Времето в София

Въздухът в София

Анкета

За кого ще гласувате на президентските избори на 14 ноември?
  • Румен Радев (32%, 196 Гласове)
  • Проф. Анастас Герджиков (39%, 241 Гласове)
  • Лозан Панов (6%, 39 Гласове)
  • Мустафа Карадайъ (1%, 4 Гласове)
  • Луна (7%, 46 Гласове)
  • Друг (7%, 45 Гласове)
  • Няма да гласувам (8%, 48 Гласове)
Общо гласували: 619 Обратно към гласуване
comment 0
visibility 1178
Олимпийският шампион по бокс в кампания на район Надежда

Олимпийският шампион по бокс в кампания на район Надежда

„Надежда за шампиони“ – в новата кампания на район „Надежда“ участва олимпийският шампион по бокс Стойка Кръстева, заедно с треньорите от боксов клуб "Локомотив" София. Те ще правят демонстрации по бокс пред деца от детски градини, както и ученици от 5 до 7 клас във всички училища в район „Надежда“. Новата среща беше с учениците от 102 ОУ „Панайот Волов“. Основната цел на кампанията е шампионите от боксов клуб „Локомотив“ София да представят спорта като алтернатива на зависимостите - тютюнопушене, наркотици, алкохол и др.  Чрез демонстрациите се създават условия и възможности за  насърчаване на физическата активност на повече млади хора, които попадат в капаните на съвременните зависимости.   Кампанията е част от календара на Местната комисия за борба за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район "Надежда".    

comment 0
visibility 1234
Посланикът на Сърбия посети район „Триадица“

Посланикът на Сърбия посети район „Триадица“

Н. пр. доц. д-р Желко Йович, извънреден и пълномощен посланик на Република Сърбия в България посети район „Триадица“. Високопоставеният гост бе посрещнат от кмета Димитър Божилов и зам.-кмета по социалните въпроси Руслан Баждеков, съобщиха от районната администрация. Обсъдена бе широка палитра от теми, свързани с историческата, културна и духовна връзка между двата народа В дух на приятелство и добронамереност бяха поставени на разискване и конкретни въпроси, един от които за премахване на незаконния павилион пред бюст-паметника на княз Михайло Обренович в Южния парк. Кметът на „Триадица“ Димитър Божилов запозна своя гост с откритостта и желанието на района за изграждане на бъдещи мостове с други райони в Сърбия.

comment 0
visibility 1019
Кампанията „Капачки за Бъдеще“ и в район Слатина

Кампанията „Капачки за Бъдеще“ и в район Слатина

Предварителното предаване на капачки във връзка с кампанията „Капачки за Бъдеще“ ще се извършва и в район Слатина в център In The Mood на ул. „Лидице“ 16 в кв. Гео Милев. Голямото събитие ще се проведе на 17 октомври на пл. „Александър Батенберг“. Може да дарите вашите капачки предварително в In The Mood всеки ден след 17.30 ч. до 17 октомври. Събраните количества ще бъдат предадени на пункта на площад Батенберг на 17.10. Със средствата от събраните капачки и алуминиеви кенчета ще бъде закупена детска неонатална линейка. Първата такава закупена вече е в Пловдив. Последващите кампании имат за цел да акумулират средства за Плевен, Стара Загора и Варна.  

Реклама
comment 0
visibility 772
Район „Оборище“ мотивира деца и възрастни да спортуват

Район „Оборище“ мотивира деца и възрастни да спортуват

През седмицата са изчистени и дезинфекцирани контейнерите за разделно събиране на отпадъци в район Оборище. Районната администрация организира и редица спортни дейности. На Национален стадион „Васил Левски“ район „Оборище“ съвместно със Столична община и „Програма за развитие на физическото възпитание и спорт“ и с незаменимата подкрепа на Сдружение спортен клуб „Приорити спорт“ организираха състезание по лека атлетика под надслов „Да спортуваме заедно“ за учениците от училищата на район „Оборище“ и за всички любители на леката атлетика. В състезанието взеха участие над 160 деца от 6 до 14 години, а в щафетата за деца и възрастни се включиха и техните родители. Инициативата „Да спортуваме заедно“ привлече и лекоатлети от 10 атлетически клуба – „Приорити спорт“, „Тракия“ Пловдив, „Атлети“ София, „Енерджи“ Пловдив, „Спортико“, СК „Костенец“ и др. Победителите във всяка една дисциплина получиха медали. Проектът имаше за цел да мотивира деца и възрастни да спортуват, да водят здравословен начин на живот. Посланието, което искаме да предадем с провеждането на такъв тип състезание е, че спортът е най-добрата превенция срещу обездвижването, нетолерантността, насилието, употребата на тютюневи изделия, алкохол и наркотици. Присъствието на хора от различни възрастови групи даде пример на младежите, че активният спорт е  не само привилегия на младостта, а изграден полезен навик за цял живот, съобщиха от районната администрация.

comment 0
visibility 1661
Финансиране на дейности за решаването на този проблем, касаещ всички столич

Срутване на скали затвори алеята край Панчаревското езеро

Алеята край Панчаревското езеро е затворена и преминаването е ограничено със заповед РПН21-РД09-117/ на кмета на СО - район “Панчарево”. Забраната е заради опасността от поредното срутване на скална маса от ската над алеята и от вчера 12 октомври от там преминаването по пешеходно-велосипедното трасе е ограничено. Затворен е участъка от ресторант “Трибуните” до гребна база “Академика”, съобщиха от столичния район Панчарево. “Този нов инцидент доказва необходимостта от трайно решение на проблема, за който алармирам, откакто съм кмет на района", коментира кметът Николай Гюров. Въпреки, че алеята официално не е предадена за стопанисване на СО - район “Панчарево” от Столичната община, районната администрация включи укрепването на ската в предложението си за инвестиционна програма за 2021 г., което бе внесено за одобрение СО. Финансиране на дейности за решаването на този проблем, касаещ всички столичани и гости на София, не е отпуснато, жалват се от район Панчарево. Като отговорни стопани на комуналното звено към районното кметство служителите са ежедневно ангажирани с поддържането на алеята и разчистването на падащите камъни, партньори на районната администрация помагат с предоставяне на техника и т.н. Но всеки път обилните валежи активизират срутищните процеси и опасността се увеличава. Със заповед на кмета Николай Гюров бе съставена комисия от зам.-кмета по строителството инж. Ирина Войнова, Николай Цеков, главен инженер на СО - район “Панчарево” и Красимир Димитров, директор на дирекция “Аварийна помощ и превенция” към Столичната община, която установи на място състоянието на алеята и определи необходимия обем от дейности и мерки за аварийно обезопасяване, разчистване и ограждане на проблемната зона.  

comment 0
visibility 1540
Съборен сграда във "Възраждане"

Глоба до 20 000 лв. за съборена сграда във столичния "Възраждане"

За съборена сграда в ж.к Зона Б-5, ул. "Шар планина" 31-33 район „Възраждане“ без никакво обезопасяване и на метри от преминаващи пешеходци съобщават в социалната мрежа, живеещи в зона Б5. Ето какво споделя в свой пост Антон Събев: „За малко не разрушиха сградата върху мен. Няма нито отцепване на улицата, нито водоноска за прахта, нито чичка в някой от краищата на улицата.“ Според Савина Савова, кмет на район „Възраждане“, дружеството не е спазило Плана за безопасност и здраве за събарянето на две сгради. Била е нарушена наредбата на Столичната община за управление отпадъците и опазване на чистотата, за което е предвидена глоба от 700 до 20 000 лв. Изпълнителят на разрушаването няма издадено разрешение от районната администрация за ползване на част от тротоара за строителна площадка, каза кметът. Освен това събарянето е направено в събота в часовия диапазон 12.30 – 16 ч., с което е допуснато нарушение на Законът за шума в околното пространство. С-жа Савова увери, че е започнало административно-наказателно производство и фирмата ще бъде санкционирана.  

comment 0
visibility 984
Район „Оборище“ събира опасни отпадъци в края на октомври

Район „Оборище“ събира опасни отпадъци в края на октомври

Планираната за тази седмица тридневна есенна кампания за разделно събиране на опасни отпадъци от домакинствата ще се проведе на 28-ми, 29-ти и 30-ти октомври. Мобилният събирателен пункт ще бъде разположен на 28.10.2021 /четвъртък/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. бул. "Янко Сакъзов" на входа на парк "Заимов" срещу ул. "Васил Априлов" Оборище. На 29.10.2021 /петък/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. жк. Младост 4, на входа на парк "Сухото дере" откъм ул. "Самара" - бл. 440 Младост На 30.10.2021 /събота/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. ул. "Плакалница" № 51 пред районна администрация "Подуяне" Подуяне Безвъзмездно ще се приемат следните опасни отпадъци, образувани от домакинствата: Живак и уреди, съдържащи живак (живачни термометри, прекъсвачи и други подобни); лакове и бояджийски материали, домакински препарати и химикали, мастила и замърсени опаковки, фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).  

comment 0
visibility 1274
Подмениха кошчетата в район „Красно село“

Подмениха кошчетата в район „Красно село“

Подмениха кошчета и поставиха нови на различни локации в район „Красно село“. Градинката зад Арменската църква на ул. "Лайош Кошут", която не беше поглеждана с години, сега се почиства регулярно. С нови кошчета се сдобиха градинката на бл. 2 в ж.к. "Красно село", градинката на бл. 14 в ж.к. "Борово", градинката на бл. 63 в ж.к. "Бели брези", градинката на бл. 5 в ж.к. "Крива река", при бл. 223 в ж.к. "Борово" и градинката при бл. 33 в ж.к. "Хиподрума". Районната администрация разчита на всички съграждани заедно да опазваме чистотата на междублоковите пространства.

comment 0
visibility 1294
Експерт: Такса смет - всеки да плаща за това, което изхвърля

Експерт: Такса смет - всеки да плаща за това, което изхвърля

България продължава да отпада от европейските цели за управление на отпадъците, а това предизвиква и протести. Преди дни жителите на столичния квартал Кремиковци протестираха срещу намерението на столична община да разшири капацитета на сметището в Долни Богров, което отдавна трябваше да бъде закрито. В също време Германия е за пример, по който общините дори печелят от боклука си. Чистотата на България трябва да бъде грижа и отговорност на всички нас, на гражданите, на държавата, на общините, на бизнеса. На всички, които произвеждаме отпадъци. Всеки от нас трябва да положи своята част от усилията, за да направим България толкова чиста и подредена. Въпросът е дали сме готови да положим тези усилия и каква част от тях се администрира от общините", това заяви пред БНТ Силвия Георгиева, изпълнителен директор на Национално сдружение на общините. Според Георгиева събирането, транспортирането, обезвреждането и депонирането на отпадъците у нас е отговорност на общините. Кметът на общината е отговорен за събирането и депонирането на строителните и опасните отпадъци. Съществена част от разходите за отпадъци отиват за чистотата за териториите за обществено ползване - парковете, градините, битовите пространства. Такса отпадъци годишно е около 500 млн. лв., от които 80 млн. отиват като отчисления за депониране в регионалните инспекции, каза още Георгиева. Според инж. Михаил Бъчваров – експерт по управление на отпадъците тази такса трябва да се направи най-накрая така, че всеки да плаща за това, което изхвърля. "Защото в момента е на база на данъчна оценка на едно жилище. В момента едно четиричленно семейство например в покрайнините на голям град, плаща по-малко, отколкото четиричленно семейство в центъра на града, а изхвърля същото количество отпадъци. Друг прави ремонт и му се вдига такса смет, а при него не се прави нищо. Трябва да се въведе справедливата система, по която плащаме колкото изхвърляме" каза Бъчваров. По думите му това се отлага от много години неизвестно защо. Георгиева обаче смята, че това не е решение и отговорност само на общините. Всички хора, институции и бизнеси трябва да променят нещо по веригата.  

comment 0
visibility 1344
вода в метрото

Вода в подлеза на метростанция „Горна баня“

Метростанция „Горна баня“ е крайната станция от линия М3 на столичното метро. Беше открита преди месеци - на 24 април 2021 г. Част е от участъка „Красно село“ – „Горна баня“ разполага с два коловоза и значително улеснява движението в тази част от София. Първите по-продължителни дъждове обаче създадоха и първите проблеми. Водата се задържа в подлеза към метрото и  създава неудобство за пътниците. Сухата пътека, по която може да се премине, е съвсем тясна и да излезеш със сухи крака от там е почти невъзможно.    

comment 0
visibility 3186
храна за бездомни

Ремонтират помещение на бул. „Витоша“, ще раздават храна на бездомни

Мартин Мартинов – благодетелят, който създаде инициативата „Подай ръка“ и раздаваше храна на бездомници, скоро ще радва отново хората в нужда в столицата. Преди около две години се наложи да пренесе инициативата си в Костинброд и всеки ден да пътува. Разказва, че не се е спирал пред нищо, дори пред КПП-тата по време на първата вълна от коронавирус. Споделя, че след 13 март – първия локдаун, кампанията въобще не е спирала. За някои бездомни наличните центрове за настаняване не са алтернатива, защото за да влязат там се иска PCR тест, лични документи, а голяма част от тях нямат дори лична карта. Заради тях не може да си позволи да прекрати дейността си – не може да ги остави без храна. Наскоро е наел помещение на бул. „Витоша“, което се ремонтира в момента. Пакетите с храна за бездомници ще се раздават на ул. „Добруджански край“, на гърба на голям хипермаркет в близост до ул. „Опълченска“.    

comment 0
visibility 1530
Преброителният център за район „Студентски“ ще работи до 10 октомври

Преброителният център за район „Студентски“ ще работи до 10 октомври

Подпомагащият преброителен център за район „Студентски“ ще работи до 10-и октомври и е организиран в сградата на районната администрация с адрес: Студентски град, бл. 5. Работното време е от 9:00 до 17:00 ч. Телефонът за връзка с преброяващите е: 0877 173 451, съобщиха от администрацията на район „Студентски”. Имате възможност и да предоставите уникалния преброителен код за вашето домакинство  на посочените по-долу телефонни линии за преброяването или електронна поща: *2021 02/9078 430 Codecensus2021@nsi.bg; В писмото е необходимо, освен кода, да добавите адрес на преброяване – община, населено място, квартал, улица, номер (или квартал, номер на блок, вход, етаж, апартамент) В преброяването можете да се включите и като разпечатате и попълните преброителната карта. Можете да отриете на census2021.bg в рубриката „Обща информация“. След като я попълните, е необходимо да я изпратите сканирана на census2021@nsi.bg или по пощата на адрес: София 1038, ул. „Панайот Волов“ № 2, Подпомагащ център, НСИ. Също така можете да занесете преброителната карта лично на посочения адрес.   

comment 0
visibility 1480
Променят графика на пункта за опасни отпадъци от домакинствата   

Променят графика на пункта за опасни отпадъци от домакинствата  

  Планираната за тази седмица тридневна есенна кампания за разделно събиране на опасни отпадъци от домакинствата ще се проведе на 28-ми, 29-ти и 30-ти октомври, съобщават от администрацията на район „Младост”. Мобилният събирателен пункт ще бъде разположен както следва: 28.10.2021 /четвъртък/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. бул. "Янко Сакъзов" на входа на парк "Заимов" срещу ул. "Васил Априлов" - район "Оборище" 29.10.2021 /петък/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. жк. Младост 4, на входа на парк "Сухото дере"- район "Младост" откъм ул. "Самара" - бл. 440 Младост 30.10.2021 /събота/ от 08.30 ч. до 14.30 ч. ул. "Плакалница" № 51 Пред районна администрация "Подуяне" на район  "Подуяне"12 Безвъзмездно ще се приемат следните опасни отпадъци, образувани от домакинствата: Живак и уреди, съдържащи живак (живачни термометри, прекъсвачи и други подобни); Лакове и бояджийски материали; Домакински препарати и химикали; Мастила и замърсени опаковки; Фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).    

comment 0
visibility 1408
Родители и деца засадиха първите луковици на пролетни цветя

Родители и деца засадиха първите луковици на пролетни цветя

Първите луковици на пролетни цветя бяха засадени от екипа на група "Цар Лъв" към 96. ДГ "Росна китка" заедно с децата и активни родители, съобщават от администрацията на район „Искър”. Така всички заедно започнаха изграждането на своя цветна градина, за която ще се грижат. Луковиците на цветята бяха предоставени от родителите в началото на учебната година именно с идеята да се изгради нещо, което да възпитава децата в полагане на грижи за растенията. Инициативата е насочена към природата и опазването на околната среда, което е част от мисията на детската градина. Директорът на детската градина любезно предостави територия, която е на видимо място за всички посетители. Районната администрация поздравява всички участници в прекрасната инициатива. В район "Искър" по традиция се стремим да пазим и облагородяваме зелените пространства, а работата с децата по различни екоинициативи на председателя на Комисията по околна среда Лорита Радева от години е приоритет.

comment 0
visibility 1487
Приказна седмица за кампанията „Посланик на детската книга“

Приказна седмица за кампанията „Посланик на детската книга“

Децата от предучилищните групи в 27 ДГ "Детска китка" изживяха "приказна" седмица в кампанията ни „Посланик на детската книга“, съобщиха от администрацията на район "Надежда".Вълшебният сандък, пълен с детски книги, зарадва малчуганите, които се потопиха в света на приказните герои от български народни приказки. За пореден път, малките ни приятели показаха завидни творчески умения в илюстрирането на сюжети.Вярваме, че насърчаването на четенето от ранна детска възраст е от изключителна значимост за децата. Докато растат, светът на приказките помага не само да осмислят вътрешните си преживявания, но и да приемат външния свят.Кампанията „Посланик на детската книга“ ще премине в предучилищните групи на дванадесетте детски градини от район „Надежда“.В началото на следващата седмица, сандъкът ще поеме към следващата детска градина, за да създаде нови приказни емоции за децата от район "Надежда".

Райони на София

24 са районите на София според административното деление на общината. Всеки от които има свое административно управление и особености.

Райони на София - район Средец

Райони на София - район Средец

Това е един от всичките райони на София, около който са разположени Триадица, Лозенец, Слатина, Изгрев, Възраждане и Оборище. Реално в него се намират голяма част от забележителностите на столицата. На негова територия се е развивала антична Сердика и всички доказателства за това са видни и днес.

Райони на София - район Триадица

Райони на София – район Триадица

Триадица, като един от 24-те райони на София, събира в пределите си част от центъра на столицата, както и жилищните квартали „Стрелбище“, „Гоце Делчев“ и „Иван Вазов“. Обслужва се от различни видове градски транспорт – трамваен, автобусен и тролейбусен. В Триадица се намира НДК, музея „Земята и хората“, Медицинска академия и Военномедицинска академия, правителствена болница.

Райони на София - район Лозенец

Райони на София – район Лозенец

Поредният от районите на София е район Лозенец. В него се намира част от Борисовата градина, както и част от Зоологическата градина. Тук са квартал „Лозенец“ и „Хладилника“.  В Лозенец са разположени болница Токуда, Мол „Paradise Center“, Софийска духовна семинария и др.

Райони на София - район Слатина

Райони на София – район Слатина

Следващият от административните райони на София е район Слатина. Квартал „Редута“, който е в пределите на район Слатина, е най-издадената точка в София. Тук са още кварталите „Христо Ботев“, „Яворов“, „Гео Милев“. В пределите на района е разположено и Летище София.

Райони на София - район Изгрев

Райони на София – район Изгрев

Изгрев е един от районите на София, в който е съсредоточена голяма част от дипломатическите посолства в столицата – цели 17. Кварталите, които са разположени в района са „Изток“, „Изгрев“ и „Дианабад“.

Райони на София - район Възраждане

Райони на София – район Възраждане

Това е един от малкото  райони на София, които обхваща почти целия център на столицата. Тук са разположени кварталите, наричани „Зоните“. Това са Зона Б-2“, „Зона Б-3“, „Зона Б-4“, „Зона Б-5“, „Зона Б-18“, „Зона Б-19“. Всъщност това е стария 3-ти район на столицата. През 1987 се обособява като нов район „Възраждане“.

Райони на София - район Оборище

Райони на София – район Оборище

Следващ от районите на София е район Оборище. В територията му влиза част от централната част на столицата. Тук се намира голяма част от културните обекти на София. Много театри и кина са разположени в района. Паметникът на Васил Левски и Докторският паметник, както и Храм-паметникът „Александър Невски“ са също тук.

Райони на София - район Банкя

Райони на София – район Банкя

Поредният от районите на София е район Банкя. Района включва освен гр. Банкя, още и две села – Клисура и Иваняне. Банкя е обявена за район през 1979 г. В района може да се види предпочитаното от великия Иван Вазов място за почивка – „Вазовия дъб“.

Райони на София - район Красно село

Райони на София – район Красно село

Като един от 24-те райони на София, Красно село приютява три от парковете в столицата – Славия, Хиподрума и Лагера. Стадион Славия също е в пределите на района. Тук са едни от най-добрите болнични заведения не само в София, но и в страната, а именно „Пирогов“, Болница на МВР, Център по репродуктивна медицина.

Райони на София - район Витоша

Райони на София – район Витоша

Следващият от районите на София е Витоша. Той носи името на планината, чиито поли е разположен. Районът се гордее с изключителните си забележителности, които са от списъка на 100-те национални туристически обекта – Националния исторически музей, Боянската църква, Боянския водопад, Драгалевския манастир, Княжевския минерален извор.

Райони на София - район Връбница

Райони на София – район Връбница

Връбница влиза в групата на районите на София през 1987 г, като 26 години преди това е включена в пределите на столицата. В неговите граници влизат кварталите Обеля, Модерно предградие, Република, Връбница.

Райони на София - район Илинден

Райони на София – район Илинден

Поредният от районите на София е район Илинден. В неговите предели се намира парк „Света Троица“, който е любим за отмора и разходки, за спорт и развлечение. Тук е известната от миналото „Захарна фабрика“. Името на района е в чест на героите в Илинденско-Преображенското въстание.

Райони на София - район Искър

Райони на София – район Искър

Този от всички райони на София, е кръстен на реката, която минава през източната му част. През 1947 г. за работниците от предприятията около гарата започват да строят жилища. Така се слага началото на жилищния комплекс „Дружба“. Красивият парк „Врана“ е в пределите на район Искър.

Райони на София - район Красна поляна

Райони на София – район Красна поляна

Красна поляна е един от най-близко разположените до центъра райони на София.В неговите предели се намират кварталите „Илинден“, „Западен парк“, „Разсадника“ и „Красна поляна“, който в миналото е бил село край София.

Райони на София - район Кремиковци

Райони на София – район Кремиковци

Кремиковци е един от най-големите райони на София. В района се намират редица паметници на културата с национално и регионално значение.

Райони на София - район Люлин

Райони на София – район Люлин

Люлин е един от районите на София, в пределите на който се намира най-големия жилищен комплекс в страната. Той носи името на близката до него планина. Строителството му започва през 1973 г. Районът се обслужва от всички видове градски транспорт в София.

Райони на София - район Младост

Райони на София – район Младост

Ж.к „Младост“, кварталите Горубляне и Полигона са разположение на територията на един от районите на София – район Младост. Жилищните сгради в Младост са проектирани през 60-те години на миналия век.

Райони на София - район Надежда

Райони на София – район Надежда

Един от всичките 24 райони на София е Надежда. В неговите предели се намират кварталите Илиянци, Триъгълника, Надежда и Требич.

Райони на София - район Нови Искър

Райони на София – район Нови Искър

Вторият по големина  сред всичките 24 райони на София е район Нови Искър. Гр. Нови Искър е неговия административен център. На територията на района има свидетелства за живот от дълбока древност. Намерени са тракийски могили, римски път. Районът е подчинен на кмета на Столична община и на районния кмет.

Райони на София - район Овча купел

Райони на София – район Овча купел

Овча купел е един от всичките 24 райони на София, който е разположен на територията на най-старите части на столицата. В района е позициониран Нов Български Университет. Тук са кварталите Горна баня и Суходол, както комплексите „Овча купел“ 1 и 2.

Райони на София - район Панчарево

Райони на София – район Панчарево

Панчарево е най-големият сред районите на София. Той се отличава с уникална природа. Районът може да се похвали с редица забележителности, които заедно с красивата природа са привлекателен център за туристи от цялата страна и чужбина. Панчаревското езеро е любимо на спортисти, риболовци и на всички, обичащи природата. Крепостта Урвич, която в района, е паметник на културата.

Райони на София - район Средец

Райони на София - район Триадица

Райони на София - район Лозенец

Райони на София - район Слатина

Райони на София - район Изгрев

Райони на София - район Възраждане

Райони на София - район Оборище

Райони на София - район Банкя

Райони на София - район Красно село

Райони на София - район Витоша

Райони на София - район Връбница

Райони на София - район Илинден

Райони на София - район Искър

Райони на София - район Красна поляна

Райони на София - район Кремиковци

Райони на София - район Люлин

Райони на София - район Младост

Райони на София - район Надежда

Райони на София - район Нови Искър

Райони на София - район Овча купел

Райони на София - район Панчарево

Прочетете още