4, 5, 2а, 3, VIII-9969 , Венец 1, Горна Баня УПИ Хlvіі-989 Кв.55, Упи Xlvіі-989 Кв.55, УПИ ІІІ-1147 Кв 71а В.З.Г Баня, Ул. Обзор №29, С/У Ул.Обзор 52, Каменица 44, 48, 23, 60, 36 А, 58, 40, 36, 50, 31 Стр.Табло, 21, 54, 31, 38, 19, Каменица, Упи Iv-102, Кв.59 , Лазур/Горна Баня/ И Обзор, М.В.З.Горна Баня , Невен/Горна Баня/ 7, .7, Обзор 60, 34а, 44, 54, 36, 64, 59, 42, 51, 58, 34, 24, 40а, 48, Ст.С/У 48, 18, 28 Къща, 56, 54а, 52, 38, 28, 46, 65, 40, И 747, 53, 26а, 63, 26, УПИ-ІІІ-928 Кв.72, 61, Овча Купел , Софийска Панорама 11, 7, 11а, 7а, 5, 1, 9, София, Горна Баня, УПИ ХІІІ-57, Кв.28 , УПИ Xl-989.Кв.55 , УПИ XXIII-9970, Кв.59 , УПИ ХХХ-1146, 1147, Кв.55 , УПИ-I-1387, Кв.71аНа 03.08.2020 г. /12:01 - 16:16 ч./ - София: Боряна 31, 36, 36 А, Бързарица 22, 24, 22 А, 20, Драгоман 27 А, 27 Б, 42, 27, Иван Андонов/491-ва/ 10а, 10, Иван Радоев/456-та/ 10а, Иван Радоев/Уляна Громова/ 15б, 12, 17, 16, 19, 16а, 10, 11, 15а, 18, 15, М-Т Овча Купел УПИ XIII-9919 Кв.34 , Народно Хоро 49, 47На 05.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Овча Купел 2 Бл.25 Вх.А, Б, В, Г, Овча Купел 2 Бл. 26 Вх. А, Б, В, ГНа 06.08.2020 г. /09:00 - 16:30 ч./ - София: Овча Купел 30а, Овча Купел 2 Бл.26 Вх.Д, Бл. 30 Вх. А, Б, В, Д ;, Овча Купел 2 Бл.27 Вх. А, Б, В, Пред Бл.26 ;Бл.29, Бл.30На 07.08.2020 г. /09:30 - 15:30 ч./ - София: Овча Купел 1 Бл. 511, 509, 513, 515, 517, Овча Купел 2 33гж ;, Овча Купел 2 Тц-До Бл.32, Търг. Център Кафе1, Търг.Център ; Овча Купел 2 Бл. 33 Вх. А, Г, Ж, ;Бл. 15 Вх. А, Б, Овча Купел 2 Бл. 30а, Бл.35, До Бл.31 ; Овча Купел 2 Бл.38 Вх. А, Б, Президент Линкълн 107, Феникс 34, 34 Община Панчарево  На 04.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - Герман: ПИ 14831.6540, 2730 , 14831 М.Терасите, 14831.6501.21027 , 14831.6507.14 Вр.За Стр, 14831.6507.168 , 14831.6507.235 , 14831.6507.243 М.Терасите, Божур/Ален Мак/ 18, Боне Хаджибонев/Бузлуджа/ 30, 49, 20, 22, 26а, 43а, 51 УПИ 8-256, Кв.41, 47, 18, 43, 45, 24, 28, 26, 39, 41, 16, В.З. Терасите 999, В.Пеева/27-ма/ 16, Вилна Зона Лозето , Герман , Градина/21-ва/ 20, Упи X 814 Кв:34а, 31, 37, 28, 29, 33, 20а, 26, 37а, 35а, 22, 31а, 35, Дружба/23-та/ 24, 11, 22, 17, 15, 13, 20, Емилиян Станев/18-та/ 7, 5, 12, Идентификатор 14831.6507.31 М.Терасите, М. Смереката, 14831.6541.60 , М.Смреката , М.Терасите , М.Терасите ПИ 14831.6508.208 , Мест. Терасите Ул. Втора, Местност Зимника ПИ 241, Местност Смреката 11, Незабравка/22-ра/ 11, 14, 5 А, 6, 4, 5, 10, 16, 7, 9а, 3, 9, 8, ПИ С Идентификатор 14831.6507.269 , Терасите , Хан Аспарух/29-та/ Строеж, 23, 38, 21, 12, 14, 25а, 15, 5, 27, 35, 19, Упи Іv-852 Кв 31а, 18, 37, Кв 31а УПИ V-681, 3а, 36, 29, 33, 13, 6, 9, 7, 3, 25, 17, Хан Крум/31-ва/ 25а, 25, Цар Симеон Велики/Митко Пал 14На 03.08.2020 г. /09:16 - 14:00 ч./ - Герман: Дружба/23-та/ 38, Старата Чешма/Апостол Янков 3На 03.08.2020 г. /09:16 - 14:00 ч./ - Лозен, Общ. Столична: Стар Лозенски Път 37На 04.08.2020 г. /08:46 - 14:00 ч./ - София: 1-ва В.З.Терасите ПИ347-Герман, Незабравка 14, Вз Терасите Кл А Ст 29 С.ГерНа 04.08.2020 г. /09:31 - 17:00 ч./ На 05.08.2020 г. /09:16 - 17:00 ч./ - Плана: Махала БурнаскаНа 04.08.2020 г. /12:46 - 18:30 ч./ На 05.08.2020 г. /09:16 - 18:30 ч./ - Плана: Мах.Джамбова Вила, 3, Мах.Тодорова Вила, 250, Помпа, 1, Къща, Стопанска Постройка, Мах.Чорбаджийска Мест.Мечито Нпи 024112, Вила, Махала Бурнаска 4 Тунел, Махала Турмачка Вила, Имот.569, Помпа, Имот №419, Водна Помпа, Къща, Ярмомелка Община Подуяне  На 04.08.2020 г. /08:31 - 16:16 ч./ - София: Левски Ул.Р.Николов , Ул.БесарабияНа 05.08.2020 г. /08:31 - 16:16 ч./ - София: Левски Зона В 12 Ул.Пр.Беньо Цонев 12-маг.1, Проф.Беньо Цонев 10, 2, 12 Община Сердика  На 04.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: 254-та/Сердика/ 2б, 7, 3, 1, 5, 2, Димитър Гущанов/Ат.Ванцети/ 50, 27, 43, 44, 51, 42, 47, 39, 46, 27а, 25, 35, 49, 46а, 31, 41, 40, 35а, 37, 48, Кв.14а, 52, 33, 29а, 29, 38, Иван Попов 12 Къща, 10, 15, 12, Мара Бунева/Социалистическа 104 Кв.Орландовци, 89, 91, 87, 63, 67, 116а, 116а 1, 81, 61, 102, 99, 116 3, 93, 85, 97, 100, 96, 95, 94, 79, 106, 65, 114, 116 1, 81 В, 108, 98, 116 2, 96а, 116, 116 Тп, 71, 98а, 92, 81 А, 75, 83, 110, 69, 85 А, 77, Простор 1, Русалка 22, 23, 2б, 30, 18, 28, 32, 21, 20, 19, 24, 23а, 26, Старата Воденица 6, Староселска 16, 21, 25а, 25, 31, 18, 27, 22, 20, 23, 29, Тангра/Червена Звезда/ 23, 25а, 14, 16, Христо Трайков 5, Царево/Мичуринска/ 3, 3а, 2, 10а, 1На 06.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Пражка Пролет/Кирил Николов 20, 18 1, 1, Фондови Жилища 2/Зад Бл.218, 218-А, 1, 1-АНа 07.08.2020 г. /09:01 - 16:16 ч./ - София: Александър Невски 19, 16, 13, 15, 14, 12, 23, 17, 11, 21, Босилеградска 2, 2а, 2а, Железопътна/23-Ти Януари/ 33, 37, 31, 26, 23, /М.Бунева, 26а, 22, 19, 21, 25, 27, 29, 24а, 35, 39, 22, Костадин Т.Петров 2, Мара Бунева/Социалистическа 70, 56, 54, 54-Б, 54-А, 50, 1, Мир 6а, 10, 6, 5, 2, 4а, 4, 8, Пощенска 1а, 4, 8, 9, 5, 11, 4а, 6, 2, 8-А, 5а, 3, 11а, 1, Роман/Септемврийче/ 10, Христо Батанджиев/Ал.Матрос 64, 70, 55, 74, 39, 48, 56, 62, 78, 45, 54, 72, 51, 39, 50, 52, 76, 37, 43, 66, 68, 41, 35, 33, 55а, 57, 53 Община Студентски Град  На 06.08.2020 г. /09:31 - 15:00 ч./ - София: Студентски Град карето между ул.“Росарио „ и ул.“Проф.Борис Боровски“ Община Триадица  На 03.08.2020 г. /14:31 - 16:00 ч./ - София: 485-та 23, 23 Кв.Мирчо Драганов, 488-ма/Триядица/ 8, 3, 4, 6-211, 212 Кв. 24 , VI-2173, 2174, Кв.7 , Ген. Иван Колев/489/ 6, 3, 4, 12-15, 1, 3а, 11а, Джон Атанасов/487-ма/ 2, 6 Стр.Табло, 4, 1, 21, 5, Димитър Дюлгеров 11, Екатерина Ненчева/448-ма/ , Емилиян Станев/490/ 5, 64, 29, 5а, 35б, 4, 24а, 23, 23в, 30, 13, 7, 87а, 3, 80, 15, 18, 20, 28а, 21, 23а, 30-32, 9, 1, 26б, 27, 35, 78г, 19, 35а, 28б, 11, 28, 23б, 2, 25, М-Ст Кръстова Вада , Бул.Ч.Връх УПИ V-2174, Никола Крушкин-Чолака/494-Т 2, 32-А, 22, 156, Черни Връх 94 А, 102 буква ЗНа 03.08.2020 г. /09:31 - 14:00 ч./ - София: Бул.Черни Връх 190На 07.08.2020 г. /09:01 - 10:30 ч./ - София: Костенски Водопад Костенски Водопад 118, 120, 119.Бл.29, Бл.30На 07.08.2020 г. /09:01 - 16:00 ч./ - София: Кърниградска/Гочо Гопин/ №15

comment 0
visibility 2766
Пл. "Славейков" забуксува, класическа музика напомня за емблематичното мяст

Пл. "Славейков" забуксува, класическа музика напомня за емблематичното място (ВИДЕО)

За две години едни шадраван и няколко перголи. Така изглежда в момента емблематичният площад "Славейков" в София. Няма и помен от книжния пазар, а столичани очакваха, че след ремонта на ул. "Граф Игнатиев" там отново ще има модерен и спретнат книжен пазар, разбира се без кашони и камари с хартия. Всъщност по проект там трябва да има 7 щендера, на които ще се продават книги. Първоначално трябваше да се повече, но бяха редуцирани. Издигащите се перголи бяха монтирани през септември 2018 г. Смениха се няколко проекта, какво друго да има на площада, но и до ден днешен не е ясно. Говореше се за озеленяване и зацветяване. Кой какво иска и кой какво мисли не е ясно, но със сигурност площад "Славейков" изглежда незавършен. А кога ще се завърши? Вероятно и затова там няма нито едно събитие от културния календар на София. Талантливи музиканти почти всекидневно свирят класическа музика и така напомнят за някогашното емблематично място на София. А столичани очакват мястото да се превърне в красиво и уютно и  пешеходно пространство. А дотогава перголите ще си стърчат самотно и недовършено!