Какви бонуси може да ни донесе изпълнението на мисии в Бетано?

Бетано

Снимка: Бетано

Бонусите са любимото нещо на абонатите на букмейкърите. Именно поради тази причина и различните брандове се стараят да предлагат все повече такива на своите клиенти. Така печелят симпатиите на любители на залози във все по-увеличаващата се конкуренция на този пазар.

Една от компаниите, която е най-гъвкава в грижата си за клиентите, е Бетано. Австрийският букмейкър е създаден през 2016 г., а стъпи у нас в началото на 2022-ра. За краткото време на родния пазар той вече има хиляди потребители, които се увериха в отличните му качества, сред които са широкият брой спортни събития, казино игри, атрактивни промоции и коефициенти и т.н. Наред с най-популярните betano бонус оферти ще намерим и една сравнително нова и непозната у нас. Става дума за предложението "Мисии". То е доста интересно, леко мистериозно и може да доведе до добри печалби за абонатите. Определяно е като предизвикателство за разбирачи и се движи спрямо Вашата активност на игра. Бутонът "Мисии" се намира в лявата част на екрана сайта, където е основното меню, и е отбелязана с картинка на стрела забита в мишена. Натискайки бутона ще можете да се запознаете и с първата си мисия. Приемете я и ще се впуснете в приключение с награда. Ще дадем следният пример - ако играете определена сума на дербито Левски - ЦСКА, и я загубите, ще получите 10 лева под формата на безплатен залог от Бетано. След това ще получите следващата си мисия и имате възможност да вървите нагоре. Информация за необходимите стъпки и цели ще получите веднага щом изберете да участвате. От момента, в който заявите участие в "Мисия", можете да направите залозите, които ще Ви доближат до целта. На всяка стъпка от Вашата мисия ще получавате актуализация в полето за прогрес, което ще се появи, когато стъпката бъде завършена. Когато достигнете финала, "Мисията е изпълнена" - Вие сте изпълнили всички необходими стъпки и при уреждане на Вашия залог, можете да заявите наградата. Обърнете внимание, че наградата за изпълнение на Вашата мисия ще е известна от самото начало, така че Вие сами ще решите дали е достатъчно атрактивна, за да участвате. Имате възможност да я пропуснете и да изчакате да се появи друга мисия!

Важно е да се запознаете с правилата и условията на всяка мисия. Така например ще научите, че извършване на кеш аут, на който и да е от залозите, свързани с мисия, автоматично ще я прекрати. Освен това, за да завършите мисия, всички свързани залози трябва да бъдат уредени. Отменени залози, залози за отменени събития, залози на участници, които не са участвали в събитието или залози на каквито и да е събития, които по някаква причина са уредени с коефициент, равен на 1,00, няма да бъдат включени сред стъпките за изпълнение на мисия. Залозите, направени с използване на FullBet, няма да отговарят на условията за изпълнение на мисия. Компанията запазва правото да отмени дадена мисия, в случай на непредвиден технически проблем.

Тази напълно нова промоция със сигурност си спечели доста почитатели, които преследват своята мисия, докато така или иначе залагат на любими събития. Това е поредното доказателство за все по-набиращата популярност на Бетано в България.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (18%, 21 Гласове)
 • Няма да избере (27%, 31 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (11%, 13 Гласове)
 • Ще има нови избори (32%, 37 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (11%, 13 Гласове)
Общо гласували: 115 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Само за 24 часа: 23 бебета са проплакали в столичния „Майчин дом“...

Само за 24 часа в столичния „Майчин дом“ са се родили 23 бебета. Своеобразният рекорд е поставен в първия де...

Прочети още keyboard_arrow_right