Начална страница / Инциденти и криминални / Имотен спор в кв. “Враждебна” е завършил с побой и наранявания

Имотен спор в кв. “Враждебна” е завършил с побой и наранявания

Физическа саморазправа и жесток побой в кв. “Враждебна” в столицата. Причината – датиращи от години спорове за собствеността върху имот.

Екшънът се е разиграл вчера към 17:30 часа между роднини спорещи с години за наследствен имот. Инцидента е започнал с груб словесен двубой между роднините.

Според информацията, лице с инициали Е.С. на 43 г. и лице с инициали Б.С. на 66 г. (вероятно родител на Е.С.) нападат момче, което се е опитало да защити баси си от тях. Побеснелите роднини са използвали греди от ограда и цепеници с което са атакували. Младежът се е опитал да им попречи в защита на баща си. В резултат на това момчето е получило многобройни наранявания по ръцете и торса и голяма прорезна рана. В допълнение е имало заплахи за убийство и размятане на хладно оръжие.

Пострадалите са сигнализирали на спешния телефон 112, от който изпращат полицейски и медицински екип на мястото на инцидента. Междувременно докато полицаите разпитват баща и син какво точно е станало, извършителите са успели да скрият уредите за нападение от служителите на реда.

Всички участници в инцидента са отведени в 5-о Районно управление, където са им снети обяснения.

Жертвите е трябвало да престоят в едно и също помещение с побойниците, което им се е отразило психически и емоционално зле.

Малко по-късно пострадалият младеж е хоспитализиран в УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов” където е диагностициран и с комоцио. Бащата е с лицево-челюстни наранявания.

Двама са извадили медицински свидетелства за нанасените телесни щети.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

22-годишен е задържан след като изрисува паметника на Съветската армия

Полицаи арестуваха 22-годишен младеж, осквернил паметника на съветската армия на 15 ноември. Случило се е около …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *