Начална страница / Ремонти и задръствания / Днес в няколко столични района ще бъде спряна водата
Снимка: blagoevgrad.utre

Днес в няколко столични района ще бъде спряна водата

Днес, 9 октомври, заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мировско шосе“ с. Мировяне, от 09:00 до 21:00 часа ще спре водата на живеещите в района на с. Мировяне.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа „Софийска вода” ще осигури вода с водоноска пред пощата в селото.

 

Заради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път“ с. Лозен от 10:00 до 19:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на:

 • ул. „Самоковски път“,
 • ул. „Люляк“, ул. „Янко Панайотов“,
 • ул. „Еделвайс“,
 • ул. „Цветна градина“,
 • ул. „Бузлуджа“ .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури вода с водоноски на адрес ул. „Цветна градина“ ъгъла с ул. „Бузлуджа“.

 

Заради монтаж на водомер  на ул. „Хемус“ жк. „Гео Милев“ от 10:00 до 16:30 часа ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на ул. „Хемус“ бл. 61, бл. 62, бл. 63 .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури вода с водоноска пред бл.62.

 

Заради подмяна на спирателен кран  на ул. „Елемаг“ жк. „Изгрев“ от 10:00 до 16:30 часа ще бъде спряна водата на живеещите в района на бл. 306, бл. 308, бл. 309 .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски пред бл.308.

 

Заради монтаж на водомер  на ул. „Мала планина“ жк. „Лозенец“, от 09:30 до 18:30 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мала планина“, бл. 117, бл. 119 .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурено водоснабдяване с водоноски на паркинга между бл. 117 и бл. 119.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ кв. „Подуене“ от 09:30 до 16:30 часа ще бъде спряно водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Юндола“ №19 .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Юндола“ №19.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 14 с. Долни Богров от 09:30 до 16:00 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 20, ул. 1, ул. 10, ул. 16, ул. 14, ул. 15 .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури вода с водоноски на ул. 14 ъгъла с ул. 10.

 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 697 кв. „Овча купел“ от 09:30 до 18:30 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 697  от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Камелия“.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водаа с водоноска на адрес ул. „Камелия“ ъгъла с ул. 697.

 

На 09 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Враня“ гр. Нови Искър кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Враня“ .

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури вода с водоноска на адрес ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

Зарди изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъга“ вилна зона „Горна баня“, от 09:00 до 19:00 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул. „Велик завет“,
 • ул. „Пладнище“,
 • ул. „Дъга“,
 • ул. „Маркова баня“,
 • ул. „Буен поток“.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Кристал“ ъгъла с ул. „Пладнище“.

 

Зарди изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“, от 09:00  до 21:00 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул.“ Първа Българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „проф. Иван Георгов“
 • ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул. „Илиянци “ ъгъла с ул. „проф. Иван Георгов“.

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ кв. „Кръстова вада“ от 09:00 до 21:00 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Ген. Иван Колев“ до бул. „Черни връх“,
 • ул. 488.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Ген. Иван Колев“ ъгъла с ул. „Асен Йорданов“.

 

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Тунелът под “Лъвов мост” в София се наводни

Наводнен е тунелът преминаващ под “Лъвов мост” в посока бул. “Христо Ботев”, като към този …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *