Ремонтират покрива на ДГ “Брезичка” в Дианабад

Ремонтират покрива на ДГ “Брезичка” в Дианабад

Снимка: Фейсбук

Столичният общински съвет гласува отпускане на средства за неотложен ремонт в 34 детска градина “Брезичка” в ж.к. ”Дианабад”. Предстои да бъдат извършени хидро- и топлоизолационни работи на покрива на трети корпус.

„Отдавна настоявам за извършване на ремонтни дейности поради лошото състояние на покрива и течовете, които се получават при всеки дъжд. Благодаря, на съветниците за проявеното разбиране. Децата ни заслужават да се учат в нормална и здравословна среда, а общината е длъжна да им я подсигури. Удовлетворен съм, че ще успеем да разрешим още един дългогодишен проблем.“, заявява кметът на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев.

Той уточнява, че местната администрация е свършила немалко работа през последните години, но поради липсата на действащ държавен бюджет част от плануваните дейности в район “Изгрев” ще се проточат във времето.

“Изгрев” има голям потенциал, а работата, която настоящата администрация свърши, е колосална. Множество проекти, които ще променят трайно облика на “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад”, чакат своята реализация в идните месеци“, казва още районният кмет.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Блок в район Изгрев получи право да си построи асансьор...

Пет етажна жилищна кооперация на ул.„Ген. Щерю Атанасов“ № 8 в столичният район Изгрев ще може най-сетне да ...

Прочети още keyboard_arrow_right