Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

photo_library
 • Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

  Снимка: Yettel

 • Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

  Снимка: Yettel

 • Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

  Снимка: Yettel

 • Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

  Снимка: Yettel

Под наслов “ESG Connect” телекомът проведе бизнес закуска по темата

Телекомуникационният оператор Yettel бе домакин на първата бизнес закуска ESG Connect в своята централа, която събра разнообразна група от компании и експерти с цел обмяна на опит и добри практики в интегрирането на принципите за устойчивост в областта на околната среда, социалната сфера и управлението (ESG) в бизнеса. Срещата се фокусира върху насърчаването на устойчиви бизнес решения и партньорства, подчертавайки ангажимента на Yettel към устойчивото развитие.

В неформална обстановка бизнес клиенти и партньори на оператора споделиха своя опит в областта на устойчивите бизнес стратегии и значението на ESG за техния бизнес. Дискусионните сесии очертаха възможности за сътрудничество между компаниите с цел постигане на по-устойчиво бъдеще, като подчертаха значението на иновациите и стратегическото планиране при интегрирането на устойчиви практики.

Откриващата сесия, водена от Yettel, се съсредоточи върху ролята на телекомуникациите в устойчивото развитие, като представи възможности, които бизнесите могат да интегрират принципите на ESG в основните си стратегии. Във втората част на събитието, Иван Попов, изпълнителен директор на ThingsLog, дългогодишен партньор на Yettel и доставчик на решения за дистанционно наблюдение, представи новата платформа ESG Platform. Тя използва IoT технологии за събиране и анализ на данни, свързани с използване за природните ресурси, предоставяйки на бизнеса не само възможност за по-лесно отчитане в екологичната сфера на ESG, но и възможности за оптимизиране на дейността му и намаляване на въздействието върху околната среда.

Сред участниците в конференцията ESG Connect бяха представители от различни сектори, сред които UniCredit Bulbank, Coca-Cola, Каменица, Eurospeed, Sodexo, tbi bank, Kaolin, НИК Електроникс, Trading 212, Garitage Park, Transpress и др., което подчертава нарастващото значение на ESG инициативите за различни индустрии.

Демонстрирайки своя ангажимент към ESG, Yettel представи и редица проекти и стратегии, фокусирани върху управлението на околната среда, ангажираността на служителите и устойчивите практики. Сред своите постижения от последната година компанията изтъкна 10-годишния договор за доставка на възобновяема енергия, целящ значително намаляване на емисиите, генерирани от мрежата, кампанията "Рециклирай и спести", насочена към намаляване на електронните отпадъци и инициативите, осигуряващи достъп до технологии и свързаност, и насочени към преодоляване на цифровото разделение. Телекомът представи и своите вътрешни програми, насочени към ангажиране на служителите с важността на темите, свързани с ESG.

Повече информация за стратегията за устойчиво развитие на Yettel може да бъде открита на сайта на оператора.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

За кого ще гласувате за кмет на София на балотажа в неделя?
 • Васил Терзиев (42%, 188 Гласове)
 • Ваня Григорова (36%, 161 Гласове)
 • Не подкрепям никого (13%, 57 Гласове)
 • Ще отида за гъби (9%, 42 Гласове)
Общо гласували: 448 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си......

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възра...

Прочети още keyboard_arrow_right