Скоро се възстановява движението на автомобили по бул. „Първа българска армия“

Скоро се възстановява движението на автомобили по бул. „Първа българска арм

Снимка: Столица.bg

Предстои на 23 декември

На 23 декември предстои да бъде възстановено движението за автомобили по бул. "Първа българска армия“. Това се изясни при проверка на обекта, осъществена от кмета на София Йорданка Фандъкова и зам.-кмета Ангел Джоргов. Строителните бригади продължават да работят по тротоарните настилки.

В участъка, в който продължава работата по тротоарите ще се обособи пешеходна зона за движение. Четвъртият износващ пласт асфалт на бул. „Първа българска армия“ ще се положи през пролетта на следващата година при подходящи метеорологични условия. Предстои засаждане на улични дървета и храсти в зоната на тротоарите. Те ще образуват зелен пояс край булеварда.    

При дейности на  бул. „Първа българска армия“ от ул. „Мара Бунева“ до река Суходолска са подменени инженерните мрежи, канализацията и водопровода, и е изградено улично осветление и нова захранваща кабелна мрежа. Изградено е и цялостно отводняване на пътните платна и тротоарите с цел подсигуряване на нормални условия за отводняване на пътното платно и на прилежащите терени.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 18 май 2024 г....

Времето на 18 май 2024 г. Времето се оправя и затопля, без дъжд ще е съботата в София с променлива облачност, малко слъ...

Прочети още keyboard_arrow_right